ПЛЕВЕН - 43

• 13 229
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден от нас пак. )))

Направихме една разходка и преди малко се прибрахме да хапнем. )))
После пак ще излизаме. )
Ама аз се поуморих де, че надолу от Сторгозия пеша до центъра и то на едни токове. ) Сега след обед си обувам маратонките.
Дано се засечем с някой по центъра, ама аз съм много отвеяна та се обаждайте ако ме нвидите. )

# 136
Таткото е с предпочитания за момиче,както и аз,но както казах вече,дори да е момче,да е живо и здраво!Другото не е толкова важно!

Чудесно време за разходка,действайте! Joy

# 137
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Ние излизахме сутринта и като се наспи Миши пак ще излезем.
Мирама 2 пъти те виждахпредишни дни,но ти не ме позна Laughing

# 138
Дикси, suadkopufence, Мария, моята приятелка, ако се сещаш, мина през голям стрес с Йоан. пак така със съмнения за астма, пък за други алергии, пък незнам си кво си. къде ли не го водиха да го преглеждат, за да има и други мнения. получаваше пристъпи. По едно време и бяха казали да не ходи на ясла, защото може да е рядък вид алергия към самите вируси и всеки път като го хване вирус да се стига до пристъпи. Сега си е добре детето, май не получава вече нищо, даже нямам спомен да ми е споделяла да е боледувал  тази зима. Ходи и на ясла. Тук в Плевен има една добра детска алреголожка, аз водих Яна при нея, щото Неша ме беше шашнала, че детето кашляло предасматично. Ама не се сещам как се казва. Зад часовника в една от уличките има частен кабинет в една къща.

Ани, аз Яна не я заричам, нито я подценявам. Аз го казах това защото ми се струва, че структурата и е неподходяща за професионален балет, за други танци става. Има тежък кокал, по-пухкава е от мен и сеста ми на тази възраст да речем, бузи има. Ванина и Мелито са доста по-тънички от нея, нищо че сигурно са едни килограми. Леля и и баща и, на които е взела гена, в пубертета са си били леко пълни, да не кажа дебели. А сега са източени и нормални. Нали знаеш, има такива хора, при които с възрастта много се променя тялото. А за балета се иска точно в дестска и тийн възраст да си тънък бая. Иначе детето е гъвкаво много и ще я пробвам. За сега обаче е на етап, че не иска да остава сама на такива мероприятия, иска да съм с нея, затова и от другата година. Ти ако искаш ми пиши как са Мелито и Ванина с техните школи на лични. Интересно ми е.

# 139
Да се допълня. Извинявайте, че съм толкова обстоятелствена.

Дикси, по възможност водете Митко често в Трявна, Сандаски също, но той е далеч. Там климата е най-подходящ за деца с такива заболявания, ако изобщо му има нещо на Митето. даваха и по Часът на мама как ако се ходи и стои по-често там може да се надраснат тези състояния и да не се стига до тежките кризи и пристъпи. В Трявна има санаториум, безплатен за деца, за майки до скоро беше 4лв на ден като придружителки. Много е красиво там, правят процедури на дечицата, играят си, разхождат се.

Ани, за паневритмията не се обяснявам много, за да не кажат, че съм сектантка. Понеже част от основните упражнения са от танците и гимнастиката на дъновистите, бялото братство.
Повече може да прочетеш тук:

http://panevritmiyabg.org/program/index.php?lang=bg и а разцъкаш из сайта.

Всъщност нищо сектантско няма, един вид еко-обучение е. Много добре се отразява на здравето на децата, защото упражненията основно закаляват горните дихателни пътища, кръвообращението и т.н. Аз съм чела изследвания как се отразяват на възрастни хора. Ами нещо като съчетание мужду танци и гимнастика е. Текстовете на песничките са за природата, често се повтарят думи, натоварени с положителна енергия - слънце, пролет, младост, любов, цветя, музика... Никой не занимава децата с идеите на Дънов, нито ги карат да стават вегетарианци. Учат ги на любов към всичко живо. На Янито и се отразява определено добре. Самата госпожа, която ги учи се държи с нея много по-добре от госпожите в групата. Но в Плевен това го правят само в нейната градина или учителките от нейната градина понякога ходят в другите при желание от страна на родитлите. Всичко е законно, то си пише в сайта, преподавателите ги обучават в НСА.

# 140
  • Плевен
Привет и от мен в този слънчев ден!

Дикси  Hug за теб и Митаче, силно се  Praynig и надявам да не е това , за което се тревожиш и да оздравее по-скоро детенцето.  Hug

Приятни разходки на всички и бързо оздравяване на болничките!
Изчезвам да чета за Паневритмията  Grinning

# 141
Мира, и ние те видяхме,ама ти профуча покрай нас ( сигурно си била с маратонките  Grinning ) и не ни видя. Прибираме се чак сега.Малката яде навън,но много се разсейва от толкова хора и не яде качествено.Милата,толкова е изморена,че заспа.Мисля да я събудя след един час,че какво иначе ще правим нощес.

# 142
Деси, мерси за инфото. Беше ми много интересно. За алерголожката – там преди работеше Бързашка, но май в същия кабинет има и още някой.
И мойта маймунка цял следобяд гледаше народа около нея и не спа. А сега спи блажено. Не ми се мисли какво ще правим нощес   ooooh!

# 143
Здравейте мацки. )))

di_p, уммм да, с маратонките бях. ))))
ама аз наистина много рядко ще видя някой, просто гледам хората и не ги виждам. ))) Така че обаждайте се. )))

# 144
Привет и от нас! Мина още един хубав и уморителен ден.
Дикси, стискам палци с Митаче всичко да се окаже фалшива тревога. Дано бързо оздравявате!
Мирама, разбрах че от Ларедута имаш някакви обувки, които не ти стават. Проявявам интерес ако си решила да ги продаваш.

# 145
Здравейте! От работа не мога да пиша , няма кирилизатор Simple Smile
Дикси, как е Митачко?
ДеЩо, имам колежка, която води паневритмия на децата. Мога даже да кажа че е откачалка на тая тема  Mr. Green

# 146
  • София
Айде да се запиша и аз! Grinning
Мими май е нещо болна,засега има 37,2 без други симптоми,само е леко топличка.Весела си е,храни се подобаващо,утре ще видим как ще е.При всички случаи няма да е на градина поне ден-два.Ей тоя период винаги и  двете с кака и карат по нещо,точно когато времето се затопли.А като знам,че ако едната е болна,то следва почти винаги и другата,май ще ми се размине сватбата в събота Laughing.Язък..нищо,здраве да е Whistling.
Дикси,да питам и аз как е дребния?

# 147
Ами как е.......уж по-добре. От сутринта не беше правил никакви такива пристъпи като вчера, излязохме на разходка да му купя пролетни обувки и към 17ч. на центъра като почна да кашля пак така, ама много дълго...междувременно повърна, голяма мазаница настана, от един магазин жената ни покани вътре да се измием и почистим. Тя се беше ошашкала повече и от мен  Simple Smile След 10-15 мин. спря и от тогава до сега нищо, чукам на дърво.

Валенце, дано е фалшива тревога.

ДеЩо, за Трявна знам, да. Емо са го водили там, както и в Сандански,де. Сигурна съм, че е така и занапред ще ги включим в дестинациите си за почивка. Ей, къде е Трявна  Peace

# 148
  • Плевен
Дикси,дано се оправите бързо Hug
Валенце,спокойно и май трябва да изхвърлиш термометъра Simple Smile
От къде купувате обувки? Магазина до Асторият е затворен.

# 149
От къде купувате обувки? Магазина до Асторият е затворен.
Той е преместен някъде зад Полицията, но къде точно не разбрах днес от едни майсторчета, които правят там ремонт.
А иначе от магазина в Дом на книгата.

Общи условия

Активация на акаунт