Отговори
# 90
  • Варна, България
Честита дъщеричка, Злато  4470! Да расте Анна Мария здрава и с късмет! Бати Тони да помага и да не ревнува много! На теб бързо възстановяване!
Аз от днес съм нов човек - пак започнах да спортувам. Ходя на боди шейпинг в СЦ ТИМ. Много съм се надъхала най-после и аз да вляза във форма.
Сега отивам на козметик и други такива приятности!
  Heart Eyes

# 91
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА,ЗЛАТО!
ДА ТИ Е ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ!И СЛЕД ТОВА ГОЛЯМО ТЪРПЕНИЕ,СИЛИ,МЪДРОСТ И ЛЮБОВ ЗА ГЛЕДАНЕТО И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЧИЦА!
Hug

Здравейте и на всички!  bouquet
Нати пак е с ларингит. CryДано поне Ивето остане здрава! Praynig
Писна ми!Но това е живота!
Целувки е весел ден!

# 92
Бини, миличка, на всеки му писва когато детенцето е болно, рабирам те, но бъди силна и се моля бързо да оздравее малката сладурка, и дано Ивка е здравичка!!!! Да ги нацелуваш!!!!!!!!

Ние пътуваме тази вечер и се моля всичко да е ОК  Praynig Hug и три страхотни дни във Варна!!!!  Flutter

Целувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet

# 93
Злато,да ти е жива и здрава малката Анна-Мария!!!Много да хапва и спинка и да те остави и ти да си починеш.Разкажи как мина раждането?
Боги,похвално за спорта и разкрасяването!Трябва да пуснеш сминки ,за да сравним "преди" и "сега" Heart Eyes
Бини,много неприятно с този ларингит ConfusedНе се притеснявай,погледни и го хубавата страна-после ще има добре изградена имунна система Peace
Ло,вие какво търсите?Аз нещо съм изтървала клюката Mr. Green

Да ви се похваля и аз накрая-решихме да образоваме англичаните по повод 1 Март!!С още една мама българка подехме инициативата в детската градина.И двете ни дечица са там и буквално нищо няма да знаят за родните ни традиции.Освен ако ние не решим да променим нещо?! И така-тя повдиган въпроса на директорката и бяхем приятно изненадани че въпросната дама ни подкрепи.За тази цел направиха специално табло "Фестивал на Българската мартеница" и го окачиха на стената в коридора.Ние им занесохме малко "мостри" ,а за понеделник ще подготвим мартенички на всички дечица и на персонала.Така де,няма да им се даваме!
Сега отивам да правя мартеницииииии....

# 94
  • София
Танче, това е страхотно! Искам снимки  на  таблото и на закичените англичанчета с мартенички. Хубаво е, че носите бългаското в себе си и дори и толкова далече си спазвате българските празници и традиций. Hug

# 95
 Аз пиша рядко, но новината просто си заслужава!
Злато, честита дъщеричка!!! Само да ви радва, да е жива и здрава!! Бързо възстановяване и по-малко безсънни нощи покрай малкото човече  bouquet

# 96
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!! 

Злато да ти е жива и здрава малката госпожица!

# 97
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!!
БЪДЕТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ КАТО НЕЯ И МНОГО,МНОГО УСМИХНАТИ!!!

# 98
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 99
  • София
Баба Марта прати вест,
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!

Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози.
Пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и Аз

# 100
  • София - Младост 1А
Ето ме и меееенннн.
Първо на Златото да честитя. Да ти е жива и здрава госпожицата!

Честита Баба Марта на всички!
Да сте много здрави и засмени!

Аз започнах вече работа, ама ще ви разправям по късно, че още сме по пижами и трябва да се оправяме да ходим навън.

Хайде до скоро!

# 101
ЧЕСТИТА БЕБКА  Анна Мария на _Zlato_ и от мен!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!
  ylinfant Misc Baby Bottle pacifier
...а мама бързо да се възстановява и чакаме да разказва,а и снимки да показва!
  bouquetHeart Eyes

Момичета ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ,КАКТО И ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ХОРА ОКОЛО ВАС!

тук има няколко детски песнички на английски,Васката вече е влюбен в тях,а вярвам че ще се харесат и на вашите съкровища
http://www.cycnet.com/englishcorner/listening/child/child.htm

Бини,стискам палци бързо да се оправяте,много целувки на Нати и Ивето! Heart Eyes Hug

Абе,къде се изгуби кака Гея беее?!?!
newsm78 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 23:49 от bella_

# 102
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!! Бели, румени, засмени и от щастие окрилени Heart Eyes

# 103
Честита Баба Марта - бели и червени, румени засмени все да сме и много здрави дечица......

# 104
  • София
Уф, пак пълно затишие в нашата тема.
Аз само да ви почерпя, че днес имам голям рожденик. Пийте по едно за наше здраве, другото ще си го купим Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт