Сега съм още на работа, а и времето е доста гадно. Габи днес е на разходка на балкона с майка ми.
). Ако ни познаете свиркайте.

)Уви, стигнах до средата на улицата, закапа на едри капки, загърмя, затрещя и аз се прибрах. Разкодката не трая и 5 мин.
/, тази която е под механотехникума...и сме със тъмносиня количка Хаук 
Ние сме на тази улица, която е между техникума и читалището (Острец). Аз обаче само я подминавам тази градинка, знам ли и аз защо. А там има и кафе... 
Прогнозата е слънчево време и ние ще поизлезем в ранния следобед
Пиши ако ще наминете
/, тази която е под механотехникума...и сме със тъмносиня количка Хаук 
Ние сме на тази улица, която е между техникума и читалището (Острец). Аз обаче само я подминавам тази градинка, знам ли и аз защо. А там има и кафе... 
Прогнозата е слънчево време и ние ще поизлезем в ранния следобед
Пиши ако ще наминете
Няма да е днес обаче, защото с мъжа ми ще ходим насам-натам, а бебка май ще я оставим с майка ми.
.
. От толкова дрехи и колички свят ми се зави
ама ще се оптам да ги запомня. И аз да дам отчет -ние сме с Mag England тъмносиня с оранжаво каре и три колела. Аз си ходя постоянно с един керемидено червен панталон, защото само него успях да намеря по магазините, нищо друго не ми става, сиреч доста съм гъзава

. От толкова дрехи и колички свят ми се зави
ама ще се оптам да ги запомня. И аз да дам отчет -ние сме с Mag England тъмносиня с оранжаво каре и три колела. Аз си ходя постоянно с един керемидено червен панталон, защото само него успях да намеря по магазините, нищо друго не ми става, сиреч доста съм гъзава