Отговори
# 210
ooo, Боги, честито, мила! пропуснала съм... желая ти да влезеш във форма до връщанетона мъжото и после да не излизаш  Heart Eyes
За среща - вече и аз мога само вечер. Айде да е по-другата седмица, че аз нали мога само понеделник и сряда, а в сряда са мачовете и си немам бавачка... и като сложиш някой друг рожден ден и става трудно. Пък може и някоя събота с хлапетата навън, ама нали моментите с мъжете били незаменими  Wink

# 211
  • София
Боги, Честит Имен Ден!

Злато, радвам се, че те виждам!  Hug Много се радвам за вас и за това, че успяваш да го кърмиш, защото си спомням, че за теб това беше много важно! Пращам ви много прегръдки и нацелувай малките, сладки бебешки ръчички!   bouquet Покажи ни снимкииии, сигурно е много пораснала! Кога мина близо месец, незнам!

# 212
  • до морето
Здравейте  Hug

Боги честит имен ден     bouquet !(с малко закъснение Embarassed)Пожелавам ти всичко което си замислила да върви по мед и масло!
Честито и на всички останали именници днес!

Облаче това с неканените гости беше шега,никога не бих отишла на гости когато не съм поканена.Тази торта която си показала изглежда доста вкусна ,може би ще се престраша да я направя.Дано стане ,че да се похваля и аз с готова торта  Mr. Green.
За срещата аз съм за ,но ако е преди обед сигурно няма да мога да дойда Sad.Е ще се постарая защото много ми домъчня за вас.

__ZLATO__ много се радвам за вас!Изглеждаш ми по спокойна вече.Боже, колко ми е мъчно за времето когато аз кърмих Вики.Сякаш беше преди сто години,а са изминали има -няма две години.

О ,щях да пропусна  Blush

Честит рожден ден  tbekiarova !Пожелавам ти всичко най,най ,най!

Чао от нас целувки на всички  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 01:30 от Royzi

# 213
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета,

bouquetТанче, честит рожден ден! Желая ти много сбъднати мечти, усмивки и незабравими емоции! Да си здрава и късмет във всичко да имаш! Весел празник!  bouquet

Аз намерих малко време докато обядвам и сядам да ви пиша. Надявам се да не спре тока или интернета.
Значи за работата... ами така стана, че една мама съфорумка и приятелка ми прати документите във фирмата, в която вече работя. Имах и още няколко предложения и бая чудене му падна кое да избера. Финално взех решение, надявам се най-доброто. Та в момента съм Маркетинг мениджър в малка фирма, която се занимава с уеб дизайн, решения за кариерно развитие и... най-интересното... издава едно списание. Всъщност първия брой на списанието предстои да излезне сега в началото на април. То е лицензно, английско и е за уеб дизайн и уеб дивелопмент. Страшно е интересно и работата много ми допада. За издаването на първия брой работата беше колосално много, но с общи усилия успяваме да се справим. Налага се да пооставам и да поработвам от вкъщи и за това не съм толкова активна.
Ами това е за работата. За сега е супер. Голямо предизвикателство е за мен, защото до сега не съм се занимавала с издаване на списание, но пък това което ще науча и опита ще са ми от голяма полза. Та дано да върви по вода...

Иначе писах ви, че боледувахме. Сега (да чукам на дърво) сме се позакрепили и се надявам да си седим здрави. Пешко расте и хубавее, вече ми пее песнички и ми танцува докато гледаме Мюзик идолите. Голям смях пада. То са едни чупки в кръста, едни движения с ръце... ако сколасам ще го снимам да ви го покажа. Гледат си се с баба му докато аз съм на работа, в събота е само с мен, докато Ники е на училище, а неделята я използваме да дивеем някъде семейно или да ходим на посещение при другата баба.

smiley Tanya вашите екземи ми приличат на контактен дерматит. Опитайте се да установите от какво е. По принцип се израства, но може и да си остане. Аз до ден днешен имам няколко такива алергии. Пешко и на него от време на време си му излизат лишеите. За съжаление са малки за да се тестуват и ще си кютаме така докато ги израсте или докато стане на възраст та да разберем от какво са.

Мишленцето и Танчето като ги слушам как говорят за пътувания и самолетни билети направо ми се реве. Аз до лятната отпуска не виждам вариант да идем някъде. С тая работа и това училище на мъж ми. Покрай 6 май се събират няколко дни ама не го знам той ще има ли лекции или не. А така ми се пътува и почива някъде... ако може и без детето... ама нямааааа.

Grapefruit къде ще караш отпуската? Ще заминавате ли нанякъде? Ако си в София може да си спретнем един обяд.

Облаче, облачееее с тая торта направо ме хвърли в едни кулинарни мечти. Трюфелите нали знаеш са ми слабост. Ако можех да литна, да знаеш щеше да имаш неканени гости. Записах си рецептата и някой ден ще се пробвам. Далеч съм от мисълта да постигна твоето савършенство, ама съм се решила и ще опитам. Все ти се дивя на произведенията и все се заричам че и аз торта ще направя. Ама пусто няма време. Пък това не са неща дето да ги направиш ей тъй между другото.

Злато много успех на изпитите и да са ти живи и здрави прекрасните дечица. Ако нещо се организирате да кафепиете със Зори да свирнете. Моето работно време е малко разтегливо понятие, та мога да мина да ви видя. Пък и съм на близо, така че свиркайте.

Боги, да си жива и здрава на патерица! Какъв е тоз лиценз бе? Аз четох някъде нещо за нов бизнес, ама явно пак съм изпуснала нишката... я сподели...

Все си мисля че не сме се виждали от доста време... и за 8 март нищо не се организирахме. Като си гледам календара да вземем другата седмица да спретнем едно кръчме а? Чакам да се включите и да кажете.

Айде разписах се за следващия месец... после пак...

# 214
Здравейте,момичета! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ТАНЧЕ!
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ УСПЕШНА ВЪВ ВСИЧКО!

БОГИ,СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!

ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ!

Злато,радвам се,че се появи!А най-много за това ,че кърмиш! Grinning Не се притеснявай,бъди уверена,разбира се,че бебка е нахранена!Води се по нея,тя ще ти показва кога и колко! Hug
 От вчера моето малко слънчице има и нова придобивка.Е,може някой да ме смята за убиване,ама на мен ми харесва бебе с обеци! Peace
А голямото слънце Нати за малко да се разплаче,докато траеше процедурата,милата много си обича сестричката. Grinning
Целувки на всички от нас.

# 215
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА!  bouquet

# 216
Честит Рожден Ден Танче - много усмихната , весела и мног любяща!!!
Боги  - и на теб (на патерици) честито ти имен ден - все така слънчево и все така момиче да си останеш;-)

Ади - къде наблизо работиш - веднага издвай - и ..... направо идвай на кафе.

Със златото се канихме да се видим - ама това никакво време ни възпря- мен ме е шубето с тези двете деца да се отдалечавам от нашата детска площадка много много и не можахме да се видим с нея. Ама оттук нататък все хубаво време чакаме - та белкимс е видим .

Грейпфрутче - тоз месец отпуск - голям кеф звучи - да се обадиш ако се намериш във време и ти се идва към нашия регион.

Бини - много ти е хубава малката и добре и стоят обечките. Аз не знам кога ще се навия да й сложа подобно нещо - мисля си да я изчакам тя сама да си поиска и тогава Simple Smile)
айде толкоз от мен - целувки

# 217
Таня, честит Рожден Ден! Много обич, здраве и щастие ти пожелавам!

Боги, честит имен ден! Бъди здрава, обичана и много влюбена!

Бини, много е сладка кукличката с обички! Честито  Flowers Bouquet! Валерия още е без обички, за голямо разочарование на моята приятелка.

# 218
  • Варна, България
Честит рожден ден, Танче! Много здрава, обичана, обичаща, весела, чаровна....    bouquet

Ади,честита нова работа! Звучи интересно, дано да продължава все така да ти е на сърце!
Бини, честити обички на Иви! Много е сладка и много е порастнала! Милата кака Нати, толкова чувствителна и колко си обича сестричето!  Heart Eyes Heart Eyes Аз нали си имам кака горе-долу със същата разлика и знам колко я обичам и как се търсим / добре,че живеем на един етаж и комуникацията е лесна - я на вратата, я на терасата, я по телефона Mr. Green /, много се радвам като видя две сестрички.
Злато, браво, че се кърмите! Ти толкова много го искаше! И го заслужаваш!  Hug

Мен явно наистина ме е хванал мерака за бебе!  Wink Постоянно се оглеждам за бебенца и изпадам в умиление. Въпреки, че незнам как ще я карам - Сами да ми е жив и здрав, но е много своенравен и палав. Обикновено е сговорчив, но нещо не е ли както иска и стой, та гледай - тръшканици, залягвания на земята, хвърляне на играчки, крещене с пълно гърло. /което сигурно не ви е непознато  Mr. Green/ Като навита пружина е - особено навън е неудържим. Вече заглежда каките, най-вече като види розови ролери е като хипнотизиран- хуква след притежателката и не му пука за мен. Ще трябва да свиквам с женското присъствие. Че е и отракан - скоро баба му му казва "Ау, че си хубав" и той отговаря "Аз не съм хубав, аз съм красив".  hahaha Друг случай - Започва нещо да нервничи и баба му го уговаря - аз й казвам "Остави го" и той се обръща към нея "Остави го, Ти не си нашата майка." Всеки ден по някой бисер. Добре е на яслата - през седмица сме вкъщи, но общо взето само хрема и кашлица, но го спирам, за да не се задълбочават нещата.
Танче П., как е Вал? Дано вече да не я боли ръчичката!  Praynig
Гледам обсъждате яслите и по-точно агресията там. Не знам, при нас такива неща няма. Госпожите и лелките са много усмихнати и позитивни, групите не са големи и никога не съм чула да се повишава тон, да реве някой вътре. Гушкат ги, приласкават ги. Сами нямаше никакви проблеми с адаптирането именно заради доброто отношение и досега не ми е правил проблеми.
Едно от момиченцата беше ухапало няколко пъти други деца и майката на хапещото дете беше казала на госпожата да я накажат, а тя отговори "Как ще ги наказваме?!  Те са още малки!!!"  Може би именно позитивният подход и това, че децата се чувстват добре, ги кара да не са агресивни.
Лека нощ и доскоро!
ПП. Благодаря за пожеланията за ИД! Заредихте ме положително, че нещо ми е пролетно-уморено, бюрократично-изнервено, дието-гладно /съгреших с кит кат и ми е по-гот   bowuu/ и съпружеско-очакващо и бебеправещо. Айде, че много стана  Joy

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 23:12 от voltage13

# 219
момичета, вижте каква тема пуснах
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279130.0

който иска там , който иска тук да сподели - определено има какво да научим Simple Smile

аз се видях една вечер и енда сутрин без баткото и си отвисях във форума Simple Smile ама сега вече ми го връщат- ами да ви кажа - такова спокойствие отдавна не ме беше налягало Simple Smile и ми го връщат точно преди да ми стане мъчно за него Simple Smile

айде целувки

# 220
Здравейте, момичета!

Благодаря много за страхотните пожелания, които получих!  Hug

Черпя ви по много  от всичко, което пожелаете!!!

Моля, да ме извините за това, че изобщо не съм активна във форума, но вие си знаете, че ви ОБИЧАМ МНОГО и във всяка свободна минутка се опитвам да ви чета!
Нещо времето изобщо не ми стига - честитя празниците и придобивките на всички!

Пожелавам  здраве на вас и семействата ви!   love001  love001  love001

Обещавам да пусна и малко снимки /обаче друг път/

# 221
  • София - Младост 1А
Добро утро,

Танче честит рожден ден леко на патрица! Да си много здрава, щастлива и обичана!

# 222
здравейте маменца Hug
срам ме е вече - толкова отдавна не съм се включвала. Ама нещо ме тръска пролетна апатия и ни ми се пише, ни ми се говори...
Бяхме болни 10тина дена. Всички. Този път и аз- направо гадничка работа.  Оправихме се тази седмица, тръгнахме на ясла и от вчера отново е с ларингитна кашлица. 2 нощи няма сън ни за него ни за нас. ooooh! Давам от днес Димекс..дано тази нощ поспим. И кото в закона за  всеобщата гадост..днес свекър ми повлучи припадък. Свалил е кравната захар на 2,5 и е загубил съзнание.. сега е в болница, правят му изследвания...а на мен ми е толкова мъчно че няма накъде повече.. Той е страхотен човек и много го уважавам. Макар че е вече на 80 години е страшно жизнен, енергичен и с висок дух човек. Човек никога не е подготвен за такива неща..но много ми се иска това да е просто инцидент и да няма последствия. Praynigнадявам се до 2-3 дена да го изпишат. Свекърва ми е с него в отделението. Добре че и разрешиха да остане, че така да сме по спокойни.

# 223
  • София
Ей, Джули, много гадно това с болестите. Ние сме същите....наско цяла седмица е вкъщи - един ден с т, 2 - без. Моя мъж ви се бях оплаквала, че му се обади дисковата херния. На всичко отгоре направи алергичен шок, в събота в 4 през нощта ходихме в спешното на урбазон. Вчера беше по-добре, но днес пак се изостри. Та следобеда се видяхме с Гери в Пирогов, където го приеха за наблюдение. Та сега е там..

# 224
  • София - Младост 1А
олеее като ви чета, страшни работи са били при вас през уикенда.

Танче дано Петката бързо да се оправи.

Джулка и свекър ти да се оправя.

Ние изкарахме един чудесен уикенд. В събота се обадихме на кумците от Пловдив и ей така както си говорихме те споменаха че са оставили децата на село. Ами казахме им що не дойдете тогава до София да пием по ракия... и те взеха че дойдоха. Та се видяхме, поклюкахме си, разходихме се и беше много готино.

Хайде сядам да работя.
Хубава и успешна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт