ПЛЕВЕН - 43

• 13 224
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден Ден,Ванина   bouquet  Yoya,да ти е живо и здраво детенцето и винаги усмихнато  nbirthday
Дикси,как е Митаче? Преди малко една приятелка ми се оплака,че детенцето й - на година и половина също е със спазъм и е на инхалации.Лоша работа  Sad
Валенце,Атракция,как са децата,смъкнаха ли температурата? Бързо да се оправят  Peace
Знаете ли от къде мога да си купя от тези големите топки,върху които сядаш и подскачаш?Не знам дали някой ме разбра какво искам да кажа  newsm78

# 196
Здравейт момичета!

newsm59   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВАНИНА!
Много щастие и радост!

# 197
  • плевен
На Марио сега за рожд. ден му подариха кръстниците такава.ще питам и ще ти кажа. Само си мисля,че сте още малки. Ние топката сме я надули наполовина защото като се надуе напълно и е висока за Марио, а той е 93см. Според мен изчакай. Иначе аз си подскачам с нея, че даже и мъжът ми се пробва.

# 198
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВАНИНА newsm59

# 199
bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНИНА!
Много здраве и щастливо детство! Yoya, весело изкарване на празника!

Атракция, Валенце, Дикси, как са мъниците?

Валенце, и моя син снощи преди да заспи ми рецитира стихчето за мама. И той, също като Мими викаше с цяло гърло. Аз му казах да го казва по-тихо, но лелята казала силно и това е. А, и песничка ми пя, пак по същия начин. Няма да ви казвам каква мелодия се получаваше с това крещене. А той толкова доволен, че накрая и браво си вика и ръкопляска.

# 200
На Марио сега за рожд. ден му подариха кръстниците такава.ще питам и ще ти кажа. Само си мисля,че сте още малки. Ние топката сме я надули наполовина защото като се надуе напълно и е висока за Марио, а той е 93см. Според мен изчакай. Иначе аз си подскачам с нея, че даже и мъжът ми се пробва.
Аз за мене я искам  Blush Малко да ми спаднат телесата докато подскачам мързеливо с нея  Embarassed

# 201
Честито на Ванина!!! Да я намачкаш и нацелуваш от мен! Весел празник!

# 202
                                        Tada ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНИНА! Tada

ВЕСЕЛО, ЩАСЛИВО И РАДОСТНО ДЕТСТВО!

Yoya, да ви е жива и здрава рожбичката, много, много да ви радва!
Весел празник!

Как са Митачето, Бужи и Мими днес? Хайде, майчици, пишете, че вече са здравички Hug!

# 203
  • Плевен
Арита, снощи разгледах снимките на прекрасната ти внучка. Ама всички са ти хубави - и дъщерята, и внучката, и зетя. Ще я взимаме за снаха.  Two Hearts

# 204
  • София
Честито на Ванина!

Мими е добре,не е вдигала въобще температура,като че ли нощес имаше лека,но понеже си спеше,не съм я будила.Мисля,че е било вирусно наистина.Утре все пак ще я заведа на лекар,за да видим дали наистина е здрава.
Аз цял ден скиторя Whistling.Ангел гледа децата.Викам да използвам останалата му една седмица отпуска и така Laughing.Свикнах да си е вкъщи,от Коледа насам е в отпуск и на мен взе да ми харесва.
Мериан,ето така крещи и Мими.Явно така ги учат в градината.
Утре сме на пролетен празник в градината. Grinning

# 205
Някой знае ли колко стаж е необходим, за да се ползва майчинство?
Последните 6 месеца трябва да си бил на работа. Но ще питам, ако трябва. Болничните се изчисляват на база сумите от предходните 6 месеца.

Ако в тези предходни месеци си бил по майчинство - сумата ти за следващото ще е пак 220 на месец - на основата на минималната заплата. Ако да речем в два от месеците не си работил и се осигуряваш само за 4 месеца преди болничният за 45 дни преди термина - майчинството ще се изчисли така - за двата "безработни" месеца или пък ако в тях си бил по болничен - се взима на основата на минималната или на болничния, а за останалите 4 - заплата, на която си осигуряван. Смята се там някакво среднодневно средноаритметично.

Ти да не си бременна? Или за друг питаш.

Между другото това ми напомня, че Блек Чери като ученичка ще трябва да разчита на помощите от социалните - те са една година по 100лв на месец, ако не са ги увеличили нещо. Учениците и студентите са прецакани, аз бях така с Яна, само на граждански договори бях работила и нямаше как да взимам майчинство, само помощи. Не точно прецакани, ами нали не са внасяли осигуровки - не взимат и майчинство. Блек Чери, ти май можеш да се осигуряваш някъде фиктивно - да речем на 4 часов работен ден за 400-500лв - поне за март, април и май - така ще взимаш майчинство над 220 /а не 100/ и то в продължение на две години, не на една.
Да така си е ,попрецакани сме,но аз се водя на работа на трудов договор,но този месец се оправиха чак документите и няма да имам 6 месеца.В такъв случай пак ли ще имам 220 майчинство.  newsm78

# 206
        smile3510     честит рожден ден и от мен на малката Ванина,нека животът и бъде като тоалетна хартия-дълъг и полезен!! smile3510

# 207
Благодаря ви за страхотните пожелания! Днес рожденничката беше доста сърдита(нямам си на представа защо). Тази вечер й прочетох всички пожелания и беше невероятно щастлива, че я познават толкова хора  Mr. Green

# 208
Честит рожден ден на Ванина! Да е мнго здрава и щастлива!

# 209
За Божидарко-цял ден не е вдигал Т, но тази вечер пак има лека. Дано минава тоя вирус вече, че ми е много неспокойно по цял ден  Confused
А иначе тъгува невероятно за мен. Като го вземем вечер е неотлъчно лепнат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт