Сладки господа или дами растат в корема на ЮЛСКИТЕ мами

• 15 562
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета.
Ама какъв хубав ден е днес  newsm44 слънчево и топличко. След малко се стягаме за разходка.
Да ви почерпя, дори и виртуално с питка с медец.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5206809
Вчера правихме прощъпулник на Михаелка, с 4 месечно отлагане. То такива обичаи и ритуали , та докато ги спазиме всичките мина доста време. Ами това е, ще става зъболекарка  newsm47, избра си конец за зъби.

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 10:36 от Kokolin@

# 166
mayakub, ако решиш да ходиш на ФМ при Балев,той записва само в петък от 7.30 до 8.00. Ако искаш мога да ти запазя час.

# 167
  • Sofia
Привет:)
И аз съм на бизнес среща днес, как съм се издокарала с един блузон и релефен чорапогащник само:) Секси мама;)
Нито едни панталони не ми стават, избор нямах Rolling Eyes
Относно календара- момичета, изтеглете си го от нета. Аз си го дръпнах и отпечатах, все същото е.

А иначе и аз съм фен на тестеното, напоследък съм унищожител на банички Joy

# 168
Хубаво е да си избира име, което звучи лесно на всички езици, защото децата ни трябва да се чувстват добре навсякъде по света.

Аз съм на същото мнение  Peace Ние с мъжа ми сме единодушни за женското име, обаче баш за мъжкото имаме разминавания  newsm78 Как ще се разберем не знам, все пак трябва и двамата да го харесваме  Rolling Eyes

# 169
Inka26, а твоят мъж къде е? Моят вече за втори път е в командировка в Норвегия за 2 месеца и ми е много гадно, на него също, но поне се надявам последните месеци, когато ще ми е по-тежко да е тук и да изпита всички радости и нерадости покрай мен  Laughing.
Относно имената, ние мислехме да изчакаме да разберем първо какво ще е и тогава да мислим, но тъй като все пак трябва да сме подготвени за всеки случай и за другия вариант, засега сме избрали по 2-3, за момче - Алекс, Кристиян или Даниел, а за момиче - Габриела, Симона и пак Алекс (още не можем да решим дали е женско или мъжко това име  newsm12, мислехме си в началото че е женско, но тук в бг май повече момченца се казват така и не знам. А не искаме да е Александър/Александра).
Mayakub, стискам палци всичко да е наред с бебчо, мисли позитивно и всичко ще се оправи, а ако имаш някакви съмнения, идвай във Варна на преглед.

# 170
Е не, трябва да ви се забранят някои шеги. Разтресох горкото ми бебе, преживя земетресение.

Бяха спряли всякакви тролеи към жк "Хаджи Димитър", заради годишнината от обесването на Левки  Close

звучиииии.....ужасно смешно Simple Smile сигурно са спрели тролея и към жк Левски Simple Smile

Чета си аз леко сънена и като прочетох това, изцвилих и не можах да спра няколко минутки. Даже котката ме изгледа странно.  Joy Joy Joy  Шегаджийки  hahaha

Но най-интересното е, че аз вчера си помислих, че ако спрат тролея към ж.к. Левски, ще е е страхотно честване за всички тамошни, с много цветни възгласи и възторг  Laughing

Като гледам това време ми идва да хвана гората.  Thinking

# 171
нямам любими имена. На бъдещото детенце сигурно ще му измислим име в родилното чак Simple Smile има много хубави имена и български, и небългарски, но за мене името трябва да се връзва и с фамилията, и да е що-годе лесно за изписвне и изговаряне, ако детето реши да се подвизава в чужбина, да има подходящи и приемливи за мен умалителни - например никога не бих кръстила дъщеря си с прекрасното име Мария, понеже винаги ще се намерят хора, които да й викат Миме или Маро, дори и на шега. Други имена бих отхвърлила само защото в момента са твърде разпространени. Иначе не ми е толкова важно аз самата да харесвам името.

# 172
благодаря ти ели-пате като реша да ходя със сигурност ще ти се обадя на лични.

# 173
Хубаво е да си избира име, което звучи лесно на всички езици, защото децата ни трябва да се чувстват добре навсякъде по света.
Абсолютно подкрепям.
Мен пък много ме дразни не избирането на чужди имена, ами модата в имената. Бях си харесала Калина, но всяко второ дете се казва така и отпадна като вариант. Александър/а също е много разпространено. Падам си по по-рядко срещани. За сега съм се спряла на Стела, дано не стане модерно и масово Praynig
Много е труден избора на име, защото всяко име го свързвам с някой стар познат и отпада на мига.
А и хич не ми пука името, което съм избрала дали харесва на другите или не Crossing Arms

Относно имената при мен ще са с буквичката С и Й-така, че за момиченце харесвам Йоанна или Стела или Стилияна, а за момченце Стилиян или Станимир и Станислав.А за момиче може и Ния.
Стела и Стилиян са коренно различни имена. Стела значи звезда, а Стилиян(а) – стълпник, стълп, колона, защитник на децата.
Първото ми е фаворит, второто точно обратното Laughing

# 174
  • София
, да има подходящи и приемливи за мен умалителни -
Ааа, да, това също! Ние, като мислехме, че ще имаме момиче/не знам дали съм споменавала, но Никола до осми месец беше момиче hahaha/, се колебаехме между Ния и Яна. Спряхме се на второто, защото някак странно ми звучи "Нийкееее" Mr. Green Сега така се надявам все пак да го докарам до Яна Heart Eyes Praynig

# 175
  • София
И аз харесвам Стела, обаче съм се зарекла, че няма да си кръщавам детето на бабите и дядовците. Колко съм зла  Mr. Green
Александър също много ми харесва, но е толква масово, че май се отказвам.
Иначе си говоря, без да съм се консултирала с таткото Simple Smile

# 176
Относно имената за момченце май и ние засега сме се спрели на Александър Mr. Green По принцип като цяло за момченце ни беше много по-трудно като мислехме имена, не знам защо, но повечето някак не ми допадат на мен. За момиченце ни беше доста по-лесно, но то там си имахме фаворит от по-рано - Лилия. Та най-вероятно ще си имаме Александър или Лилия.

# 177
За имената - на мен също ми е важно името да има хубави производни и да звучи добре и в Бг, и в странство, както и да подхожда на презимето и фамилията. Нали за мома бързо намерихме вариант още в началото, името е Карина. Надявам се да имам шанса за дъщеря и да можем да употребим това име Simple Smile

За момче нищо не ми беше достатъчно добро като за мой син  ooooh!

Както бях казала преди в една тема, харесвам разни имена момичешки и момчешки, добре ми звучат и с фамилия и т.н., но не ми пасват точно за име на мое дете. Явно има и нещо друго, което ми определя избора. Може би просто всяко дете има точно определено име, с което си идва. Абе, не знам, но е отговорна работа. Има толкова изгъзици с тия имена...

# 178
Здравейте и от мен! Докато ви изчета и забравих какво щях да пиша! Саксофон, не се притеснявай за роклята, ще ти я коригират! Няма нищо по-хубаво от щастлива булка с коремче! И аз за малко да не вляза в моята, избързахме уж за януари, та още да приличам на човек Joy, но последната седмица изведнъж "порастнах"! Shocked Малко се бръчкаше роклята на кръста, но никой не забеляза, а и на мен не ми пукаше! Това си е твоят ден, изживей си го пълноценно! Ще чакаме снимки!
Някой от татковците беше се пошегувал за имена- Хан Кубрат! Joy Много се смях!
Нашия тати им казва-Тарапонти и Унуфри! Shocked ooooh! Горките, дано не ги стресира! Иначе сме се спрели на 2 женски и 1 мъжко (за всеки случай) - Яни , Яница и Патриция. На 2-та дядовци. Аз много харесах Сара, но всички скокнаха срещу мен, че било кучешко и котешко име! Rolling Eyes Сара означава господарка и  си е библейско... както и да е! Ох, аз се изписах... Айде лек ден на всички и само хубави неща да ви се случват! Hug

# 179
Аз много харесах Сара, но всички скокнаха срещу мен, че било кучешко и котешко име! Rolling Eyes Сара означава господарка и  си е библейско... както и да е! Ох, аз се изписах... Айде лек ден на всички и само хубави неща да ви се случват! Hug

Из последното есе на сестра ми Simple Smile :

"Казвам се Серафима. Името избрала мама. Шестокрил ангел, пратеник на Бога съм била за нея още преди да се родя. Сестра ми усетила буйния ми нрав и ме нарекла Сара. Заради еврейското значение – господарка.

Може би е странно, но в мене наистина живеят две различни личности. Едната – Серафима – добра, загрижена, слаба, колеблива. Другата – Сара – готова да се бори докрай, вярваща, търсеща, силна, смела. Те ме съпътстват в живота и са моето Аз.

..."

Общи условия

Активация на акаунт