аз тази сутрин съм сама, само незнам защо не успях да си поспя повече. Вчера бяхме на кръчма и оставихме Рали да спи при нашите. Много съм щастлива, че напоследък с голям ентусиазъм ходи при баба си и дядо си, преди бързахме да се изнесеме без да е забелязала и ми беше много криво. Сега си правели театър, готвели заедно, даже виси с майка ми при фризьорката по 1 час, защото пък тя вси ходи и няма как да пропуска заради Рали
, но важното е, че на нея й е интересно.Бини, мнооого се радвам, че кремчето е свършило работа, дано повече никога не се налагат тези цепвания и мъчения.
Смайли, дано ви минат екземите, установиха ли от какво се получават? А ако лекарството е ходене на море ще е супер и за вас.
На мен все почивки са ми в главата, бях го замислила да ходим юли за 1 седмица на нашето море и септември на Кушадасъ, но Веско вчера ми съобщи, че започват много обекти и не се знае дали няма само да ни закара до морето и да се връща да работи, така че не смея нищо да резервирам от сега. За майските празници ще ходим на Халкидики, или както казва Рали - Колкидики

Ние в градината си имаме едно зверче, което нахапа вече няколко деца и преди няколко дена дойде и нашият ред. Такава жестока захапка имаше на ръчичката милото, че се разплаках като я видях. И цяла вечер прави разни умозаключения: Мамо, Тея щом хапе, значи е куче, аз няма да съм приятелка на куче
и разни такива.Приятна почивка от мен и дано да имаме повече слънчице!

!
!