Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 12 662
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
 Благодаря на всички за съветите newsm10-наистина имаше полза от меда с лимоните с малко вода и чайовете-облекчиха ми кашлицата.Добре,че ми казахте за кисненето на краката в топла вода.Моят свекър се чул мъжа ми и му дал идеята за крака в топла вода ooooh!-добре че снощи много ми се спеше и не го направих.
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59  bigdance2 :nbirthday: bdbaloni
 ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ С МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ.
 Днес ходих да ме боцнат за HIV,Хепатит и подобни,дадох и урина за изследвания и докато лекарят чакаше медицинската сестра да пусне изследванията видяхме бебчо - май спеше,понеже не се движеше,но сега вече го фиксирах по-ясно. Heart EyesХодих и до джипито-тя ми пусна болнични за 7дни-грипът бил много коварен и гаден. smile3514Изписа ми Центрум матерна,Парагрип и Транхисепт-последните 2 са за смучене и успокояване на кашлицата,понеже от напъването при кашлене можело да се предизвикат контракции.Първите симптоми са кихане,после се почва с лека хрема,главоболие,леки болки в гърлото,усещане на студени вълни по тялото и сега аз съм в стадии -болки в белите дробове и много упорита кашлица.Не чакайте като мен 3-4дни,а идете незабавно,за да може да се разминете по-леко с грипа.
 Питах и за температурата-такава била нормална за една бременна:))))Сега ще си стоя в къщи 7дни и ще си почивам-май имах нужда от това - във фирмата където работя е ужас с това годишно счетоводно прикючване:(((
 welcome  bouquet Добре дошли на всички новопристигнали мами в темичката welcome-пожелавам им много щастливи мигове и приятни изживявания.

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 15:07 от chrisi_82

# 91
  • София
Честит рожден ден Megche! Всичко най-хубаво и много щастие и успехи   bouquet

ООО такова хубаво време е! Искам в Кайлъка, ама съм в София и работя Sad
Днес бях на лекар. Имам си снимка на точица Simple Smile След една седмица ще ходя да чуем сърчицето. За съжаление, както винаги пред кабинета на лекарката беше лудница и не можах да я питам за всичко, което се бях сетила... Ама другия път няма да й се размине.
Много съм щастлива. Дано всичко да е наред!
Събота и неделя ако се задържи такова времето хващам съпружието и отиваме да се разхождаме.

# 92
Аз съм много доволна от доктора ми ама сестрите са отврат Sad
всеки път като се обадя и дигам кравното  #Cussing out
аз понеже обясних за какво си записвам час, тя почна да върти и суче и едва ли не ми каза че не мога при него....  #2gunfire
Не можело той да ми следи бременността и не можело не знам си какво си.... и аз накрая и казах, че не ме интересува и че искам да си запиша час.. тя ми вика помислете си и се обадете след малко  #2gunfire #Cussing out, лелееееееееееееееееее идеше ми да хвана и да я направя на 2 стотинки... аз си отивам на частно все пак при него.... няма да й взимам пари, е ще давам и то не малко.... грррррррррррррр, избесняяяяяях...
и се опитах възможно най-спокойно да й обясня, че не ми пука какво мисли или не мисли тя и че не съм й се обадила за да мисли а за да ми запише час..... и така си имам час за 29-ти Simple Smile
ама аз като си го видя доктора ще си поговоря с него и ще се разберем....
ама ако не стане ще трябва да мисля някъде другаде... сигурно ще е Токуда, защото ми е близо или Окр. б-ца Sad искам си при моя доктооор  Crossing Arms

# 93

аз понеже обясних за какво си записвам час, тя почна да върти и суче и едва ли не ми каза че не мога при него....  #2gunfire
Не можело той да ми следи бременността и не можело не знам си какво си....

Казах ти аз снаха ми какво каза - че трудно се записва час при него за консултация, но дано да нямаш проблеми и да си те приеме..... Стискам палци  newsm10

# 94
Sisiliа моят термин е на 27 октомври. Преди малко го изчислих на калкулатора. За протокола това ще ми е второ раждане.
П.С. Тенкс за топлото посрещане   bouquet

# 95
Megche Ми не е толкова трудно... въпроса е сестрата да не се прави на много важна... натоварено е при него, да.... но имаше часове и имах избор... въпроса е да не се връзваш на сестрата...
аз досега винаги без проблем съм ходила... винаги ми обръщал внимание и се държал супер с мен, а сестрата седи и ме гледа и ще ме изяде.... много злобна все Sad Ние нещо се базикаме и той винаги ми казва "дечко", така се обръща към мен... то е ясно че не съм дечко ама тая (може би понеже е млад и готин) все едно ревнува....
а снаха ти при него ли е раждала или само на консултации?
Аз искам с него да си се разберем какво може и какво не може, и какви са условията ако може... ако ше е частно Simple Smile

# 96
  • Lovech
Здравейте и от мен. Честит рожден ден на Мegche, с най-добри пожелания,  smile3525и добре дошла на Aval, лека и приятна бременност.
 newsm10
Момичета, аз утре съм на лекар и после ще ви пиша какво са ми казали. Чакам с нетърпение утрешният ден, защото ако всичко е наред, мисля вече да кажа на родителите си и в работата.
Стискайте палци!

# 97
Зравейте на всички! Присъединявам се към вас - вече втори ден се каня и все няма време! Според калкулатора термина ми е на 06 октомври.

# 98
Bidapet успех утре, а на теб Nidji добре дошла  wavey
Elichka кво ти пука от сестрите нали си имаш приказка с доктора.
Момичета като ходите на прегледите искате ли си снимка от видеозона или докторите сами ви дават?Питам щото моя доктор не ми е дал,пък и аз нали съм куха лейка забравям да си поискам ooooh!

# 99
Привет на новите мами и много благодаря за пожеланията на всички ви  newsm51.
Elichka_mama, снаха ми само на консултации е ходила при него, ама верно е много млад и изглежда готин, тя ми го показа на снимка....
Ще стискам палци да успееш да се запишеш при него, щом си доволна...

# 100
Вие колко пъти ходихте на доктор вече? Аз бях само веднъж, и той ми каза преди 7-ми март да не ходя, защото било рано да се чуят сърдечните тонове. А 7ми март е след толкова време... Виждам, че пишете - втора бременност ми е, но синът ми е вече на 10, и нищо не си спомням от предишната.

# 101
Аз досега ходих два пъти  -първия път за потвърждаване на бременноста,а сега втория да се види самия плод, а следващия път - сърдечна дейност.

# 102
Zdraveite momi4eta,
Izviniavam se  za latinicata, no v momenta ne jiveia v Bulgaria i niamam kirilica. Az o4akvam bebe na 04.10. Do sega 3 pati hodihme na ehograf i doc kazva 4e vs e normalno, dori vidiahme  i sar4iceto na bebo Grinning. Do tuk dobre ama ot okolo 2 sedmici imam leko kafenikavo te4enie koeto me vludiava. Izpisaha mi injekcii na osnovata na progesteron i za sega kato 4e li vs 6te e ok  Praynig. Ako niakoia ot vas ima podoben problem molia da mi otgovori.

# 103
Офф, ooooh! майчета аз нещо взех да не вярвам на моята докторка. На 14 февруари бях на преглед и тогава ми каза че съм в 8 г.с, а по календарите ми излиза че към днешна дата съм в 7 г.с. Не знам на кой да вярвам Sad Cry

# 104
  • София
Офф, ooooh! майчета аз нещо взех да не вярвам на моята докторка. На 14 февруари бях на преглед и тогава ми каза че съм в 8 г.с, а по календарите ми излиза че към днешна дата съм в 7 г.с. Не знам на кой да вярвам Sad Cry

Laughing
7 седмица и 1 ден е вече 8-ма, т.е. 7 навършени и 1 ден от новата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт