Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 12 660
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Честито на рожденничката ни, да бъде жива и здрава и безкрайно щастлива мама  bouquet
Моля ви момичета не си пълнете главичките с негативни мисли, аз много бързо прихващам Cryопиитвам се да ви дам кураж, а самата аз се втрисам. Мисля, че информацията, техниката, всичко до което имаме достъп не ни се отразява много добре ThinkingЕдно време като са нямали....едва ли толкова са се притеснявали. Трябва да бъдем позитивни и спокойни, а ние всеки ден за нещо се тревожим HugВсичко ще е наред и ще бутаме колички заедно!

# 76
Наистина прекалено много се притесняваме и много четем и като че ли винаги негативните новини и неща ни действат повече и ни правят по-голямо впечатление.... Толкова е необятен Интернет, и толкова неща се пишат из него, че ми се струва, че всичко това в един момент почва повече да ни вреди, отколкото да ни помага и успокоява..... Трябва наистина по-ведро да гледаме на нещата и да се опитваме да сме по-спокойни....

Ще стискам палци всичко да е наред с теб и бебето, Ариана!!!!

# 77
  • София
  bouquet
Благодаря ви за подкрепата, момичета!
 Heart Eyes

# 78
Добър ден и от мен момичета Laughing

Първо искам да поздравя нашата рожденничка   bouquet, като и пожелавам много позитивни мисли, много любов и с гордост да си носиш хубавото бъдещо коремче. И здраво бебе.

Само не искам да се притеснявате, може грубо да прозвучи на някои, но ако се опитат да ви ядосат   #2gunfire, което се случва често с работещите мами пък и не само ви съветвам да си я срешите наобратно Joy Embarassed и да не ви пука.

Снощи съм спала натръни цяла нощ, защото вчера през деня така ме ядосаха в офиса, притесних се и веднага ми се отрази. Болките ниско в коремчето не се забавиха.

Така мечтая да си почина една седмица и само да си лежа. Мен също ме е обзела една страшна депресия, добре че си имам бивши колежки и моето /пухче/ /мъжът ми/, които добре се грижат за емоционалното ми здраве.

# 79
Здравейтеееееее,

Честит Рожден Ден на мама Megche, нашата рибка Simple Smile   bouquet Пожелавам ти всичко най и есента с по едно малко бебче всички да кръстосваме парковете Simple Smile Много хубава тортичка сега ще си изям с кеф щрудел-чето което си купих  Hug

На моя приятел една циганка му е казала, на следващия ден след теста, че ще става баща на близнаци Simple Smile А дано казвам аз... а той все се мръщи Sad

Мислили ли сте за близнаци? и ако да за или против?  newsm78

# 80
Честит рожден ден Megche пожелавам ти всичко най-най и само положителни емоции през тази и всяка следваща година  bouquet
Ариана ние всички сме с теб и ще стискаме палци всичко да е наред

А аз да се похваля понеже започна да ми става се по-зле от тая настинка реших да звънна на гинеколога си вместо на личната да ми каже какво да взимам и помежду другото му казах за проблема с направлението.Ох много съм доволна,той така се ядоса на личната за нейната безотговорност и разбира се в понеделник съм на изследвания(той щял да направи някаква шашма и да ми ги пусне едва ли не нелегално)

# 81
Здравейте момичета wavey Честита ни нова темичка и колко много сте изписали за два дни  Hug
Аз забравих да платя вчера нета и днеска това ми беше първата работа - вече не мога без да си поприказвам с вас и ми беше много гадно тея два дни,викам си те момичетата ше ме забравят аз като съм останала без акъл  Cry не знам при вас как е ама аз се усещам,че съм адски разсеяна и отвеяна  Confused
Сега да ви разкажа - вчера бях на доктор и се видя ембрионче,дълго е 11мм.  Grinning.Понеже съм с ниско кръвно питах може ли да пия кафе - каза може всичко,да си водя нормален живот,както до сега, само все пак повече да се пазя. Това ми дойде много добре щото до сега трябваше да лежа повече и вече яко се бях депресирала и взех да се чувствам като болна ,а не като бременна.Но дано и за напред всичко е наред  Praynig Другия път ще ходя за сърдечни тонове и мисля да питам кога трябва да давам кръв и урина - вчера от вълнение забравих - голяма съм овца Embarassed
Ариана не се тревожи миличка,ще видиш че всичко ще е наред явно наистина е раничко .Горе главата и хич не се натъжавай и от това, че си сама - я  виж каква дружина сме и всички сме с теб  Hug
Megche Честит Рожден Ден! Желая ти много късмет,здраве и само приятни емоции   bouquet
Elichka мечтая за близнаци,но за сега е само едничко Grinning да е живо и здраво - другия път.Не мога да опиша колко много исках близнаци,мнооого,даже до вчера все се надявах тайничко че може да са две  Crazy

# 82
И аз съм за близнаците, оххх добре че с взимни усилия прогонихме лошите мисли от нашата красива темичка Whistling Енигма, много се радвам, че толкова сте пораснали...  bouquetМай и аз страдам от разсеяност! Peace

# 83
Еми аз още от предната темичка писах че съм станала забравана и все съм някъде из облаците  Embarassed ама  сега ни е простено все пак едни хормони ни тресат... аз вчера само се чудих за какво да се развикам на приятеля ми Sad много ме е срам....
а той ме търпи горкия... сигурно тайничко си вика... само да родиш и ще видиш как ще ти го върнем с бебо  hahaha

И аз много искам близнаци Simple Smile много е готино и от гледна точка на това че веднъж ще раждаш, веднъж ще минеш през растежа на зъбките и т.н., вярно че двойно, но  Grinning
Племеницата на приятеля ми, може да се каже и моя, защото от бебе си я познавам и за нея с приятеля ми сме си семейство, а и за нас си сме си семейство, на всички сега тръби че съм бременна, защото ни чу...а аз все пак като не съм ходила на лекар и се чудя... не може да не се промъкне зрънце на съмнение Sad ама мисля вторник вече да съм на док., ама нещо не мога да се свържа сега с него.... #Crazy

# 84
  • София
Говорих с лекаря си току що. Показателя на хормоните също отговаря на видяното на ехографа, т.е. около 1 седмица назад, но каза, че повод за притеснения няма, да ида отново на преглед след 10-тина дни. Успокоих се, явно наистина съм имала по-късна овулация. Еличка, много хубаво правиш, че изчакваш с лекаря - от много бързане най-много някое притеснение да ни държи будни цели нощи! Благодаря ви за подкрепата отново  bouquet!
За близнаците...от една страна хубаво и весело, наведнъж се снабдаваш с две душичета  Hug, от друга страна си мисля, че е предпочитам два пъти да изживея хубавите моменти на бременността и раждането.
Аз за сега съм казала само на най-добрата си приятелка. Изчаквах първия преглед, за да видя дали всичко е наред...сега пък ще изчакам и втория...и както е тръгнало май като вляза в четвъртия месец живот и здраве ще кажа  Mr. Green

# 85
Здравейте. Може ли и аз да се включа във вашите редици. Засега освен с един положителен тест с друго не мога да се похваля. Във вторник съм на лекар, дано всичко да е наред. То е и много ранна бременността още и нямам никакви странични ефекти така да се каже. По мое изчисления терминът ми трябва да е в края на октомври, но другата седмица ще кажа кога точно. Лек ден пожелавам на всички.

# 86
айде веднъж и аз да съм активна Simple Smile
Сев можеш да добавиш този сайт към гимнастика, макар че не е точно това...
http://www.babyzone.com/pregnancy/health_wellness/fitness_food_weight/a2092/1
сега четох как да си тренираме мускулите за по-лесно раждане...интересна е статията, но за съжаление на английски...

# 87
  • София
Добре дошла при нас,Авал!
и моя термин ще е към края на октомври,така че явно с тебе ще изпращаме всички към болницата живот и здраве и май ще сме от последните  Sad

# 88
Здрасти Авал, добре дошла при нас и леко бременеене Simple Smile   bouquet
Момичета аз чак за другия петък имам час при моя доктор.... Sad
вече взех да се чудя дали да не си запиша час при някой друг?  newsm78 #Crazy

# 89
Здрасти Авал  wavey
Elichka хубаво ,че си записала час ама защо искаш да сменяш доктора,не казваше ли, че до сега си доволна от него,аз поне май така разбрах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт