Отговори
# 150
Здравейте,момичета!
Искам да ви благодаря от сърце за страхотните пожелания!
Специални благодарности на милото ми Кламерче,на Бини,на Светлето и Р-ка за загрижеността,подкрепата и добротата!

Ние сме си вкъщи отдавна,но все не ми остава време за форума.Доста трудничко ми е все още с две дечица,но се надявам с времето да се организирам по-добре и да е по-леко!Тони е доста чувствителен в момента,пък е и болен,дано само ние не се заразим!E,не ми е лесно!Ала вечер,като изкъпя,нахраня и приспя и двамата,и като ги видя как спят като ангелчета,съм най-щастливата на света!
Ето малко снимки,по-късно ще кача още:

http://zlato.multiply.com/photos/album/5#1

Поздравявам ви,макар и с доста закъснение за 8-ми март!Бъдете красиви,обичани и обичащи,но най-вече достойни жени!

Честит имен ден и на всички,носещи моето име!

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 15:13 от __ZLATO__

# 151
  • София
Злато, много се радвам, че те "виждам"!  Hug Малкта е много бонбонеста. Радвам се, че сте си вкъщи и че сте добре! Тони също е пораснал  много. Резервирам една обиколко на езерото още от сега когато почнете да излизате!   Simple Smile

# 152
  Здравейте момичета отново, както винаги се затрих за малко.
__ZLATO__ ,добре дошла и ти отново Hug. Радвам се, че всичко е както трябва при вас. Ще започнеш да се организираш много скоро. Всяко начало е трудно.
При нас нищо интересно, Адонай беше малко болен, Диди започва да иска на ръце повечко, татко ни си ходи на работа, а аз... съвсем нищо интересно. Ще се постарая да съм по-редовна, и да мога да се включвам с по-актуални темички. А на теб __ZLATO__  успех.

# 153
_ZLATO_ добре дошла отново при нас! Анна- Мария е много сладка, а и Тони колко е пораснал само, истински батко!А как ще и казвате галено, Ана или Мария, много ми е интересно (поздравления за избора на име ).Сигурно наистина ти е трудно отначало, но съм сигурна, че другите мами като Зорото, Бини, Афродита, Танчето, Кламерчето и дано не изпускам някой още ще помагат със съвети. Аз все си мисля, че Светославко какъвто е палав, не бих могла да се справя с него и бебче. Желая ти успех и много търпение!  Hug
При нас нищо ново, ще пускам Светославко тия дни на ясла, дано този път се справи с вирусните атаки. Вече втори месец пие Имунобор и витамини Саностол, та се надявам да сме засилили малко имунната защита. Мислех да го давам от 1-ви април, но мама се разболя от грип и сега свеки го гледа, и ми е малко неудобно да я ангажирам и затова може би ще избързаме с яслата. Чудех се дали пак ще ни карат да правим пълни изследвания, но ще трябва да питам, че голямо обикаляне беше.
И един въпрос към мамите на момченца: Искам да свиквам Светославко да пиша в тоалетната, но клекалото му е много високо, купих му приставка за клекалото, но седнал може само да ака. За сега пиша прав в неговото гърне. Вие учите ли вашите деца или е рано още?

# 154
Злато златни деца имаш, много добре сте се справили  Laughing, големи бонбони са и двамата.

За тоалетната купих дъска за дребния и сам си я слага на толаетната и с наша помощ разбира се, си сяда на нея, ние принципно имаме обратния проблем да го накараме да пишка като момченце прав, но явно това по нататък.

# 155
Злато, Злато, Златооо,
Страхотна е малката принцеса! Наистина е принцеса!
Много, много любов и щастие на пълната ви къща!

Забързаната Гея не е чела и писала от 100 години, но тази седмица съм си в къщи, защото Пресиян е с бронхит и ето, че докато моят мъжага спи, аз чета отчетната тема и ми стана мило, мило.
Надявам се да не изпускам края вече, и да намирам време по нощите да почета и драскам по 2 реда ( на работа е немислимо).
Целувки на всички ви Heart Eyes

# 156
Злато -радвам се че се появи.дано Тони се оправи бързо и малката хубавичка да расте здрава и умна....

ето малко снимки от нас - най сетне качих малко -добре че двамата се улучиха да спят ...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226842&view=1&photo=1

Иначе да ви се похваля - днес дойде инструкторката по плуване на Ивето - и ще продължаваме заниманията с плуването и самостоятелно още известно време. да видим дали ще задържим умението й да си задържа дъха Simple Smile
Ако си спомняте навремето доста четох по въпроса и търсих такъв човек - но не би - сега обаче има - и аз вече записах Ивето.....сигурно някой от вас си казват щура жена- ама на - мераци....Simple Smile

хайде друг път пак ще пиша- целувки от нас

Гея - добре звърнала се - ти къде започна сега работа?

# 157
забравих да питам - посъветвайте ме за хомеопат в софия добър - искам да започна нещо по отношение дерматита на Алек - че мног осе мъчи - все се чеше детето, да не говорим от колко работи е ограничен още, и пак си му излизат тези зачервявания и прочие - ще видите на снимките...

# 158
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
Нямам време тези дни да пиша, че имаме много организационна работа по предстоящата дейност. Хихи, гризе ли ви любопитството, а?! Шегичка...

Злато, Зори, страхотни дечица си имате! Толкова са мили, красиви, чудесни! А където са двете деца заедно - направо ми стоплиха сърцето, много мила картинка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зори, незнам дали бяхме обсъждали, че нашите две момченца си приличат. И Самуил е с много дълги мигли, близнат е вдясно и като цяло имат прилика.

Браво за плуването! Баткото няма ли и той желание да плува? Моят мъж е бивш състезател по плуване и има големи мераци Сами да плува. Аз, уж варненско чедо, ама хич не обичам да плувам и не съм много ентусиазирана, ама сигурно плувец ще го правим. Поне имат добра физика и не е спорт с много контузии.

Миринда, и Невенка е много порастнала! Същинска госпожица!
Света, и мен да почерпиш! Аз съм солидарна с мнението на останалите мами - изглеждаш чудесно! Браво! Валерия също много е порастнала и е много сладка!
Хайде целувки и със здраве!  Hug

# 159
Зори, разкошни са  Hug това е то щастие!!!!!!!
http://images24.snimka.bg/005350252-big.jpg
Злато и твоята кукла е много сладка!!!!!!!!Много те мисля, кърмиш ли я? Пожелавам ти да нямаш проблемите, както с Тони, не че няма да се цедиш, ама друго си е да засуче бебката, пиши моля те  Hug
Геяяяяя, що така бе, душа, къв бронхит сега  Tired айде, дано бързо оздравее малкия сладкиш!!!!
Волтажче, моето любопитство около теб винаги е голямо  Blush ако има нещо-казвай, ей......  Mr. Green много целувки на Сами!!!!!!!!

Ние сме добре, Йони засега вкъщи, от април пак ще опитаме с яслата Peace здравичка е, гледа си децата(куклите са и деца) - кърми ги, облича, къпе и всякакви бебшки работи покрай лелите си Joy baby_neutral
И около мен на работа е пълна лудница, мнооооого работа, ама няма как  Crazy

Целувки на всички!!!!!

# 160
Зори, много си приличат двете ти дечица, особено в очичките. Големи сладурковци- да са ти живички и здравички!  Hug А между другото наистина Алек и Сами си приличат. Успех с плуването, мисля че идеята е страхотна, а само Ивето ли ще плува или и двамата.
Волтажче, издай каква е тайната, че само пускаш мухата и мълчиш, ааааа  Crossing Arms  Mr. Green

# 161
  • Варна, България
привет!
Както вчера се изрази една дама - мениджър човешки ресурси и т.н. за нашата работа - рамката е ясна, ама вътре е хаос.  hahaha
Така че много неща се променят в движение, за да кажа какво точно ще е накрая  newsm78

# 162
Злато и Зори, много са сладки дечицата. Поздравления!  bouquet

Ема е при баба си в Пловдив. Виждаме се през 3-4 дни, но много започва да ми липсва и смятам да си я вземем този уикенд, а след една седмица пак се понасяме обратно за една кратка почивка в Хисаря.

Иначе сме добре, то при баба може ли иначе Laughing Сега като не ходи на ясла и носът й е пресъхнал, направо бях забравила какво е без сополи. Сега сме във фазата "кой, какво, защо".

Сутринта по телефона ми каза "Аз съм човека с болка в очите" Rolling Eyes. Вманиачена е на тема реклами.

# 163
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕНТИНА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА.
ДЖУЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛИН! ДА Е ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ДАБЪР ДА ПЪЛНИ КАРТАТА! Mr. Green
Аз работя от вкъщи, че Наско е болен и ми е сдухано. Tired

# 164
Здравейте,
Честит рождне ден на Галентинас - много щастие и усмивки около теб.

днес вече се свързах с една хомеопатичка - препоръча ми я треньорката по плуване на Ивето- реших първо с нея да пробвам и после ако не сатне с другите - мног хвалят тази Чамурлийска - та сигурно после нея ще бъде ако тази не случим. другият четвъртък сме на картина - дано бързо полсе гооправим малчо - въпреки че знам че в началото дерматита си влошава - и чак после се оправя.
Иначе за плуването на Алек - чакаме да пуснат един басейн и ще почнем и двамата да ги водим -стига да ни удържат нервите - че то приготвянето на две деца си е цяло приключение Simple Smile

освен това реших малкият да го дам на детска градина от май месец - та да видим как ще го понесе - какъвто е маменко .......

иначе той още си пие сиропчетата,че нали и той гепи вирус отнякъде , обаче и аз прихванах - кихам, сополива се и много ме боли гърлото - засега малката е още добре- дано не се зарази......

Волтажче - не мога да им се начудя на приликата - гледай на какво разстояние сме Simple Smile

за другият месец сме намислили евентуално да отскочим с бебето до Испания - ама да видим дали ще стане - че така миналата година се гласихме колк овреме - и когато трябваше да идем на мен много ми прилошаваше от бременността, а пък после мъжото не можа да вземе отпуск.....та дано таз гоодина да стане.

ами това са новините от нас -
стискам палци на Наско да се оправи, както и всички болнички хлапета.

И Бини нещо не пише как са малките сладурани.

Ани - пиши и ти какво стана с Краско и очетата - че все си мисля за вас.

Ади никаква я няма - ей сега ще я притесня по телефона- абе защо така никак не пишете - аз дето се чудя как да гепя врмее все вас се опитвам да ви прочета-а вие не щете да пишете...

хайде целувки от нас и дано няма повече болести

Общи условия

Активация на акаунт