Отговори
# 120
Валерийка,и тримата изглеждате страхотно на снимките!!Много лъчезарни и усмихнати сме,особенно малката принцеса Wink
Таничка,честито на батко Наско(на патерица) Да ти е жив и здрав и много послушен.
Меги,съжалявам за загубата Cry
Бини,как сте ?Оздравяхте ли вече?

Аз тази вечер оставих Жорето гладен ConfusedПисна ми от неговите претенции относно храненето и реших че след като се мръщи ще стой гладен.Нищо друго не му предложих(както обикновенно правя) и сега се чувстам ужасно Confused
Кажете как са вашите дечица с храненето?Има ли някой друг с такъв проблем?

# 121
  • София
Здравейте! Ние с Преслава отново сме си вкъщи. Естествено болни, този път и двете. Ходи дребното 3 дни на ясла при всички кашлящи приятели в групата  Confused. От четвъртък с не много висока температура, но в петък вече достигнахме температурни рекорди от 39,4 и така 5 дни. Кашлица, повръщане от кашлицата, абе почти всички екстри. В петък бяхме при педиатъра и уж ще пробваме да се оправим без антибиотик, защото сме пили преди 10 дни. На ден по 2 пъти докладвах на педито състоянието на дребната. В неделя ходихме до детска пулмология в Александровска, защото температурата продължаваше да е висока и кашлицата се усили - нищо и нямало на дробчетата, да сме изчакали с антибиотика, да сме си направили пълна кръвна картина, ама на частно, защото тяхната лаборатория не работела в неделя. Обиколихме в периметъра частните лаборатории, но никоя не работеше. За капак колата ни беше счупена, та братовчед ми ни разкарваше. Итака в неделя и мен ме разтресе, вдигнах температура, гласът ми падна, веднага хреми се започнаха. В понеделник трябваше служебно да съм на зарята с униформата, а пропуснах да отбележа, че в петък от болницата трябваше да отида с болното си дете до работа, да предам една лекция, защото кухите ми колеги ги мързи да ми я разпечатат. И аз си тръгнах. Звъни ми по-късно шефа: "Ти много бързо се изнесе в петък, но да не забравиш за зарята на 3-ти!".  #Cussing out Та във вторник с Преславчето се замъкнахме отново към ВМА - тя при педито си, аз на УНГ, защото и ухо взе да ме боли. Та като резултат на Преслава инфекцията е слязла надолу в дробчетата и пие зинат и 100 вида сиропи и инхалации, а аз съм с ларингит, отит и синузит - също на АБ и капки по всички дупки. Какъв беше този вирус не знам, ама много як излезе. Обаче колко са нетактични колегите ми просто нямам думи. Аз съм парцал и естествено, съм  легнала да спя след обяда с детето, те ми звънят - кога ще отида до края на седмицата да подпиша един протокол от една проверка, ей кухи парчета. Не знам само военните ли са такива или по принцип хората сме се изюдили, но много бързо се забравя, колко често боледуват децата. Николай в същото време си сменя шефа и той не може да отсъства от работа. Иначе кандидатствам за един 4-месечен курс в Германия, та да видим поне там ще изгрее ли слънце на хоризонта. Хайде наоплаквах ви се, стига толкова!!!
Злато, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да ви радва! На всички рожденици много целувки и пожелания за здраве!
Бини, хайде Преслава ходи на ясла и там се заразява, ми Нати къде. Ох, какво ще ги правим тези мацки не знам! Иначе Преслава ми обяснява, че Гого  бил "кекав" - явно е чула от лелите в яслата  Laughing
Тази нощ сънувах Гея, някой има ли вести от нея?
Света, много сте хубави и двете мацки - изключително добре изглеждаш   bouquet! Тази събота и ние сме на сватба, Преслава ще я пропусне, аз се надявам да съм се посъвзела.
Хайде, чао засега, пожелавам ви лек и безвирусен ден!

# 122
  • София
Така за очния преглед и аз да се оплача. Отиваме ние, без час, като педиатърката ми каза, звъниш на шефката и когото доктор тя ти каже при него ще запишеш час. Аз звънах, тя като разбра от чие име се обаждам и беше много мила. Каза веднага при коя докторка да отида и ми казва " няма да се обаждате за час да записвате, защото сводобни часове няма до края на месеца  Shocked, но аз ще предупреда и ще ви чакат". Отиваме ние с мойта приятелка вчера, двете, за да може да го държиме, защото знам какво беше на предишните 2 прегледа на които ходихме в други две болници. Та отиваме ние... На рецепцията ни очакваха приеха ни, настаниха ни да изчакаме че докторката била в операция,много любезни. След малко идва една сестра и казва, да заповядаме. Влизаме ние при въпросната доцентка с още сто букви пред името и тя почва да се кара пред нас на сестрата, че трябвало първо незнам си кой професор да приема, след това Красимир, тя имала операция след 1 час. Хубаво, седнахме ние с Краси на стола да го преглежда, той вижда познатия вече не много приятен апарат и изпада в изтеричен рев. Тя ми казва "Успокойте си детето, така няма да го прегледам. Деца на неговата възраст идват и сами даже си сядат, без някой да ги държи, а вие даже и две сте дошли"  Shocked Мисла си, кое е това 2 годишно дете, което ще седне, то за мен е неприятно пък какво остава за едно дете!!! И така, Краси не се успокои и тя ми казва "Съжалявам, не мога да го прегледам. Елате след 2 месеца. През това време затваряйте здравото око с лепенка и установете как вижда с болното." И аз съвсем изпаднах в шок  ooooh! аз ако мога да установа това сама, дали ще търся специалист в крайна сметка!!!  Rolling Eyes Тя просто бързаше да си прегледа въпросния професор, който беше "последен сезон", защо да се занимава с ревящи деца. Казва "Обяснете му че не е страшно", ама как да му обясна, та той е на 2 не на 20 години!  Tired   И така тръгнахме си, разбира се, няма да се върна там!!! Само ми травмира детето допълнително!!! Не ми издържаха нервите и ревнах в колата, защото просто ми е ужасно да мъкна детето си от кабинет на кабинет, от болница на болница, всички да казват да има проблем, но никой никакво желание да не изяви да му обърне внимание. Краси е много чуствителен и просто иска малко по специален подход, да му се поговори, да му се покаже, да пипне, да види и тогава да се пристъпи към преглед.... Няма значение. В неделя сме пак на лекар, дано освен лекар, да попаднем  и на човек!!!

# 123
Здравейте!
Много ми е мъчно,но при Ивето нещата се усложниха... Cry Сега е с перибронхит и съответно включихме и антибиотик от вчера.
След едночасово висене пред кабинета на джипито и влизащите безмилостни хора,гледащи плачещото ми бебе,щото бързат,нали...реда ни дойде.Правихме рентгенография и лошо...реве ми се,ама нямам сълзи вече...
Ивето е много добричка и въпреки състоянието и е доста кротка,но водим борба с лекарствата,а сутринта дори повърна от едни капки.
Нати кашля много сериозно,но върви към оправяне.К'ъв беше тоя вирус,к'во е т'ва чудо? Cry
ММZ,вирусът го пипнахме от едни деца,които ходят на ясла.
Ей хора,пазете децата си!Поне доколкото е възможно,внимавайте с кого ги събирате!Ама то...знае ли човек от къде ще му дойде.
Бързо оздравяване на всички! Praynig И много ви Hug

# 124
  • София
Ей, много лошо това с болестите. Бини, бързо да ти се оправят девойките. Аз никога не казвам от кого сме го лепнали, щото ходим м/у хора, може тати да го е донесъл, може в магазина някой да е кихнал.
Ани, ако не случите и този път, обади ми се да ти дам препоръки. Не знам при кого сте били, ма май не сте случили.
Танче, мен Наско 4 год. ми е с претенции за храната. Вал напоследък, също. Ами ...нямам вече сили, който не иска - стои гладен.
Ние сме горе-долу. Ходим на градина, след 10 дни и баба ще имаме за малко  Mr. Green. Айде, аз отивам да прибирам диванетата.
Кака ви Гея я чух днес за минутка, ама бързаше....

# 125
  • София
Ани, ако не случите и този път, обади ми се да ти дам препоръки. Не знам при кого сте били, ма май не сте случили.

Танче, тази уж много добра, общо взето само добри отзиви и доста известна лекарка, случихме на професионалист, но не и на човек, просто  не и се занимаве с ревящо дете явно.... В неделя ще ходиме при Русенова  другата седмица при Иванова в Медицинска академия и имам още 2-3 препоръки, но ще преценя. Била съм при Попова пак в медицинска академия. Имам дори препоръка да отида във Варна при много добър очен специалист, дълги години работил в чужбина и специлизирал в доста страни. Акко трябва и до него ще стигна!
Говорихме с една позната вчера, която работи в Исул УНГ и е мнооооого добра и всъщност тя се заинтересува доста и ни препрати при доктор Иванова. Общо взето след разговора с нея, трябва да се подготвя вероятно за операция..... Ще изчакам Пепи да се завърне от странство другата, по другата седмица и ще видиме какво ще правиме...

# 126
  • София
Ани, операцията е сложно нещо. За мен поне 2ма лекари трябва да потвърдят, че е за операция, преди да се подложите. Ние ходим при д-р Топов, не е със 100 титли, но е добър лекар, а и се отнася добре с децата. На мен ми го препоръчаха, аз също съм доволна. Наско помрънка, но общо взето прегледът мина добре. Та, ако решиш, мога да ти дам телефони.

# 127
Ани- ние нали преживяхме и ние малка операцийка на очето като Алек беше на 6 месеца- ако имаш нужда - ще ти дам телефона на доктора - може и на вас да помогне- по принцип беше много свестен и очевидно си разбираше от работата (мое си мнение). но както е казала Танчето - чуй и друго мнение все пак.
Бини - много ви прегръщам и дано се оправите бързо.... Hug

днес пък имах случка с детската градина където смятам Алек да го записвам -  ако ни класират - исках да ида да я посетя,и да я разгледам, при което след половин часови обяснения ми беше казано - като дойдете да го запишете - тогава ще видите какво е при нас. на въпросът ми защо не може сега- имало много вируси  - не можело да се влиза при децата от такива съображения . На въпросът ми - аз не държа децата да са там -аз искам обстановката да видя - кажете ми време когато децата не са там щом се притеснявате от вируси - не получих конкретен отговор......та това беше резултат от 2 разговора -първият път ми беше казано - сега имам работа не мога да ви отговоря-
пак се ядосах на глупавата ни държава - която толерира такова отношение - няма повече да ви разказвам какво още ми беше наприказвано - и страха от това каква съм аз дето иска да посещава градината(дали не съм инспектор и прочие.....)просто за пореден път тази бюрокрация ме разсипва......

хайде - стига лоши вести -давайте хубавите новини.

# 128
Благодаря, мацки, за толкова комплименти  Hug! Ще взема да дойда да ви почерпя на място    cook.

Светли, записвам Светославчик първи в списъка  Laughing!

mmz, Бини - бързо оздравяване на малките куклички. Тази зима ми се вижда безкрайна от болести. Поръчах от тук този уред http://family-bg.com/prX_2791.htm или си внушавам, или наистина действа добре на Валерия и почти не кашля вече. 

Ер-ка, съжалявам за подобно лекарско отношение. Дано мъника се размине с операция  Praynig.

Танче, къде са снимки на рожденика Heart Eyes?

Смайли, и аз вече не карам Валерия да яде, ако не иска. Но тя си ми е яшничка и не ни се случва често Mr. Green.

zoroto, много е съмнително това с градината . Нормално е да видиш, къде ще бъде детето ти  Peace.

# 129
Айде стига с тези болести момичета, нали уж удва топло време и пролет и дъра бъра, не че Коко след два дена на ясла не е пак с много обилна хрема и кашлица де, но това е деуга тема.

А за градината са прави, да не ви пускат, предполага се,ч е няма да се събуеш като влезеш в стаята или в спалното и с мръсни обувки може да си преносител на зарази, след това наистина можеш и да принесеш вируси на децата, единственото им съображение е това- мръсните обувки. Инас не са ни пускали, единствено на родителската среща, след като децата ги нямаше, а леличката беше въоръжена с една кофа с вода и стирка ни беше разрешено да влезем и огледаме помещението им за игра и спалнята им и веднага след като излязохме беше измито.

Айде чао и утре весел женски празник и да си изкрате добре   bouquet
и не забравяйте женското си излъчване у вас, ами излезте малко да го поразходите   bouquet

# 130
Здравейте!
Набързо да ви се похваля,че Ивето се подобрява,днес бяхме на преглед.Сега съм по-спокойна и оптимистично настроена,страшното премина!Милички,благодаря за съчувствието!
Обичам си ви! Hug
Моите принцеси покрай болестите се поразглезиха и сега не ме оставят много да се задържам пред РС-то,налага се да съм кратка отново.
Целувки от нас.  love001

# 131
БИНИ, МИЛА, РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ ПОДОБРЯВАТЕ!!!!!!!!  Flutter Hug
Бързо оздравяване на всички!!!!
Аз реших този месец да не пускам Йони на ясла, че ми писна от болести, верно, че тя леко ги кара, ама не спряха сополите цяла зима. Сега педито даде за целия март бележка и ще намираме начин да я гледкаме в къщи. А другия месец пак ще опитаме на яслата.

Целувки!!!

# 132
Здравейте, момичета!

Влизам за да ви пожелая бързо оздравяване на болничките.
Не знам да се похваля ли или не, но все пак да кажа, че изкарахме 4 дни на ясла след месец и половина в къщи. Но в яслата е пълно с болни деца - вчера чух едно детенце как кашля - според скромното ми мнение кашлицата беше доста сериозна, но майка му казваше: Стига си кашлял и толкова.

Пожелавам на всички дами - големи и малки - весел празник! Много обич, подаръци и добро настроение!!!

# 133
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , момичета!    Тежък ден ми беше днес , но финала е страхотен и затова реших да го споделя с вас или по-точно да се изфукам.  

ЕР-ка и Краско ми подариха осмомартенския подарък , че в една къща сме и няма къде да го скрие до утре.   

Ето който иска да го види:

http://images24.snimka.bg/005322544.jpg

http://images24.snimka.bg/005322545.jpg

http://images24.snimka.bg/005322547.jpg   ,
това също е към подаръка 
http://images24.snimka.bg/005322550.jpg  - отиваме си , лика - прилика. 

Лека вечер от мен и утре весел празник!

# 134
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДАМИ!
БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА МЛАДИ И КРАСИВИ,ОБИЧАНИ,ЩАСТЛИВИ!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 08:24 от bini_og

Общи условия

Активация на акаунт