ПЛЕВЕН - 43

• 13 263
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дикси,най-малко аз съм човека,който трябва да те успокоява,защото съм голяма паника по принцип.Но не си мисли сега за астма..нали сама казваш,че най-вероятно причината е вируса,който кара Митко тия дни.Моят брат беше с  много тежка астма и точно като при Емо през пубертета всичко изчезна като с магическа пръчка.Аз също много се притеснявам за моите деца,защото в семейството ми има много близки с астма или някакви там бронхити.Обаче все си мисля,че наистина при Митко проблема е в прекарания вирус. PeaceА това преднизолон какво е..сироп за кашлица ли?

# 106
Дикси, скъпа, аз също цял ден съм в сълзи, нищо че се правя на много силна - от две нощи Емичка вдига температура, познато изпитание,  е над 38-39,  дъщеря ми май също е за АБ, за свекъра няма да пиша, за мен още по - малко...Има моменти, в които се струпват толкова комплицирани неща, но от всички най-много боли за рожбичките ни...

# 107
Преднизолон е препарат от групата на кортикостероидите. На таблетки е. Урбазона е на ампули.

Казвам аз Валенце, че най-вероятно е от вируса, но нали знаеш, че това ми се иска да е...а от толкова четене днес на учебници и интернет, така се вкарах в едни страшни филми, че очите ми са подпухнали. Утре като стана ще се уплаша  Simple Smile А и съм на работа  Confused Майка ми си взе два дни отпуск, после аз ще помоля да си остана вкъщи.
Айде, кажете ми как другата седмица да заведа Мити на ясла, с ясното съзнание, че го водя в "инфекциозното"?
Вече съвсем сериозно се замислям за жена, която да го гледа, а защо не и мъж  Wink
Но като знам колко му харесва да е там сред децата, как не иска да си тръгва...

Арита  Hug

# 108
  • Плевен
Честит рожден ден на Ема.
Да расте здраво, послушно и усмихнато детенце.

Ние си направихме една разходчица до Пловдив, че бяхме на сватба снощи. Ех,много хубав град Heart Eyes
Дикси, всичко ще се оправи при Митето. Стига си чела,че ще се побъркаш.
Много прегръдки Hug

# 109
Дикси, мноого съжалявам за Митаче  Hug Дано оздравява вече  Peace

# 110
Дикси, дано Митко бързо да оздравява.
А защо не му е изписал и някакъв сироп все пак, то само с Преднизолона добре, ама поне малко да му облекчава кашлицата.
Вземи си Проспан, или някой от този сорт, може и Експекторанс №5 той е точно за бронхити.

# 111
В този град наистина няма нищо,не е чак толкова малък.Единствено там където е д-р Поповски (Еврика) има и курс за бременни и е само сутрин,аз много искам да ходя ,но ми е невъзможно сутрин.Ако знаете някъде където може да ходиш и след обед,все пак има и жени (не аз  Mr. Green) ,които работят и вероятно по-късно им е възможно да ходят,не е казано,че като си бременна и трябва да се заточиши да се разплуеш вкъщи.  newsm78 .

# 112
А защо не му е изписал и някакъв сироп все пак, то само с Преднизолона добре, ама поне малко да му облекчава кашлицата.
Ооо, има си таман два - Вентолин и Флудитек, но аз вече така им свикнах, че не ги и споменавам.

Басейн определено липсва, да. Моята снаха ще води Катето (на 4м.) в детски басейн с инструктор в една болница в София. Забравих коя. Водят ги от няколко месечна възраст и инструктора се занимава с тях. Сега й е поръчала бански от Редута и като дойде тръгват  Laughing

А детенцето на онези нашите приятели, които живеят в Букурещ, от изписването от болницата посещава басейн, сега вече е на 1,5м. и продължава да ходи всяка седмица по два пъти. Вече си плува като шампионка  Grinning

Имаше някакъв курс за бременни във Втора клинична база, но и за него не знам дали още съществува. Но мога да проверя утре като отида на работа  Peace

# 113
  • София
Дикси,мнооого те моля,пусни после снимка на четиримесечна мадама по бански Laughing,несъм виждала досега. Wink

# 114

Имаше някакъв курс за бременни във Втора клинична база, но и за него не знам дали още съществува. Но мога да проверя утре като отида на работа  Peace
Аз присъствах на една от занимавките като бременна, но нищо интересно не се случи, не се каза, показа....

# 115
Има курс за бременни в центъра по репродуктивно здраве, който е към Скобелевия парк.
На сайта им пише кога, от колко часа и колко лв е. От време на време имат и лекции без пари. ))

За плуването, когато бебето е малко върши работа и дълбок, голям леген. В метро има такива. Но трябва някой да покаже точно какви упражнения се правят.

# 116
Mirama можеш нещо повече за тези курсове или поне сайта.

За курсовете във втора база из форума бях прочела че нищо не правят.

Ходех на йога,но откакто разбрах,че съм бременна спрях и учителя ми каза да спра,защото упражненията които съм правила досега не са съобразени за бременни и е опасно.Ех ако имаше и йога за бременни и тук,изобщо нямаше да се поколебая да се запиша,но вече много ми станаха изискванията  Mr. Green.

# 117
Mirama можеш нещо повече за тези курсове или поне сайта.

За курсовете във втора база из форума бях прочела че нищо не правят.

Ето линка
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=61

# 118
Мерси много,малко несвързано го написах,но важното е ,че се разбрахме    bouquet

# 119
Честит рожден ден на Ема! Да расте умно, хубаво и палаво дете!
Поздравления за момиченцето, Алиса!
Добре дошла, черешке! Леко бременеене
Атракция, много е кофти това с привързаността. И за нас, и за децата. На тях им е тъжно, на нас два пъти повече, защото се чувстваме като предатели. А не бива да е така. Трябва да си позволяваме да имаме и личен живот. Преди време си мислех, че се преодолява, но май си е до детенце  Thinking
Валенце,аз май ще повторя ДеЩоВиди, но през лятото (за мое голямо съжаление) почиват не само градините, а и всички клубове, школи, танци, манци. В ценътра за работа с деца обаче почти винаги има нещо. Това лято нямаше нищо подходящо за дребосъци като нашите. Само за ученици. В Лик наистина наистина има художествена гимнастика. Но май и те са от октомври. В Съгласие със сигурност са ваканция през лятото. Да се включа и за басейна. Голям мерак имах да пусна Ванина на плуване, но приемат чак след 7 годишна възраст. ДеЩоВиди, защо заричаш Яна така?!?!  Naughty Какво й е на детето?!?! Ванина ходи от октомври на спортни танци и съм супер доволна. А за нея да не говорим. Не съм забелязала да е по-финна от Янчето  Mr. Green Ще разкажеш ли нещо за това чудо паневритмия? Нищо не ми говори  Embarassed
Дикси, ужасно съжалявам. Дано скоро да отшуми тази кашлица и да не ти минават през ума повече никакви мисли за астма
Аз съм го ударила на скиторене цяла седмица и не ми остава време да се весна във форума. Затова ще наваксвам по късните доби  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт