Отговори
# 165
  • София
Зори, бързо се оправяй. И да се похвалиш за хомеопатката, че ме е страх да им се доверя. Пък мен може да ме вземете за детегледачка в Испания. Имам опит и препоръки.  Mr. Green
Ади се е скрила на новата работа, Гея си е вкъщи тая седмица, ма нещо не ще да ни пише. Гледам, че Верчето поглежда в темата, ама и тя не се обажда. Айде да не издавам и другите.

# 166
Честит Рожден Ден на Галентина, с пожелание за много здраве и късмет и като орел да лети само нагоре и да преследва мечтите си !!!    bouquet  bouquet

# 167
  • София
Галентина,Честит Рожен Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъднати мечти! Весел празник!

# 168
Привееет, привеееет!!
Ей, да сколасам да се добера до писане и четене....
Злато, мила, толкова се радвам за вас! Да е жива и здрава Ана-Мария и да се радвате взаимно мнооооого дълго време!Снимките са направо разтапящи....
Галентинка- Честит Рожден Ден!!!Желая ти всичко най- хубаво!
Зори
- много се радвам като пишеш и разказваш за вас!А толкова сте пораснали!!!Страшно хубави са снимките.И идеята за Испания е супер!И дано попаднете на добра хомеопатка!
Танче- какви са тези болести пак, бе скъпа приятелко.... Cry ooooh! ooooh!Гледай да оправиш настроението поне, и бързо да се оправяте!!Много цунки на сладък Насе!
Много случки имаше около мене, и добри и неприятни(Танчето знае...колата ми е на хармоника сгъната от една банскалийска мутреска с ауди, ама нали поне са само ламарини- те се оправят..)В работата е купон и половина от глупости и щуротии и нововъведения, ама траем, кат нема избор...
Поне сме здрави и щастливи!!!И настроението е на 6!!!
Р-ка Краско как е?
Живи и здрави да сме само!!
Хаиде целувки и приятен ден!

# 169
Благодаря на всички за пожеланията!
Да ви почерпя виртуално   party023 newsm38 beer3 Wine Glass cook
Честит рожден ден на Галин на Джулката. Да е жив и здрав и много до я слушка! Grinning Hug  bouquet
Честити 8-ми март със закъснение!Да сте много обичани и уважавни мами и съпруги!  bouquet
Честито на всички именици,които носят моето име (както е написала Злато). Да сме живи и здрави (пак на патерици).
Злато,много да те радва тази малка принцеса Ана-Мария Hug
Зори,големи сладури са дечицата Hug
Не съм чела нищо,това успях да видя набързо.
Все не ми остава време да вляза и да почета,сега сме болни от варицела (Вики де), постоянно всъщност боледуваме от нещо, и много е гадно с тия пъпки-Вики се чеши като обезумяла, не е спокойна не може да спи нормално. Уж не са много пъпките, но не са и малко.
Но и с това ще се справим.
Целувки и прегръдки на всички от нас!
Една снимчица на Вики да я видите (преди пъпките) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227523

# 170
Галентина, честит Рожден Ден! Много щастие и обич ти пожелавам!

Вики е много пораснала, сладуранка на мама   bouquet!

Честит рожденик на Джулка! Много да те слуша  Grinning!

Злато, Анна-Мария е прекрасна   bouquet! Вашият тати сигурно се разтапя покрай малката принцеса.

Зори, много хубави снимки на мъници! Ивето расте с всеки изминал ден  Flowers Bouquet. За плуването - благородно завиждам  Hug. И аз искааааам!

Волтаж, черпя веднага  newsm24. Направих твоята торта - моите мъже я ометоха веднага eat.

Танче, бързо оздравяване на Насето  Hug!

Грейпфрутче, страхотни премеждия си имала, ужас! Утре е петък, време за разтоварване. Я си направете дамска сбирка  reverance  reverance  reverance.

Миринда, малката Невенка е много пораснала  newsm51.

# 171
Благодаря ви за пожеланията  bouquet да ми е жив и здрав Галин да ни гледа и обича. И както казва Танчето - да пълни карата Joy
Той вчера беше болен - затова не сме празнували. Само сготвих пържолки за вечеря.
Но утре заминаваме за 2 дни на Беклемето - в Троянският балкан. Там сме организирали РД. Та ако отново не забравя апарата Embarassed че на мен това ми е вроден талант, ще има снимки в понеделник.
Иначе сме добре. Яни от днес е зареден с долнища на анцуг и слипчета. От понеделник почват в детската ясла да го учат без памперс. Явно докато не остане с мокро дупе, няма да се почуства дискомфортно. Затова ме посъветваха да купя 4 комплекта дрехи на ластик Mr. Greenанцузи и така.
Честит Рожден ден на патерица  на Галка! Тя много се губи..ама  Hug няма да и се караме.
Мира пък не е влизала от 100 години.
Гейка - айде холъм - само ти ходиш на работа Mr. Green Joy я се сктегни че ми липсва аватара ти! Mr. Green

# 172
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 173
  • до морето
                            Честит имен ден и от мен ,на всички празнуващи днес!

# 174
Честит имен ден на всички именнички и именници!

# 175
Здравейте,мили мами!  bouquet
Ние сме добре вече,мисля.От разходки и други работи у дома,почти не ми остава време за писане,а вечер съм като парцал,нямам търпение да си легна.Простете,че може би вече няма да съм от редовните!
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! smile3525ЖИВИ И ЗДРАВИ!
И със закъснение -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГАЛЕНЦЕ! newsm51БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!
Както и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛИН!ДЖУЛКА  Hug,ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!
Злато,прекрасна е малката Анна-Мария!Ама пък и името е чудесно! Grinning
Зори,твоите слънчица също са много сладки! Simple Smile
По-късно ако имам сили, ще пиша повече.
Целувки и весел ден!  love001

# 176
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
  bouquet
Злато, Зори много са сладки дечицата, да са ви живи и здрави!

# 177
  • София
Ехо, добър.....вечер, пак се изпокрихте... Tired
Ние сме добре, от днес са на държавна издръжка. Аз бях на обучение, после по офиса се мотах и така ме цепи главата, че даже реших да си запиша час при невролог. Почти година ме боли главата, реших, че е време да си обърна внимание. Отивам да ги къпя и да спим, че и утре се очертава тежък ден...
  bouquet

# 178
Я, дори и не съм разбрала, че е имало празници...
При мен нещата си влязоха в старото русло - гледат ми децата (в яслата и училище), а аз - на работа. Работата си е същата, само дето съм абсолютно неориентирана - нито цени помня, нито софтуерите са същите... затова пък има бардаци отпреди 2,5 години за оправяне - откак излязох в болнични за задържане  Mr. Green та си оправям старите бакии първо.

Затова пък отново ще карам нова (за мен де) джипка  Laughing Сменихме любимата ми красива и всъдеходна тойота с джип, не толкова красив, но затова пък с повечко екстри, също толкова стар  Mr. Green. Тепърва ще свиквам да карам автоматик - изглежда готино, но пък вече почна да си показва кусурите - копчето, с което се мести шофьорската седалка, спря да работи, и познай как изобщо мога да стигна педалите... нищо, ще ги оправим, дребни са кусурите. Та да почерпя с предпоследната ми торта:

# 179
  • София
Хайде и аз да се разпиша...

Добре сме и сме здрави. Откриваме вече летния сезон  Mr. Green времето е прекрасно и навряхме късите панталони и тениските. Красимир е безкрайно щастлив, защото той мрази да е облечен и сега е някакъв благодат за  него. Захвърлихме всичко зимно. Е, времето днес пак почна да се разваля, но едва ли ще е за дълго. Събрахме слънчеви лъчи и за хладните дни!
Обикалям очните лекари с Краско.... Той вече е в ужас като види техниката в кабинета. Последно бяхме при една много мила лекарка. Отидохме с препоръка, беше безкрайно мила с Краси и малко го пречупи. Не можа да го прегледа обстойно, но поне ми каза нещо по различно от всичко останали... Сега имам още 2-ма лекари на опашката и мисла след една седмица да ги минеме и тях и накрая ще се спра на някой. Общо взето поне съм наясно вече с проблема и въпроса е да започнеме при най-добрия, а и не на последно място по важност е да е внимателен и Красимир да може да се отпусне. Толкова е наплашен! Като го питаш за очен лекар и веднага казва, че били гадни и показва обстойно какво преставлява прегледа  Simple Smile

Това е общо взето при нас! Нашия татко се завърна от странство в петък, но другата седмица пак ще заминава в командировка. Общо взето оправяме се и сами с Краско, но друго си е и неговата помощ. В такива моменти го оценявам най-добре.

Зори, страхотни са ти дечицата! Много си приличат! Имаш ли новини от Злато?
Адииииии, къде си? Драсни ни един ред де..... Не че аз съм много активна, но теб съвсем те отняма!
Облаче, тортата е страхотна, моля те, дай рецептата и стъпка по- стъпка как се прави. Честита кола, със здраве да си я караш!
Танчееее, зарадвай ме, душицо с нещо...   Whistling

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт