ПЛЕВЕН - 43

• 13 225
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм фен на обувките Капчица-има такива по старата главна,обаче хич не мога да обясня къде е магазина Crazy.Иначе онзи ден съвсем случайно купихме обувки на Мимозката-пред един магазин/май е на  Чиполино по старата главна/ имаше изкарани в един кашон обувки с намаление.На всички им имаше по нещо дребно.На Мими взех много хубави/за 5лв Laughing/,с намалена цена,тъй като едната обувка е стояла на витрината и е леко по-светла от другата.Аз и за себе си съм купувала така-оставих тъмната обувка на терасата за една седмица и разлика между двете вече нямаше Wink.
Валенце, дано е фалшива тревога.
Не мисля,че е фалшива тревога.Снощи преди да заспи имаше 38,но пък нощта си я изкара спокойно и без никаква Т. newsm78Сигурна съм ,че е нещо вирусно..няма начин просто.Само дано го минем лекичко.
Валенце,спокойно и май трябва да изхвърлиш термометъра Simple Smile
Mr. GreenНеее,термометъра е мой верен сътрудник..е,прекалвам малко с меренето Embarassed...

# 151
Привет и от нас! Мина още един хубав и уморителен ден.
Дикси, стискам палци с Митаче всичко да се окаже фалшива тревога. Дано бързо оздравявате!
Мирама, разбрах че от Ларедута имаш някакви обувки, които не ти стават. Проявявам интерес ако си решила да ги продаваш.

Имах, ама вече ги продадох. ))) Сори.

# 152
  • Плевен
Дикси, снощи ви видях с Митко. Детенце не ми изглеждаше болно (на външен вид). Освен, че се разплака за малко, изглеждаше весел и щастлив. Peace

# 153
Добро утро! Включвам се с новината за болен Божидар-цяла нощ борим Т. Сега пак има,днес няма да ходя на работа,ще го водя на лекар.
Валенце, чета ,е и Мими е така-явно двамата са се наквасили тъй  Sick

# 154
  • София
Атракция,висока ли е Т на Бужи?Аз на Мими тоя път не и давах никакво сиропи за Т,реших ако вдигне над 38,5-тогава.И гледам че още снощи си спадна и си спа добре.Днес наобяд ще я водя на лекар да видим.Гласчето и е паднало от вчера,обаче за това аз подозирам друго-в градината/и вкъщи/тече върла репетиция за осми март Laughing и Мими твърди,че госпожата казала стихчето да е казва "сиииилно до небто".Не искам да ви обяснявм как квичи като рецитира-вс едно колим прасе у нас. Mr. Green

# 155
Атракция,висока ли е Т на Бужи?
Над 38 беше нощес, тази сутрин 37,5 някъде, но той не понася термометъра дълго  Confused

# 156
Здравейте момичета ,
да оздравяват бързо болните дечица ,че е толкова хубаво времето за разходки.
И аз сигурно срещам мами по центъра ,но като не познавам никоя от вас newsm78.
Днес ще ходя до магазина който Валенцето е дала ,дано има нещо и като за малката.
Ще ходим пак и при д-р Хинков за пъпчето и ще разберем кога ще е операцията.
Лек ден.

# 157
Дикси, мъча се да ти изпратя съобщение, но неуспешно  Naughty Изчисти си кутийката Simple Smile

# 158
здравейте! за няколко дни съм пропуснала доста неща, но нямам време да чета назад.....изпуснала съм РД-то на Ема на Арита.....Да е жива и здрава Ема и все по често да радва баба и дядо в Плевен

Радост изкара първата си болест, лепната от яслата....ей цяла зима я извеждам и я калявам, дори в -15 съм я извеждала, а за 3 дни на яслата веднага лепна херп ангина............три дни се борихме с температура над 39, сега вече няма температура, но все още е с червено гърло и пие първия си антибиотик, бляк как ми се искаше да не й го изписват, но като не разбирам нищо от медицина, като предписват, купувам и давам....а после четох в нета, че за херпангина не е препоръчително да се приема антибиотик.........

май сега нещо аз се разболявам обаче, не знам дали прихванах от Радост, че нали е вирусно, но...........ще се държа и няма да се давам.....

а пък вчера на няколко метра от нас стана катасрофа............разхвърчаха се разни железа....грабнах Радост и като побягнах...ужас, след нас се търкаляха разни пружини....абе краката ми се подкосиха направо......

# 159
олеле, всички са навън, само аз работя... валенце, кога мога да ти дам следващия пакет с дрешки за дома? пристигнаха от пловдив. изпаднах в умиление като ги подреждах - ама тооолкова малък ли е  бил дребосъкът ми?Rolling Eyes

# 160
Дикси, снощи ви видях с Митко. Детенце не ми изглеждаше болно (на външен вид). Освен, че се разплака за малко, изглеждаше весел и щастлив. Peace
Да, той когато не кашля си е в добро общо състояние. Няма температура, за да изглежда болен.
От сутринта пак имаше два пристъпа с повръщане. Ще ходим следобяд пак при д-р Българанов.

Освен това сега му направиха първата инхалация с Вентолин, и ми ги назначиха два пъти дневно  Tired Следобяд пак.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 11:18 от Дикси

# 161
  • Плевен
Петя, чух за тази катастрофа, страшно е било. наш шофър е минавал от там точно в момента на катастрофата. Каза, че се е изплашил. Добре, че нищо ви няма и не сте пострадали. Така както го описваш сте били много близо до произшествието.

# 162
Дикси, защо не го заведеш при някой пулмолог или алерголог? То ти най-добре си знаеш, но аз да кажа Simple Smile Чувала съм за някакъв Явор Иванов, май, зад Стоматологията имал кабинет. Направо ми е мъка като чета, как се мъчи Митачко  Confused
За инхалациите трябва да  знаеш,че много помагат   Peace

# 163
Някой знае ли колко стаж е необходим, за да се ползва майчинство?

# 164
  • Плевен
Някой знае ли колко стаж е необходим, за да се ползва майчинство?
Последните 6 месеца трябва да си бил на работа. Но ще питам, ако трябва. Болничните се изчисляват на база сумите от предходните 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт