Сладки господа или дами растат в корема на ЮЛСКИТЕ мами

• 15 545
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Коколина честит прошъпулник Hug Много го обичам тозе празник и погачата Blush

Аз да ви разкажа за имената каква дилема беше при нас Joy Аз исках до последно да не решавам, а си бях избрала няколко, и като видя бебето да реша. Хиляди имена ми минаха през ума и накрая си бях избрала Кирил, Михаил и другото не го помня newsm78 А бях сигурна, че детето ще е с черна коса и ще го кръстя Кирил  Joy
И като го видях не ми приличаше на никой от тях hahaha И имах в телефона записани 20-тина имена и започнах да предлагам на мъжа ми...1....2....3   ... ама той не....не....не  Shocked и аз му викам " Еми не останаха"  Joy Joy Joy

Пет дни бях в болницата и му пусках СМС-си с имена , а той " А не"  " Ти луда ли си " ooooh! абе ужас.
И накрая ще ме изписват и аз му се обаждам и му казвам, че трябва да решаваме вече и му пратих Денис и той ми прати " ми май става" Shocked и аз си казах еми добре това е .
И като излезнахме  от болницата си викам " Егати тъпото име" hahaha Ама сега свикнахме и много му отива. май си е неговото Peace

Препоръчвам ви да си записвате в телефона от сега всички имена които ви харесат и мъжки и женски. тел. ще е при вас със сигурност Hug

Аз за момиче харесвам Лора, Ема, Маги, това за сега, но тъпърва започвам Mr. Green

# 181
Както бях казала преди в една тема, харесвам разни имена момичешки и момчешки, добре ми звучат и с фамилия и т.н., но не ми пасват точно за име на мое дете. Явно има и нещо друго, което ми определя избора. Може би просто всяко дете има точно определено име, с което си идва. Абе, не знам, но е отговорна работа. Има толкова изгъзици с тия имена...

И ние бяхме така. Много ни харесват - но не и за нашето дете. Накрач имахме 2 варианта и ршихме след като се роди - татито реше, че отива повече Heart Eyes

А за изгъзиците..то си е много индивидуално кое е изгъзица, и кое не ..Сигурно много хора в бг си мислят, че името на моето първо дете е изгъзица ама на нас ни харесва. И все пак не се очертава да живе в България изобщо и решихме да спестим трудностите с повечето бг имена тук по писането и изговарянето. Е не се казва Касандра или Изаура де, това вече за мен би било изгъзица Wink
Верно има универсални като Мартина, Мартин, Даниел, Алексанър и тн ..ама напоследък всички деца се казват така Rolling Eyes

Аз днес по случай началото на 22та седмица обух бременен панталон. Ама ми е широк и като вървя се смъква - само го подръпвам, колко ли съм смешна отстрани Laughing

# 182
А за изгъзиците..то си е много индивидуално кое е изгъзица, и кое не ..

Ами под изгъзица имам предвид да кръстиш дъщеря си Смехотерапия, защото са ти изтекли водите докато сте гледали постановката "Смехотерапия". Не е ли смешно? Тук не говоря за чужди и български имена, а за подобни... то няма как друго да се нарече, освен изгъзица  Laughing Е, на тях може би им е било оригинално и дано на детето да си му харесва.

# 183
Кетито, спуках се от смях  Joy Joy Joy Дано и ние да се споразумеем по-рано, да не се стига до подобни ситуации..
Ами под изгъзица имам предвид да кръстиш дъщеря си Смехотерапия, защото са ти изтекли водите докато сте гледали постановката "Смехотерапия". Не е ли смешно? Тук не говоря за чужди и български имена, а за подобни... то няма как друго да се нарече освен изгъзица  Laughing Е, на тях може би им е било оригинално и дано на детето да си му харесва.

Ужас, четохме разни имена онзи ден в нета - 90% тотални изгъзици. Според мен родители които могат да кръстят така децата си са за психиатър. Фаворит например ни беше името ТАРАПУТНЯК. Цвилихме някъде около 5 минути и се търкаляхме по леглото, защото първоначално даже не можехме да го произнесем hahaha hahaha

# 184
Някой знаели, как да спра хъркането на таткото   smile3515 не съм мигнала от три дни насам  newsm45 - тази нощ през нощите се местих да спа в детската стая???  Crossing Arms

ТоНи_79, отчети се като се върнеш от Марков - много ми е интересно!

Относно имената - и ние определено няма да кръщаваме на дядовци и баби! Напълно подкрепям мнението на Тити. Ако е момиче категорияно ще се казва Михаела, за име на момче не можем да се разберем.

Да ви питам - някой мазал ли си е детето със свинска мас и за какво е нужно? Взех да чувам някакви такива подхвърляния...

Сега се обличам и отивам на разходка - ще скокна и до Джъмбо на България, ще ходя и до Айко на околовръсния път - търся си аксесоари за хола. Грехота в това хубавото време да стоя в къщи!

Хайде, доскоро!!!

П.П. Aelia. за ЩУРЧО, какво ще кажеш  Joy hahaha JoyНие с мъжа ми се смяхме на това доста и от тогава си правим майтап, че както и да го кръстим ще му викаме Щурчо!

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 11:40 от Katinche

# 185
Цитат на: Pearl

Из последното есе на сестра ми Simple Smile :

[i
"Казвам се Серафима. Името избрала мама. Шестокрил ангел, пратеник на Бога съм била за нея още преди да се родя. Сестра ми усетила буйния ми нрав и ме нарекла Сара. Заради еврейското значение – господарка.

Може би е странно, но в мене наистина живеят две различни личности. Едната – Серафима – добра, загрижена, слаба, колеблива. Другата – Сара – готова да се бори докрай, вярваща, търсеща, силна, смела. Те ме съпътстват в живота и са моето Аз.

..."[/i]

Още повече ми хареса сега!!! Sad Май е трябвало мен да кръстят така!
Аелиа и ние го четохме този именник и се търкаляхме по пода от смях!  Joy Не го препоръчвам на бременни след 6-я месец, че могат направо да "родят" ! Има много смешни, но и извратени и даже гнусни! Не знам как може човек да си мрази детето толкова, че да му сложи такова име!  Thinking

# 186
Фаворит например ни беше името ТАРАПУТНЯК.
Е няма такъв смях  Joy Joy Joy
Както и да си кръстиш детето ГРОЗДЕ или пък КЛОНКА  hahaha
Иначе аз много харесвам имената Николай, Кристиян и Надя и Магдалена. То ние вече се спряхме с мъжа ми на едно мъжко и едно женско от тези  Grinning
Направо завиждам на мамите, които не са на работа. Сега ще има да се разхождате........а аз ще има да бачкам  newsm45

# 187
Тъпа държава!Тъпи катаджии,тъпанари от БЧК и още по тъпи са тези които са измислили законите!Е с тия четири неща се занимавам и ядосвам от два дни и ще се занимавам още един,за тая проклета книжка!Не мога да си влеза в кожата рева като магарица и ми идва да убия някой ,а най-вече да напсувам господин полицая!
Ох извинявам се за изблика но още ми капят сълзите по клавиатурата!Като приключи одисеята ще си излея душата!

# 188
Днес сутринта толкова лошо ми стана, че щях да умра. Стомаха зверски ме заболя, сгади ми се много, 30 мин. ми трябваха да влезна във форма(или аз така си мислех). Като дойдох на работа всички разбраха че ми е лошо, капка цвят нямах на лицето Confused

Аз днес по случай началото на 22та седмица обух бременен панталон. Ама ми е широк и като вървя се смъква - само го подръпвам, колко ли съм смешна отстрани Laughing
Айде честито Grinning
И на мен някои ми се смъкват, много гадно, щото не винаги човек може да си вдигне гащите. Онзи ден в градината на детето усещам как вече едва ли не оставам по дупе и срам не срам задигнах якето и блузата и се огащих. Татковци нямаше Laughing

# 189
  • София
Ей, душичке, я по-спокойно. такава ни е държавата какво да правиш, ама опитай да не се впрягаш толкова. Мисли за бебчо Hug
Хубава дискусийка заформихме с имената. Grinning И при нашия избор водещо място имат това имената да могат да се произнасят в чужбина и да имат хубави умалителни варианти.
А за изгъзици да ви кажа. Толкова много чаках Металика да дойдат в България на концерт и те да вземат да дойдат точно на термина ми. Та сега се бъзикаме, отиваме на концерта в пълна бойна готовност за болницата и ако тръгне бебка да излиза я кръщаваме Металика. hahaha Не е ли яко, а Joy

# 190
  • Бургас
здравейте мами,

веремето се оправи и е време за разходк най-послееее....

На нас ще ни кажат пола до 2 седмици като отидем следващия път...

За имената има толкова смешни в тези азбучници.... Joy

Всички ече избрали ли са си име????

# 191

Ами под изгъзица имам предвид да кръстиш дъщеря си Смехотерапия, защото са ти изтекли водите докато сте гледали постановката "Смехотерапия". Не е ли смешно?

Това мен ако питаш си е направо за освидетелстване Mr. Green

Фаворит например ни беше името ТАРАПУТНЯК.
Е няма такъв смях  Joy Joy Joy
Както и да си кръстиш детето ГРОЗДЕ или пък КЛОНКА  hahaha

К'ви именици четете вие бе, момичета Joy

Ние тук си говорихме с колегите за имената и аз им обяснявах за Найден-Найденов - помните ли преди много години имаше намерно едно детенце, захвърлено пред една болница на 1.1 и го бяха кръстили Васил (на Василов ден) Найденов (защото е намерен) Късметски (защото е имало късмета да оживее в тоя студ). На немците им беше много смешно като им преведох Найденов ...Е ама и тук си имат супер смешни имена и фамилии ама са си ги пиели и не се замислят за значението им.

# 192
Направо завиждам на мамите, които не са на работа. Сега ще има да се разхождате........а аз ще има да бачкам  newsm45
Аз съм на работа, обаче май ще забегна да обядвам и да се поразходя. Тук нямаме храна днес, барчето е затворено и с колегите обявихме негладна стачка. Няма да припадаме тука, я! Особено тия дето не сме сами. Crossing Arms

Душичке
, някак мога да си представя как се чувстваш. Тука всичко в тая държава е абсурд. Преди 5 минути говорих с един приятел. Една негова позната българка, която живее в Лос Анджелис дошла малко на гости и я развеждали из София. Била потресена от всичко - мръсотията, трафика, дупките и как на всичкото отгоре тук се харчат повече пари на месец за храна отколкото в САЩ. И за всичко е така - ние почнахме да пазаруваме разни неща от чужбина - хем по-евтини, хем по-качествени.  Close

Толкова много чаках Металика да дойдат в България на концерт и те да вземат да дойдат точно на термина ми. Та сега се бъзикаме, отиваме на концерта в пълна бойна готовност за болницата и ако тръгне бебка да излиза я кръщаваме Металика. hahaha Не е ли яко, а Joy
Ние вече имаме билети, ама вчера мъжа се затръшка че Деф Лепард идвали на темина ми баш. С тия концерти лятото ще ни подлудят. #Crazy Искам да отида на всички, а КАК да стане?

# 193
Здравейте момичета!  Hug
Не съм влизала отдавна тук - не си бях вкъщи и нямах възможност и сега не мога да смогна да  изчета темите Grinning.  Моите бебоци засега са добре,аз също Praynig. Още не им знам пола  newsm78. Към средата на март ще ходя на преглед и може би тогава ще науча Thinking. Очертават ми се тежки пет месеца до края - трябва само да лежа ooooh!. Отивам да чета назад какво сте писали. Wink

# 194
  • София
Привет и от мен - бях на ЖК - и да отчета кг. - цели 9 ужас  ooooh!
Иначе всичко е наред - питах я за хемоглобина - моя е 118 и доки каза, че за бременните границата може да падне до 110 и е в норма. Вече от долу се взимат мерки.
rossin555 - щом трябва лежи, почивай си за да е всичко наред  Grinning
Да ви се похваля и аз минах през мола на Стамболийски и си взех две шапчици от FOX бебе - много са сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт