ПЛЕВЕН - 43

• 13 245
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА!
Arita, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Дикси, кураж мила. Знам как се чувстваш. По едно време бях решила да напускам работа и да си го гледам. Трудно е, но с времето болестите се поразреждат.

Бързо оздравяване на Емичка и Митко  Hug

# 121
Мили мамчета, благодаря за поздравленията за Емичка! Нека здравето и щастието на нашите рожби винаги да ни  съпътстват Hug Hug Hug!

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 00:22 от Arita

# 122
Добро утро ,момичета!

Слънчев и прекрасен ден ви желая!  bouquet  bouquet  bouquetСкорошно оздравяване на болните дечица!

Благодаря на всички за поздравите!Наистина много се радвам на момата!Спорд вас,понеже още тръпна,на кого да се доверя за пола-на 3Д-показа ,че е момиче при д-р Стойков/каза 102%/ или на нашия 2Д-показа, че е момче/не беше 100% сигурно/!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА!/на патерица/
Лек ден на всички!

# 123
Добро утро момичета. ))))

И ние сме от ранобудните днес, госпожицата закуси и сега пак заспа. Мисля към 10.30-11ч да се пошматкаме малко по Сторгозия. )))

alisa_13 мисля че на 3Дто в момента може да се има повече вяра. То и на 2Д се вижда, стига този който гледа да може да види каквото трябва. )))
Аз в 24седмица ходих на ФМ и Димитрова каза момиче, така си и стана. ))))

# 124
Добро утро и от нас  Simple Smile
Дикси,скъпа,силно те прегръщам и много ти съчувствам  Hug Нали знаеш,че понякога така реагират децата на респираторните вируси.Дано да е единичен случай и повече да не се повтаря  пристъпът Praynig Колко време ще пие преднизолона? Стискаме палци бързо да отшуми и Миташки да оздравява   love001
alisa_13, не е толкова важно какъв е ехографът,а кой гледа на него.Мисля,че на Стойков може да се има доверие.Радвам се,че съвпадат очакванията и желанията ти  Peace А таткото какво бебе иска?

# 125
Дикси, как е Митенцето днес? Много ми е мъчно за него, дано не е това, което  мислиш! Зная колко е мъчителна кашлицата при спастичен бронхит и колко безпомощна се чустваш, че не можеш да помогнеш на детенцето си! Кураж и сила, скъпа Hug! Скоро малкият чаровник ще е здрав, пожелавам му го!
Емичка е вдигала  две вечери много висока температура , тя пък е със зачервено гърло - на мен ми е много притеснено, нали съм толкова далече от нея...
Alisa_13, радвам се и аз за твоята мома, ако пък се окаже, че е момче, можете да минете на поправителен след време Wink! По-важно е да се роди здраво  детенцето, ще си го обичаш независимо от пола му.

# 126
Преднизолона ще го пие два дни - вчера и днес. Тази сутрин е по-добре, определено има ефект от него. Сега тук му уреждам едни физиотерапевтични процедури с инхалации. Утре май ще му е първата.Той пък как ще ги преиеме с охота, мани-мани...ама дано успеем поне нещо.

Арита, те така вдигат нашите деца все високи температури. Аз на 38 вече не обръщам внимание, то все над 39, 5 са неговите  Confused

# 127
  • Плевен
Арита, честита ти рожденничка. Да оздравява по-скоро и да играете на воля. Много да ви радва, да ви идва по-често на гости, да е весела и щастлива.

Бързо оздравяване на всички дечица.

# 128
  • плевен
Добро утро на всички от мен.
Дикси дано мъничето бързо се оправи.
Ние бяхме два дена на Рибарица и Марио се наигра на воля.Даже не иска и на обяд да спи.
Сега пак го налегна "училището".Сутринта изобщо не иска да тръгне за яслата, ма няма начин.
Лек и слънчев ден на всички пожелавам.

# 129
Дикси,с вентолин ли ще му правиш инхалации?В ДКЦ-тата правят такива.
Бързо оздравяване и на Ема  Peace

# 130
  • Плевен
Не знам дали е удачно за Митко, но когато правих на Вики през зимата инхалация, лекарката, която назначи процедурите каза, че е хубаво да си купя ампули Бромхиксин, която да слагат в апарата. Иначе инхалацията я правят само с физиологичен р-р.
Дикси, можеш да излъжеш Митко, че това е игра. кажи му, че ще яде или гълта пушече и ще е много забавно. Аз така процедирах с Вики и той искаше да изяде всичкия дим, който излизаше от тръбата. Crazy

# 131
Алиса, мисля че спокойно можеш да се довериш на Стойков. И за двете ми деца позна пола още от 4-ти, 5-ти месец  Peace
Бързо оздравяване на всички болни дечица! Ние още си влачим хремата.
Слънчев и усмихнат ден и от мен!  Hug

# 132
  • Плевен
Стойков не ми позна пола на бебето. Но апаратурата с която ме е преглеждал не  е била като тази в новия център.

# 133
снимки от нас   Нещо съм сгафила . Оправих го.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 12:26 от mama na Niagara

# 134
Само да се впиша  от работа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт