Отговори
# 195
Добро утро момичета,
аз тази сутрин съм сама, само незнам защо не успях да си поспя повече. Вчера бяхме на кръчма и оставихме Рали да спи при нашите. Много съм щастлива, че напоследък с голям ентусиазъм ходи при баба си и дядо си, преди бързахме да се изнесеме без да е забелязала и ми беше много криво. Сега си правели театър, готвели заедно, даже виси с майка ми при фризьорката по 1 час, защото пък тя вси ходи и няма как да пропуска заради Рали Wink, но важното е, че на нея й е интересно.

Бини, мнооого се радвам, че кремчето е свършило работа, дано повече никога не се налагат тези цепвания и мъчения.

Смайли, дано ви минат екземите, установиха ли от какво се получават? А ако лекарството е ходене на море ще е супер и за вас.
На мен все почивки са ми в главата, бях го замислила да ходим юли за 1 седмица на нашето море и септември на Кушадасъ, но Веско вчера ми съобщи, че започват много обекти и не се знае дали няма само да ни закара до морето и да се връща да работи, така че не смея нищо да резервирам от сега. За майските празници ще ходим на Халкидики, или както казва Рали - Колкидики Sunglasses

Ние в градината си имаме едно зверче, което нахапа вече няколко деца и преди няколко дена дойде и нашият ред. Такава жестока захапка имаше на ръчичката милото, че се разплаках като я видях. И цяла вечер прави разни умозаключения: Мамо, Тея щом хапе, значи е куче, аз няма да съм приятелка на куче Joy и разни такива.
Приятна почивка от мен и дано да имаме повече слънчице!

# 196
  • до морето
                                                     Честита първа пролет!

Облаче,честита ти придобивка,да си я караш безаварийно!
И ако продължаваш да показваш такива вкусотии ще си изпросиш неканени гости. Mr. Green

Ерка надявам се да намерите правилният доктор и лечението да е най-доброто!

zoroto честита нова кола и на теб!Безаварийно каране!

Спокойна,бързо оздравяване на малката Hug!

bini_og много се радвам на добрата новина !Дано нямате повече такива проблеми!

smiley Tanya ,установиха ли вече от какво са екземите?За морето -и на вас ще ви се отрази добре Grinning!

Мишленце   ,правилно размишлява малката,щом я хапе няма да са приятели  Joy А мина ли и вече раната?

А къде се губят останалите?Май има доста работни сред тях!

Чао и целувки от нас Hug!

# 197
  • София - Младост 1А
Ето го батко бе.... е батко образно казано.
Жива съм. Боледувахме с Пешко и с мъжо, пихме антибиотици и вече сме добре.
Та значи започнах аз работа. За сега се чувствам супер. Няма сега да влизам в подробности, че Пешко ме чака да си лягаме.
Аз да ви кажа днес сутринта се наканих да пиша... ама спря нета.
Сега пак се наканих да ви пиша.... ама спря тока. Ще допиша постинга пък ако дойде тока ще го и пусна.
Явно днес не ми е ден за писане.
Ще се пробвам утре.

А Ани и Танчето ще ги обадя на кварталния... то бива кафета, бива пазари... аз може да съм почнала работа ама все още съм сред живите... следващия път само да сте се събрали без мен... ще ви дърпам ушите...

Айде отивам да опазя къщата от пожар, че Пепи иска да бутне свещите. До утре.

Ето го и тока дойде.

# 198
Момичета и при нас започна да вали сняг Shocked Та по този повод да ви кажа;Честит първи сняг!!!(за тази година Mr. Green)

Нашите егзема така и не сме разбрали от какво се появяват,но важното е че въпросното мазило помага и сега почти изчезнаха.Според мен е нещо от градината-или някаква играчка,или нещо друго(пастели,бои,моливи?!....знам ли и аз).Защото винаги като се заседи в нас за по-дълго времеи се изчиства.И на следващият ден всичко започва от начало ConfusedДано поне с възрастта да го израсне ....
Дринка,радвам се че си доволна от новата работа!
Мишленце, по повод хапането и аз да се включа.В предната групичка на Жорето го бяха нахапали на ръчичката два пъти,ама доста жестоко.Личеше си поне няколко дни.Само че персонала в нашата градина има политика да не казват кое дете го е направило,с идеята да не възникнат конфликти между родителите.Само че след две-три седмици се случи така че на мен ми се оплакаха лелките че Жорето бил охапал някое детенце Rolling EyesТой до тогава не знаеше какво е това хапане,но явно бързо е влезнал в час и е започнал да копира от другите деца.
Аз му обясних че това е нещо лошо,че детенцето го боли и плаче,че не трябва да го прави отново и се радвам че нямам повече оплаквания от тогава.

# 199
Смайли, на мен също не ми казаха учителките, Рали ми каза  Laughing. Абсолютно всичко си казва, предишната седмица ми каза, как Тея е ухапала ивана и то ми показа точно къде - м/у гърдичките, представям си как го е боляло милото, след няколко дена пак Тея ухапала друго дете и то за гушката, а нашата гледачка има позната от лелките и сверява информацията. Аз засега нямам намерение да се карам с хората, предполагам, че му растат зъбки на детето, малко по-агресивно е, но ако се повтори - пускам веско. Спокойната е права, че трябваше да питам родителите дали да слагам ваксина п/в бяс  Laughing

Дринка, айде пиши за новата работа, как си там, доволна ли си? Лоша работа с тия болести, но важното е, че вече сте добре.

# 200
  • София
Добро утро!
Гледам тая сутрин повиквателна от районното - Ади ме привиква, и ето ме  Joy.
Обсъждате къчетата по групите,а...Хм, много е гадно. В на Наско групата има едно гаменче, бяхме стигнали до подписка да го махаме и той се успокои, сега само ги бие. От яслата вечно тормозеше децата, сега, на 4, сякаш малко се е променил. Наси един път се прибра ухапан под окото, в меката част. Е, аз може да съм спокойна, но не чак толкова. Отидох в градината и на въпросния комплексар му казах, че ако се доближи до Моето дете, ще му избия зъбите. Оттогава го подминава. Майка му ще ми спори, колко бил послушен, те го набеждавали. Да бе, аз паса трева. Сега съм метнала мерак на още едно, кога ли ще го подкарам и него. Та, Ели, ако Веско има работа, аз мога да дойда.... Mr. Green.
Меги, ти ли си в отпуск? Как те пуснаха с толкова работа? Цял ден слушам реклама по Н-Джой на вашата фирма. Организирайте се да слезете до ЮМладост някоя събота де, ще ходим да измъкнем Ади от тях и ще идем на Темпо.
Ние сме добре, от утре на градина. Вече не я боли ръката, но нали е родена актриса, да видите кви номера ми върти някой път. Днес сме на рожден ден, в сряда пак, много ми се събират тази седмица.... Laughing.
Я кажете, някой да си е вземал билети от Уиз Еър? Как става номерът?
Айде да ви оставям, че много дълго стана за неделя сутрин.

# 201

Я кажете, някой да си е вземал билети от Уиз Еър? Как става номерът?
Айде да ви оставям, че много дълго стана за неделя сутрин.

Точно с тях се боря в момента  Wink, нещо намирам много евтини билети за рим през юни и изкушението ми е голямо. Ще питаме емо как става Wink

# 202
Аааа, Танче нема отпуска за мене, Йоанката имам предвид че до 1 април почива  Crazy Grinning аз яко бачкам, че наистина е голяма лудница в мойта фирма. Ама нали затова бачкаме, я  Sunglasses
Ще се организираме, кат затопли   Hug Peace

Целувки на всички, че нямам време да пиша  Flutter Hug

# 203
Ехоооооо!!!Здравейте мили момичета-кокичета....Малко свободно време днес и се отчитам, че вече май ме забравихте. Ама аз редовно си ви чета, само дето не стига времето и за писане...Чакам с нетърпение отпуската следващият месец да си почина малко, че вече ми дойде до гуша...Цял месец отпуска...кеееф!
Танче- мина ли на Вал ръчичката?Как я карате при вас?А с авиокомпанията никога не съм летяла...нямам опит. Много се смях за агресивното детенце....
Мишленце- голяма ездачка е малката!Много хубави снимки. И на мене това ми е един от любимите спортове, както знаете, много аристократичен и най- вече супер удоволствие за правене( Зори, а!!! Laughing)
И мисля да не чакаме чак като се затопли да се видиме, а в най- скоро време да го направиме, че да се наприказваме като хората...Дринката особено толкова много има да ни разказва за новата работа, все ни обещава...
Злато-то не се е включвала с актуални новини след събитието!!
А и Лу не се е отчитала за бременеенето?
Хайде стига толкова от мене, приятен ви ден мили момичета!!!

# 204
Eто една любима рецепта за торти - торта Трюфел - единствената, която засега съм потретила.
Роузи, ако се появите неканени, има шанс да няма не само торта, ами дори и мляко и кафе  Laughing
Иначе наистина трябва да се видим.... може би малко след 1ви май Simple Smile
Благодаря за хубавите пожелания! На Зорито - честита кола, с мерак да си я кара, и безаварийно! Разбирам защо искаш малка кола, но подкараш ли веднъж голяма, няма слизане...  Simple Smile
Аз таман пак тръгнах на работа, вече си видях и трудовото споразумение, и Катето се разболя. Гадна работа. Ама ще трябва да свиквам. А и, честно казано, приятно ми е - учихме, правихме сладки, поизчистих... отиваме да вземаме еличка от яслата. Чао и целувки!

# 205
Хайде бе варненките къде сте?
Облачка, много писа, нищо не каза, Волтажче, Мира и Галя са ясни-много работят и Сона и Роузи и Райчева и ......

# 206
Здравейте,момичета!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВИ!БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА МИЛИ И ВСЕОТДАЙНИ МАЙКИ НА СВОИТЕ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ В ДНЕШНИЯ ДЕН!

Благодаря на всички ви за милите думи!
Ние сме добре.Храним се,кърмя Миа  засега успешно,което много ме радва!Е,все я мисля дали яде достатъчно,дано е така! Тя расте и се променя с всеки ден.А Тони става все по-палав!Трудничко ми е ,но се справям!Излизаме вече навън,но нещо времето днес и вчера не ни радва!
Радвам се на всички снимки тук,дечицата ви са страхотни!
Нямам много време за форума,пак ми почват и изпитите,но когато мога-ще се включвам!

Целувки на всички октомврийчета!

# 207
  • Варна, България
Честит празник, мили майчета! Бъдете щастливи, всеотдайни и обичани! И нека повече благи вести да има! 

Аз днес имам имен ден и ви черпя от сърце!

Ходихме със систър да пийнем по коктейлче, аз само фреш, че диетствам! Скоро си идва съпружеството и трябва да влизам във форма! Mr. Green Обаче ми се яде, не е истина!

С работата още сме на никъде- в тази държава аман от бюрократщина. Чакаме за лиценза вече втори месец, а наемът си течеееееее. Както и да е, все някога ще стане, но усещам как ентусиазма и мерака ми намаляват...
Честити нови придобивки на Облачка и Зори! Безаварийно!
Варненки, можем тази седмица да се организираме и да се видим - или през деня, или вечерта- аз съм "за".
Хайде, хубав ден и умната!  Wink

# 208
ами незнам работещите се увеличиха аз съм за по всяко време и май повече клоня към преди обяд или чистия обяд

Боги да си жива и здрава и все така положително настроена, а за другото като е тръгнало ще стане   bouquet

# 209
  • София
Боги, честит имен ден, да си здрава и много усмихната.   bouquet
Честито и на всички именици днес.

Общи условия

Активация на акаунт