Валерия, направо си чудна! Много ми хареса как ти стоят и роклята, и сандалите!
Питаш за подходящ цвят чорапогащник-аз съм привърженик на цвят графит- очертава хубаво крака. Както Запазената маRка те е посъветвала - добре ще е бижу с камък като сандалите. Весело изкарване на сватбата! Ех, как ми се ходи и на мен! Момичета-софиянки, не се карайте, във Варна е най-скъпо, а заплатите са ни на половината на вашите, че и по-малки
Тук започват от 1300 на проект
Кламерче, незнам какво да те посъветвам за подаръци
Аз също си мислех да взема нещо лично на госпожите /4 броя/, защото много добре се грижат за децата и заслужават. Мислех си нещо от Рефан... Щото спомен, спомен, ама аман от разни сувенири. Понякога ме е яд, когато ми подаряват такива неща - дали ми се връзва, дали имам къде да го сложа. На всяка жена би й харесало нещо по-лично. Мое мнение.Смайли, радвам се, че писа. Затъжихме се за теб! А Жорко е голям сладур - само как приказва. Добре, че научава и двата езика. Мой първи братовчед това лято си бяха тук и на дъщеричката си най-вече на френски говорят. Стама ми тъжно като ми казаха, че и вкъщи си говорят на френски, а и двамата са българи.
Те нямат намерение да се връщат, но все пак
Успех в намирането на жилище! И в БГ цените се качват, така че е добре да инвестирате. Мишленце, Танче, големи сте хаймани! Направо ви завиждам!
Хайде, лек ден на всички

. За бижу, нещо семпло май... За лак, аз не мога да помогна, за мен има само 1 цвят - червен. Ади ходи често по сватби, да каже тя. Ама почна работа и ни забрави.
, ама на моя мъж също много му харесаха масажите.
, всичко разучих, че то такива цени никъде няма