Отговори
# 105
Честита баба Марта  bg

Таничка честито ти рожденик. Да е жив и здрав.   cook

Как сте момичета?
Варненки кога ще се видим?
На мен ми е удобно почти през цялата седмица, без 6-ти, че съм на зъболекар.
Та чакам предложения кога и в колко ще ми дойдете на гости.
А купон на заведение за 8-ми ще си организираме ли?

Децата са на градина, надявам се дълго време да се задържат здрави.
Вики утре има предосмомартенско тържество и вечерта ще съм горда мама на червена пеперудка  4470 На Криси празника мина в петък и сега с нетърпение очаквам снимките от
веселбата, че тържеството им беше без родители  Confused Вашите ясли организират ли открити
тържества заедно с родители?
Уф днес съм на контролни пълни изследвания, но се чудя да не ги ли отложа аз утре, че вече
пих едно кафе и ес притеснявам да не се отрази на резултатите.

Кой ден от месец март си избрахте?

# 106
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН!
Танче, да ви е жив и здрав рожденика!   bouquet
Кламерче, аз го знам, че на 8 март трябва да си избираме ден и затова още не съм  Laughing
В нашата ясла също празника с баба Марта беше без родители, а за празник с родителите уж говореха, че ще има за 8ми, но засега нищо не са казали.

Рали тези дни беше доста зле, вдигна 39,5 градуса и е с ларингитна кашлица Sad. Сега май аз съм наред, нещо хич не се чувствам добре, но днес съм си на работа.

Лека седмица на всички!

# 107
Честит Рожден ден на Наско! Да ти е жив и здрав Танче. От късмет да не се отърва. Гордост на семейството да стане!
Да е жива и здрава Ана -Мария на Злато!  bouquetБързо възтановяване Златенце! И да не ни забравиш за снимките!
Честита нова работа на Ади Айде Адиии....Дай ни отчет!!!!Откога те чакаме!!!! Hug
Кламерче - бързо се оправяй!Целувки на сладураните!
Мишленце и ние с Яни сме на същата диагноза. Но неможахме да я свалим тази Т и минахме на Дурацеф.

# 108
Честито рожденник на Танчето - много да е здрав и да те слушка!

и ние от снощи сме с температура - дано бързо го пребори и да не отиде към Ива, че......

чух Златото преди два дни - добре беше , но малката е на антибиотик че златото имала малко вооди......предполагам че утре ще я изпишат......

еми толкоз от нас - все се каня да кача снимки - ама все забравям, пък сега пак пиша с една ръка....

целувки

# 109
  • София
Танче, да ти е жив и здрав Насето! Много да Ви слуша, а и вие него!!!  Mr. Green Нацелувай го и го напрегръщай от нас!  Hug

Дано по-скоро ги изпишат и всичко да е наред с малката Анна-Мария. Аз също мислех днес да и звъна, но няма да я претеснпвам! Дано скоро да са си вкъщи!

Мойто мъж в четвъртък пак заминава в странство... Дано да е за малко, че малкия трудно преживява дългите раздели. Миналия път нито сън го хващаше, нито беше спокоен. Аз го ударих на живот последните 2 седмици, че сега като замине само двамцата по цял ден...  Rolling Eyes Идва ми в повече признавам си! Друго си е той като си е вкъщи и събота и неделя ме отменя. Вчера си направих нова присеска, нещо ме удари на пролет, на свежи и разчупени коси.... Искам вече да е само топло!

Ади и аз чакам да се отчетеш, държиш ни в невидение толкова време вече....
Валерийка, чакам снимки от сватбатаааа  Whistling

# 110
Здравейте, момичета!

Да е жива и здрава малката Ана-Мария!   bouquet

Танче, Честит рожден ден на Наско! Много здраве и късмет на младежа!

Момичета, Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!

Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички!
Ние от днес сме на ясла и като чета за болните направо ми настъхва косата Sad

Пожелавам ви приятен ден и много положителни емоции! Hug

# 111
Здравейте!
Аз се изгубих,че ега ти болестите ни нападнаха... Sad Както се предполагаше и Ивето се разболя,сега и тя е със зачервено гърло и кашля.Нати получи като усложнение от вируса разстройство и повръщане  Cry...абе идваше ми да се гръмна!С едно болно е зле,ама с две...тя Танчето знае.

Та Танче Спокойничката,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА,
МНОГО ДА ТЕ СЛУША!ЦЕЛУВКИ И ОТ НАС.

Бързо оздравяване на Яни,Алекс и Рали! PraynigЗори,моля се Ивето да остане здрава!
Кламерче дано и ти да си добре вече! Hug
Ади,честита нова работа!Успех!
Хайде и по една целувка на всички от нас.
Весел ден!

# 112
Танче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО!!!!!!!!!!Много да те слушка и да е здрав!!!!!!!
Бини, бързо оздравяване!
Ние изкарахме страхотно на Варна, бебко е супер, голям мъж, вързахме си мартеници и айде обратно.
Ето малко снимки, който му се гледа:
http://joanatosheva.multiply.com/photos/album/20/Mart_2008_#

Иначе днес не съм на работа, че на Ицо дядо му почина и днес беше погребението.  Sad

Много целувки!!!

# 113
Танче, честит ти рожденик! Батко Наско много да ви слуша и да ви радва!

Меги, невероятно трио сладури имате! Много хубави снимки!

Много болнички  в наша тема и ние сме в групата с фарингит. Бързо оздравяване на всички!

Ер-ка, снимков материал не е голям. Успях да видя венчавката, булката просто прекрасна, младоженеца също. Преди подписване на Валерия и прилоша, явно беше много топло в колата. Докато я пооправим в хотелската стая, мина поне два часа. Така, че подписване ще го гледаме по-късно. Иначе беше много красиво. Но на снимките сме и тримата направо сдухани (извинявам се за израза).

http://images24.snimka.bg/005293858.jpg
                               http://images24.snimka.bg/005293859.jpg
http://images24.snimka.bg/005293861.jpg
                                http://images24.snimka.bg/005293863.jpg
http://images24.snimka.bg/005293865.jpg
                                http://images24.snimka.bg/005293879.jpg

Честита Баба Марта!

# 114
  • София
Валерия, на снимките не изглеждате никак сдухани, а напратив страхотни сте. А ти си много красива и стилна!  Hug По принцип си много хубава жена, до сега не съм видяла на една снимка да излезнеш зле  Whistling (това направо си плаче за почерпка)

Момичета утре с малкия сме на очен лекар, стискайте палци да е наред всичко, че съм се ушашкала много. Милото ми детенце, като знам как преминава предишните 2 прегледа, направо ми иде да ревна още от сега.... Sad

# 115
Света, прекрасни сте, ти си мацка и половина  Hug
И благодаря, и аз мисля, че имаме супер трио варненчета  Mr. Green
Иначе аз още не мога да се съвзема от вчера, много е тежко...........

# 116
Ех, Ер-ка, Меги - благодаря! Как да не ви почерпи човек едно мартини  Hug !

Ер-ка, стискам палци за успешния преглед  Hug. На Валерия и беше много интересно при очен лекар -  картинки, светлинки.

Меги, съжалявам за загубата ви  Praynig.

# 117
Света, newsm81стархотно изглеждаш наистина, поздравления!  Hug Сподели каква е тайната! А Валерия много е пораснала и е станала още по- голяма сладуранка, търсите ли си зет вече, да кандидатстваме от сега, че после ще има опашка сигурно  Wink
Меги, съболезнования за дядото, разбирам те напълно. И аз тези дни не мога да спя, защото единия от изгорелите във влака човек е баща на моя съученичка, и само като си помисля какво преживяват горките хора тръпки ме побиват. Макар че вече не се срещаме често, но преди бяхме много близки, искренно им съчувствам, но за съжаление нищо не може да се направи.

# 118
  • София
Само да ви кажа, прегледа мина ужасно. Такъв рев му ударих, само ми травмират детето... Ще ви разкажа по подробно по-късно, защото ще отида да разтовара с едно кинце. Аман от лекари...

# 119
  • София
Момичета, мерси за поздравленията. Ние празнувахме малко, щото днес работен ден; цял ден съм висяла по общини и РПУ-та. Ще ставам софиАнка. Mr. Green. Утре от рано пак се почвам.
Светле, страхотна си, Вал също. И аз искам мартини  Joy. Поздрави за добрата рокля. Аз напоследък все в рокли се мъкна, обичам хубавото време.
Ани, разкажи по-подробно, като ти остане време. А при кой лекар и къде ходите?
Всички болни бързо да оздравяват   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт