Отговори
# 75
  • Варна, България
Здравейте!
Валерия, направо си чудна! Много ми хареса как ти стоят и роклята, и сандалите!  Heart Eyes Питаш за подходящ цвят чорапогащник-аз съм привърженик на цвят графит- очертава хубаво крака. Както Запазената маRка те е посъветвала - добре ще е бижу с камък като сандалите. Весело изкарване на сватбата! Ех, как ми се ходи и на мен!  Mr. Green
Момичета-софиянки, не се карайте, във Варна е най-скъпо, а заплатите са ни на половината на вашите, че и по-малки   Crazy Тук започват от 1300 на проект  Sad
Кламерче, незнам какво да те посъветвам за подаръци  newsm78 Аз също си мислех да взема нещо лично на госпожите /4 броя/, защото много добре се грижат за децата и заслужават. Мислех си нещо от Рефан... Щото спомен, спомен, ама аман от разни сувенири. Понякога ме е яд, когато ми подаряват такива неща - дали ми се връзва, дали имам къде да го сложа. На всяка жена би й харесало нещо по-лично. Мое мнение.
Смайли, радвам се, че писа. Затъжихме се за теб! А Жорко е голям сладур - само как приказва. Добре, че научава и двата езика. Мой първи братовчед това лято си бяха тук и на дъщеричката си най-вече на френски говорят. Стама ми тъжно като ми казаха, че и вкъщи си говорят на френски, а и двамата са българи.  Cry Те нямат намерение да се връщат, но все пак  newsm78 Успех в намирането на жилище! И в БГ цените се качват, така че е добре да инвестирате.
Мишленце, Танче, големи сте хаймани! Направо ви завиждам!
Хайде, лек ден на всички  Heart Eyes

# 76
  • София
Светле, много хубава рокля. И сандалите. За мен си отиват, ма аз никога не съм се откроявала с вкус и идеи. За мен всичко разсъблечено и бяло е добро  Joy. За бижу, нещо семпло май... За лак, аз не мога да помогна, за мен има само 1 цвят - червен. Ади ходи често по сватби, да каже тя. Ама почна работа и ни забрави.
Таня, Борово винаги съм го харесвала /сантиментални спомени имам там/. Ако има къде да вземете там е добра идея, а и ще е близо до нас.
Ло, виж линка дето съм тала в предния пост, брат ми купиха там, на 570 Е, съвсем добра цена...
Кламерче, ти ме подсети, да съберем някой лев за 8-ми за госпожите, не че са го заслужили, ама...навик...от тоталитарно, да се подарява на госпожата/другарката.
Волтажче, аз за 1-ви път ходя на такъв семинар, ама нямам търпение да има следващ, вече. Направо супер си изкарахме. Ели както викаше, че й се спи, като му метнахме една дискотека, до 5....Не знам дали ни се събират 8 часа да сме спали за 3 дни...

# 77
Валерия, не само че роклята и сандалите са много хубави, но и ти изглеждаш страхотно! Според мен също чорапогащника трябва да е без ограничител. Бижу задължително трябва да имаш, случая е официален все пак, а за лака и аз харесвам много червен лак, но все пак трябва да се съобразиш и с какво червило ще си. А после ще чакаме снимки!

# 78
Момичета- Златото си има момиченце- Анна Мария, 3550 кг, 51 см - да й е жива и здрава.родила се е в 4,45ч.

# 79
Урааааа!
Да е жива и здрава малката Анна Мария, да радва мама, тати и батко Тони!
От кога надничам и аз за хубавата новина, дано бързо да се възстанови Злато и да се радва на дечицата си!Благодарим ти Зори за хубавата вест.

# 80
  • София
Злато, честита щерка. Да е здраво и усмихнато дете!

# 81
ЗЛАТО, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО ДА РАДВА!

Ло, хотела става за дечица, даже имаше страшно много, нооо майките с деца не могат да се възползват от процедурите, а те са доста и не са за изпускане. Може би ако татковците ги гледат ще е ок Wink, ама на моя мъж също много му харесаха масажите.

Валерия, много хубаво ти стои роклята, мисля, че е хубаво със сандалите, вземи си един телесен чорапогащник без ограничител на пръстите и си екстра. После искаме снимки.

Спокойната, от сайта нещо не разбирам къде са тези места, иначе много хубави картинки, може би защото тук не мога да разглеждам много подробно, че като има хора в салона ми гледат в монитора.
Ло и мен ме влекат източните парцели, ама Веско нещо се е запънал в Банкя и незнам.

# 82
  • София

ЗЛАТО, да ти е жива и здрава! Много да ви радва!
На теб миличка бързо възстановяване ти желая! Скоро чакам да покажеш снимки! И не само на Анна-Мария а и на баткото.  Hug

# 83
  • София
Ели, в Нови хан си купиха брат ми и братовчед ми, преди Вакарел е. Разгледай ги от вкъщи, не че има много показано, но все пак....

# 84
Честита дъщеричка Злато!!!

# 85
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА и от мен на ЩАСТЛИВАТА МАМА. Да и донесе само радост, щастие и усмивки. Дано Анна-Мария е едно прекрасно кротичко бебе - да хапва лакомо и да спинка по цели нощи. На бати Тони също сърдечно ЧЕСТИТО за мъничката сестричка.  Heart Eyes

# 86
Честито, Злато, да ви е жива и здрава Ана Мария! Бързо възстановяване!

Мишленце, Банкя и аз я минах, ама е много неудобно от нашите квартали. Трябва цяла София да минаваме, а ние поне за начало като за вила го търсим.

Спокойна, мерси за линка   bouquet , всичко разучих, че то такива цени никъде няма  Heart Eyes- големите апартаменти са продадени. Но иначе ми предложиха да обединят среден с малък и става към 90 кв. Само да видим как ще стане с нашите, че майка не е шофьор.

Иначе днес бях пак до моя Лозен на оглед! Е, няма такова разочарование - безумни цени, рушащи се къщи, дребни криви дворчета.

То пък и аз искам хем евтино, хем хубаво!

Хайде спокойна нощ на всички и най-вече на малката беба Ана мария Heart Eyes

# 87
Честита дъщеричка, Злато! Да е много щастлива, здрава и обичана!

Момичета, благодаря ви много  Hug! Възползвах се от съветите   bouquet. Снимки обещавам, стига да излезна адекватна на тях Laughing.

# 88
Злато, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!!!!!!!!!!  bouquet

# 89
Ехаааа... да е жива и здрава Анна-Мария! И златната мама да се радва на щастие, здрави нерви и спокоен сън!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт