Към края си е ФЕВРУАРИ, кой кого ще изпревари?

• 18 642
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
galiv ако смяташ че в зърната е проблема скоро ще се реши от самосебе си, с времето ще се поизтеглят сами и ще останат в такава форма до края на кърменето ви. До тогава може да си помагаш с помпата, а ръка или с кубче лед като обтриеш зърното то ще щръкне. Само запази спокойствие!
slanchice1 защо се доизцеждаш след кърмене? Възможно е да имаш напрежение и хиперлактация при това положение. Ако обаче имаш запушване мястото ще е твърдо, зачервено и горещо, много болезнено, Т е висока. Все пак ако усещаш бучка наложи си намачкано листо от прясно зеле, без да покриваш зърното, само на мястото на бучката, за около 2 часа.
Евелинка стига се психясва, ще видиш че всичко ще е наред с Маги!  Peace И стига рева за Блажко, като ти е тежко просто не го давай. Ама че почивка, да се наревеш здраво  newsm78 Много са ви хубави снимките, имаш си прекрасни съкровища!
Деси купи си Бочко и мажи спокойно! А шише а НАН  Laughing означава шише с адаптирано мляко чиято марка е НАН.
Зузу айде стига вече перипетии, сядайте си на дупетата и само хвалби занапред!  Heart Eyes
Фифо честито, добре завърнали се и да сте живи и здрави!   bouquet
pepinka83 ми просто не оставяй детето в кошарата а спи с него, така детето няма да се буди а ти ще се наспиваш (изпитано с години).
Пух дишай дълбоко, и стискай, заложила съм на теб и Виви!  Naughty  Joy
denil а с какво даваш изцедената кърма? Май за да се наспиш веднъж си си докарала грижи занапред. На мен ми мирише на кърмаческа стачка, това се случва когато бебето суче залъгалка или се храни и от гърда и от биберон, и понеже начините на сукане са коренно различни, естествено биберона е по лесен и изисква по малко усилия, малките хитреци се светват бързо и отказват гърдата. Дано не е това, но и това да е, с много търпение и настойчивост от твоя страна ще мине, само отстрани дразнителя/биберона. В случая дохранването би сложило началото на края на кърменето, но решението си е само твое! Peace
GoldenEyeful Лецитин на капсули е всъщност май  newsm78 не виждам какво пише на опаковката, на Валмарк е добър защото е голям грамаж, 1200мг, което е една доза.
Ние все така скитаме от 2-3 часа до към 6, даже не ми се и прибира. Храним се навън разбира се и много се кефя на хубавото време. Ремонта тече с пълна пара, вече стени и подове за завършени, остава да се мине с латекс и да не нареди ламината, а преди това и дограмата да сложат, изчакваме да изсъхне добре и се нанасяме. Нямам търпение просто. Днес готвих мусака и си обещах да не си го причинявам скоро пак. Много я обичам обаче това рязане на 3 кила картофи на ситнеж ме влуди  Crazy Отивам да гладя поредния сушилник и се трупясвам, добре че дребосъчка спи цяла нощ и ме буди само 2 пъти за кърмене което вършим в полусън, та се наспивам поне.
Целувки на всички и най много на тумбачетата! Моето ми липсва вече и даже с таткото говорихме кога ще плануваме N4 Joy

# 196
  • София
  newsm44  baloni Честит син Боян на fiforina, да расте силно и щастливо бебе!!! На мама пожелавам бързо да забрави перипетите около раждането и да се наслади на малкото си съкровище на 100%!!!   baloni newsm44 

# 197
оооооооооо да,Мери е много права!!!Спете си с бебоците!Аз първите дни го оставях в кошарата,ама при най-малкото гък и бях на крака Shocked/при положение че тогава повече спеше/
Оффф а сега съм тук,щото тоя моя синковец е много шумен-само сумти от половин час Crazy

# 198
Добро утро мацки
Честито на Фифорина   bouquet
Много благодаря на Мери отново   bouquet
Уф как ми липсват разходките...Нямам търпение да се възстановя  да почнем да обикаляме вече.
Хайде чао от мен и целувки на всички  Hug

# 199
Честита радост на fiforina!!!
Да порасне голям юнак на мама и тате и много да ги слушка!!!
Добро утро Hug
desi_sunshine, забележа ли, че има подобно зачервяване мажа с Дефламол по дупата и минава иначе ползвам само олиото на Бюбхен.
Аз продължавам да съм болнааа #Cussing outвече съм на АБ Оспамокс. Не успях с хомеопатичните, но те никога не са ми и помагали.
Андреан е добре, яде, спинка, пълни пампите и явно започва белия свят да му става интересен и не се успива вече толкова много и си бройка наоколо с часове Party

# 200
Честито на hotday и  fiforina !
Да са им живи и здрави бебоците,да растат умни и послушни !

# 201
Фифо, честито бебоче!    bouquet  bouquet  bouquet
Деси, и аз мажа с Дефламол когато дупето е подсечено, много бързо минава. Маги я изписаха с червено до кръв дупе, 2 дни сменях постоянно памперса и мазах с Дефламол и мина напълно. Иначе мажа и със зехтин и Бочко. Ако е малко подсеченото, Бочко много помага.  Peace За шишето - Мери е отговорила, това ми е голямата болка, че този път като гледам ще ми се наложи скоро да дохранвам.
Мери, аз доста често плача след раждането. Напоследък почна да ми минава, сигурно е било от хормоните и умората.  Tired Пък и след тази бременност, която изкарах. Предполагам, че това е и причината за празните ми гърди (е, още се надявам да слезне повечко кърма). С Благун имах напълно спокойна и безпроблемна бременност и раждане, без никакви тревоги, въобще не е имало период на възстановяване, умора, грижи... Дано за третото имам повече късмет - запланували сме го след 3-4 години  Joy. Давай пак заедно да бременеем!
Тази нощ малката пиявичка се буди на всеки час. Митко също не можа да спи. Буди се - рев, цокне малко и се ококори, няма приспиване. Голямо серсемче ще е това дете! Ама нали си е наше и на мама гарджето  Flutter. Днес мисля да я претегля. Хич не съм фен на пробните кърмения, но по качването на грамчета мога да се ориентирам добре как ми върви кърменето.
Сенди, оздравявай бързо! Hug
Забравих да ви се похваля - вчера татито ми подари билети за концерта на Металика.  Laughing  Естествено ще отидем двамата. Отсега го чакам, бях се уплашила, че билетите ще свършат, защото бях в болницата когато ги пуснаха.

# 202
ЧЕСТИТО НА ХОТДЕЙ И ФИФОРИНКА!ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЧЕТАТА!ДА ПАПКАТ И СПИНКАТ И ДА РАСТАТ КАТО ГЪБКИ!
Ееееех,и аз съм си още на линия!Притеснена съм-доста дни пренасям вече!Вчера ходих до МД за преглед и запис-бебето е добре,тоновете-идеални,но разкритие-никакво!Казаха ми,ако и днес не родя-утре да отивам вече там.Много ми е притеснено,момичета!
Пухка,тука ли си?Ти поне си ми неотлъчна подкрепа...

# 203
  • Варна
Добро утро сладки мамчета и и нетърпеливки ,които сте все още 2 в 1

Честито на всички новообебили се мами! Да са им живи и здрави малките слъчица и многа да ги радват!

Не съм писла отдавна , а и доката ви изчета...
Две дена бришем по разходки .Пу, пу дано така се задържи времето,че и на мен ми се стяга душата у дома. Ето малко снимки от разходка http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5234101

# 204
Злато, стискам плаци!   Hug Hug Hug
evil , нещо не се отварят снимките.

# 205
  • Варна
Сложих ги в албума с разходките, що не се отварят newsm78 Аз ги отварям Embarassed Нещо да не съм объркала?! evelinar щях да ти казвам, че май момиченцата са по-трудни. С Калоян нямах грижи, кърма имах за 2 бебета , а сега май ми е ТОЧНО , нито повече нито по-малко. Да чукам на дърво поне колики нямаме засега чук-чук... Много ми е сложно почистване на сливката  Embarassed Направо ми се разтреперват ръцете като го правя, всичко е толкова малко и финно... С чурката беше по-лесно.Голямо предизвикателство се оказва  да имаш дъщеря май  Confused

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 10:18 от evil

# 206
Добро утро и от нас Peace
Докато се кърмим да драсна и аз два реда.
Мамите 2в1 - тази седмица е ваша Hug Hug Hug Пожелавам ви най лекото и безболезнено обебване newsm32 newsm32 newsm32
Евелинка, и на мен ми е едно ревливо. Много ме нервират всички около мен, даже и таткото го отнася, заслужено даже!!! От толкоз нерви и моята кърма намаля и още повече се психясвам, а ям като за световно. Вчера Ники купи топъл хляб. Видях му сметката за отрицателно време...
Евил количката е страхотна Peace Дано да е такова времето от тук нататък за да не спираме с разходките  Hug
Сенди оправяй се бързо  Peace Тръшни го този вирус и ти  #2gunfire
Мери ти си уникална newsm51 Това за бебе №4 направо ме срази ylinfant Много ти се радвам от сърце Hug Hug Hug
Между другото утре ще идвам до Айтос - ще водя братовчедка ми при Петрова, ама ще е рано сутринта и най вероятно ще съм без бебока, но примерно следобед може пак да отскоча с него за да се видим - времето ще е прекрасно цялата седмица (до колкото гледах прогнозите) newsm78
Чакам да ми докарат баткото на обяд от училище и да се експедираме на разходка с децата.
 Hug Hug Hug

# 207
Пухка,тука ли си?Ти поне си ми неотлъчна подкрепа...

newsm53 Тук съм, и още как. Пренасям си твърдо и непоколебимо. Днес съм отново на запис на тонове. Толкова съм нервна, че избягват да палят клечки кибрит около мен вкъщи, да не пламне пожар. Вече започвам да съжалявам искрено, че се заинатих за естествено раждане. Трябваше да се пиша секцио и нямаше да стоя на тръни толкова време. Надявах се, че поне проклетата тапа е някакъв критерий, че наближава, ама не. От петък вечер съм си без нея и нищо.

# 208
Добро утро и от мен Hug
Честито бебче на Фифоринка!!! bouquet
Мери,съветите ти както винаги са безценни  bouquet
Сенди,и аз си пия АБ от 2 дни,но вече съм добре.Бързо оздравяване ти пожелавам и да няма повече болнички Praynig
evil,аз пък като сравнявам моите дечица май момиченцата по-лесно се гледат newsm78,поне засега ми е много послушна мишчицата.Иначе май с чурката наистина беше по-лесно(и мене много ме  е страх да не я нараня като я почиствам Embarassed) Joy
Много са ви хубави снимките от разходките smile3501,и аз ще сложа след малко.Ние сега няколко дни няма да излизаме,докато оздравея напълно и така ме е яд,защото времето е супер. #Cussing out
Бургаският отбор-и аз като Изидка много трудно мога да стигна до морската градина(само с татито,ама той все е на работа).Така че ние май ще си джиткаме тука из парка засега. yes

# 209
  • Велико Търново
Зравейте.и аз съм си още  2 в 1 Wink.на 27.02 ако бебка не е излязла съм на запис.чувствам се перфектно и симптоми за раждане.. никакви Whistling
хубав слънчев ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт