ПЛЕВЕН - 43

• 13 246
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Валенцето, Емка също е бил две вечери с много висока температура, след това се оказа, че гърдичките са чисти, но че е със зачервено гърло, смуче някакви хомеопатични таблетки, които явно й допадат, но си е вкъщи. Дано, докато дойдат в Плевен за почивните дни, и гърлото да не е вече зачеревено. Има вирус някакъв, ама то един ли е, та да знаят родителите в това променливо и преходно време от какво да се страхуват и какво да лекуват. Надеждата е в правилното диагностициране на педиатрите и правилното лечение.

# 181
Голям майтап с тези инхалации  Simple Smile Митко се забавлява, така се обгръщаме в пара, че не се виждаме. И аз дишам с цяло гърло  Laughing

Водих го при Българанов, каза, че детето е повече от добре в сравнение с неделя, и да не се занимавам с мисли за астма, много е било рано да се говори за това. Каза, че и неговите деца правят спастични бронхити в резултат на вирусни инфекции, а и с яслата нямало начин  Rolling Eyes
Мити уж е по-добре наистина, но ей, сега пак направи пристъп и отново повърна всичко, барабар със сиропите си  Tired

Деси, аз внимателно те прочетох, бе  Peace Само да оздравее и ще го заведа на алерголог, и без това искам да ми направят тест, дали наистина е алергичен към парацетамол.
Ще го водя при д-р Дарданова.

Люси, детски ортопед знам д-р Тодорови  - баща и син. Работят и с талони в болничното ДКЦ. Не ъм ползвала услугите им, освен, че сина ми е състудент.

Хайде, всички болни да оздравяват, че току виж се развалило времето  Peace

# 182
Здравейте момичета. )))

Ние след цял ден скиторене по улиците се прибрахме в 18.30ч, изкъпахме се, нахранихме се и Калина отново спи. )))

В резултат на това обаче аз съм с гадно изгаряне и пъпки по ръцете от слънцето. Най-гадното е, че имам алергия, но рядко се проявява, обаче понеже бутам количката и ръцете са ми постоянно под слънчевите лъчи сега сая зачервени и с едни гадни пъпки от слънцето и ме сърбят. Положението с лицето ми е същото, челото яко изгоряло с пъпки. Намазах се уж с крем, ама гадост...((( Сега ще пия алергозан.

Дикси, чудесно е това, че Митко се оправя. )))
За алерголог, аз лежах преди 2г в отделението по Алергология горе във Втора клинична на 3тият етаж мисля че беше, всички лекари там са супер, вътре също е чудесно и правят тестовете за алергии.

Люси, аз водих Калина 2пъти при Тодоров баща, приема в Окръжна болница в понеделник от 14ч. Има и частен кабинет, но вече са споменали къде е.

# 183
Здравейте и от нас!
Ние се възползваме от хубавото време и големи разходки си правим.
Бързо да оздравяват болните дребосъци!
Относно астмата- миналата зима племеницата ми имаше подобни пристъпи като на Митаче и я водиха на доста доктори, те живеят в Троян и там има някаква клиника с доста специалисти, казали са им, че до 5 годишна възраст, ако не е фрапиращо, не могат да кажат дали е астма или просто бонхит....препоръчаха им да изчакат още година-две.
Пешко, къде е била тази катастрофа? Добре че на вас ви няма нищо! А доволна ли си по принцип от яслата? Нали и ние ще сме там на есен.....
Да ви кажа какво стана при мен. Малко несериозно си пуснах CVто и ме извикаха на интервю, а преди два дни пак и ми предложиха да започна работа, като не е по специалността ми, но заплатата е повече отколкото на работата ми,ще си имам собствен офис и няма да имам шеф постоянно на главата си, а и работата няма да е тежка....и сега размишлявам. Но най-вероятно ще откажа, защото Криси е още малка и ще пропусна толкова много неща.....

# 184
  • Плевен
sissi, и аз имах много обро предложение за работа когато Михаела беше на 11 месеца,но след дълго чудене отказах заради моментите,които ще изпусна с нея.

# 185

Да ви кажа какво стана при мен. Малко несериозно си пуснах CVто и ме извикаха на интервю, а преди два дни пак и ми предложиха да започна работа, като не е по специалността ми, но заплатата е повече отколкото на работата ми,ще си имам собствен офис и няма да имам шеф постоянно на главата си, а и работата няма да е тежка....и сега размишлявам. Но най-вероятно ще откажа, защото Криси е още малка и ще пропусна толкова много неща.....
Сиси, къде е тая работа-да взема да ида аз  Mr. Green

# 186
  • плевен
Добро утро и от мен. Ние за сега сме здрави, но пък друг проблем-от известно време Марио всяка сутрин плаче да не ходи на ясла и то още от вкъщи. Иначе на ясла е спокоен целия ден.
Абе детска му работа.
Лек ден на всички.

# 187
Да споделя, че и Ниагара имаше такива пристъпи с повръщане, но при нея започваха около 20 минути  след като заспи .Събуждаше се  от кашлицата и повръщаше . Веднъж стигнахме до спешното за инжекция Урбазон . После ни исписаха Дехидрокуртизон по половинка сутрин и вечер  и всичко приключи.Сега давам имуностимуланти и вече 1месец и половина  е без проблеми. PraynigНе помня кога последно съм плащала такса за цял месец.

# 188
Здравейте, момичета! Не съм ви прочела. Влизам да почерпя. Днес Ванина става на 4 годинки.

# 189
Yoya, да ти е жива и здрава и много да те радва. Желая й едно прекрасно детство

# 190
Честит рожден ден, да е здрава и много усмихната newsm59

# 191
Честит рожден ден на Ванина, да е жива и здрава им много весела и засмяна. )))

Ние направихме една разходка 2часа по квартала.- Ще хапнем и пак изчезваме из града този път.
Аз така и така вече изгорях, във физиономията съм като маймунско дупе - червена, ужас.
Само не знам как ще си опазя ръцете, мислех си направо бинт да сложа, че нали все са на слънцето.

Пожелавам на всички весел и усмихнат ден, може да се засечем по улиците с някой. ))))

# 192
  • Плевен
Честит рожден ден на Ванина! Много здраве и слънчеви усмивки й желая.
 bdbaloni

# 193
  • плевен
Честит рожден ден на Ванина!.Пожелавам и да расте много здраво и щастливо дете.  bigdance2 nbirthday

# 194
  • Плевен
Мира, лоша работа е алергията. Аз след като родих и започнахме да излизаме по разходки лицето ми стана на петна. наложи се да използвам избелващ крем през нощта и слънцезащитен крем през деня. Мажи се, няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт