Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за ролята на лекарите в случаи на недостатъчно мляко?
Какво представлява нехранителната кърма и какви са мненията на форума по този въпрос?
Какви са основните аргументи срещу идеята за нехранителна кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за ролята на лекарите в случаи на недостатъчно мляко?
Форумът изразява недоволство от подхода на някои лекари, които предполагат недостатъчно мляко като причина за проблеми с кърменето. Участниците критикуват лекарите за липса на компетентност и техните твърдения относно недостатъчното мляко. Някои изразяват съмнения в компетентността на лекарите и подчертават, че те трябва да търсят причините за проблемите другаде, а не само в хранителната стойност на млякото.
-
Какво представлява нехранителната кърма и какви са мненията на форума по този въпрос?
Форумът обсъжда концепцията за нехранителна кърма, като някои участници поставят под съмнение нейното съществуване. Един потребител твърди, че разликите в състава на кърмата при жените са минимални, докато други твърдят, че не са чували за нехранителна кърма през първите месеци. Основната тенденция във форума е да се отхвърли идеята за нехранителна кърма, като се подчертава важността на майчиното мляко за детето и че терминът „нехранителен“ звучи абсурдно.
-
Какви са основните аргументи срещу идеята за нехранителна кърма?
Основните аргументи срещу идеята за нехранителна кърма включват убеждението, че разликите в състава на кърмата на жените са минимални и че майчиното мляко е най-подходящо за бебето. Участниците във форума изразяват съмнения в съществуването на нехранителна кърма, като подчертават адаптирането на млякото към нуждите на бебето и смятат идеята за абсурдна.
-
Какви са основните причини за недостатъчно наддаване на тегло при децата и какви са предложените обяснения?
В обикновените лаборатории не изследват кърма за хранителност, със сигурност - проверено е
И аз съм на мнение ,че няма "нехранително мляко"- звучи абсурдно!Но все пак skrech ме накара да се замисля.
skrech ,как ще кажеш на братовчедка си после ,4е всички тук сме на друго мнение относно хранителността на кърмата ,не знам.
Аууу,направо избеснях от твое име.
Добре че си продължила смело напред!