ВРАЦА - 9

• 10 871
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,някоя от вас пазарувала ли е от "ла редут"?Утрепах 2 часа в информиране и не бих казала ,че съм наясно как става процедурата Mr. GreenИма примамливи неща и щяло да има голямо намаление през юни.Искам да вляза в час. LaughingИначе успешно се регистрирах. Simple Smile

# 121
Аз само съм разглеждала и доста неща съм си харесала, gretacvetina разглеждала ли си това http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html  ?

# 122
до моето раждане има време,но аз съм се сетила да ви питам дали във врачанската болница има вип стая за родилки,и ако да как стоят нещата за да си в нея,само чрез заплащане или newsm78

# 123
Не знам във Враца има ли ВИП стаи и как стоят нещата, но са ми казвали за Шейново, че единствената привилегия е това че си сама в по хубава стая. Ако си платила и за доктор, той минава да те вижда, но ако оставят това на другия персонал, те са на мнение, че на тях не им плащат, за да те гледат и почти не минават. Не знам защо така, просто така съм чула  Tired

# 124
Bubeto79,разглеждала съм го,даже с помощта на тези указания се регистрирах.Но в темата за сайта говорят за някакви кодове..не са ми понятни подробностите,та затова реших да попитам относно и цените на доставките.Иначе има мами ,които се наемат да поръчат от чуждо име ,но вземали и между 3 и 5 лв.Исках първо да проверя дали има врачански майки,които имат опит.

# 125
до моето раждане има време,но аз съм се сетила да ви питам дали във врачанската болница има вип стая за родилки,и ако да как стоят нещата за да си в нея,само чрез заплащане или newsm78
Има вип стая,която не е нищо особено,поне не беше преди 3 год.Имаш телевизор,хладилник ,маса,диван и са само 2 легла.Аз бях в такава стая.Като родих докторката ме попита дали искам да се възползвам.Предимството за мен беше,че могат да влизат близките ми.Освен това не се възползваш от "лукса"да си със съмнителни майки или ревливи бебета. Mr. GreenСамо твоето ти е на главата,а ако имаш късмета да е поспаливо можеш да си поотпочинеш.тогава за денонощие се плащаше 10 лв.понеже нямах уговорка с лекар,/т.е. не съм плащала/тези40 лв. не ми направиха впечатление.Аз мисля,че е предимство.

# 126
ехаа,така ме зарадва gretacvetina,непременно ще се възползвам,стига някоя друга да не я е заела вече

# 127
Пропуснах да кажа,че има собствен санитарен възел.А може и да има повече от една стая,защото ако е само една има голяма вероятност да е заета.Все пак са само 2 легла.

# 128
Аз бях във ВИП стаята и нещата не са се променили от преди 3 години  Wink
Има тези неща, които казва gretacvetina но това си е доста на фона на останалите стаи. Отделния санитарен възел е определено необходим. Аз бях с още едно момиче тъй като са две легла, но така е по- добре. Поне си говориш с някой. Пак е 10 лева на нощувка. Аз си бях с познат лекар и уговорка и като родих стаята беше заета но на другия ден ме настаниха като се освободи. Препоръчвам ако е свободна. Парите не са нищо, а си е удобна  Peace

# 129
остава само да чакам юли Laughing и стаята да е свободна(или поне 1-то легло)четох,че в другите стаи имало хлебарки Shocked и било голяма отврат-ужас

# 130
Направи си резервация  Laughing

# 131
остава само да чакам юли Laughing и стаята да е свободна(или поне 1-то легло)четох,че в другите стаи имало хлебарки Shocked и било голяма отврат-ужас

Има в цялото родилно но във ВИП-а почти не видях.Явно знаят че е по луксозна стаята  Laughing

# 132
Направи си резервация  Laughing
едва ли има такъв вариант,но все пак като стане време ще се поинтересувам Simple Smile

# 133
Момичета да ви попитам- някой знае ли магазини за платове, в които продават дънков плат? Знам този който е до светофарите на Руски,   и този който е на текстилният комбинат.

# 134
Аз знам само два магазина за платове, но дали има не помня. Единия е в суми на втория етаж, а другия при старото районно. А в ОКС-то търсила ли си, че там би трябвало да има всичко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт