АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 578
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Mama_Galia_66  newsm17 евала браво !
Бебонче тъкмо се сетих и си викам ей сега ще блесна и хоп Пух ме изпреварила Mr. Green
Много си го харесвам хора на Антониано,слушаме си ги редовно Peace
Бубче ще заформим  ние фен клуб "Ла редут"  Laughing И аз вчера си получих пратката от Айла и днес се фръцкаме пременени Flutter
Нещата са много хубави наистина, особено за цената си .
Моя звяр току що се ококори реши че 30 мин спокойствие ми стигат Twisted Evil и сега отново е покатерена на секцията и се опитва да ми счупи и малкото останали неща ooooh!
Към мен също се обръща с "мамо" в различни по вариант интонации а към баща си е като Ния ,голямо подмазване ,не е истина просто Wink На въпроса как се казва майка ти казва :Мама ,батко и е Бати а тя "Ели лие "(слято) Joy
Отивам на разходка,спряха ми водата и то от 9ч сутринта,казаха че и тока може да я последва,на всичкото отгоре до нас расте нов строеж,ще си подават солта съседите от ръка в ръка ,без да слизат до долу то се вижда  Twisted Evil,така че най разумно е да се спасим за малко навън.

Велмар честит рожден ден на мъжа ти ,да ви обича и повече да помага!  bouquet

# 136
  • София

Бебонче тъкмо се сетих и си викам ей сега ще блесна и хоп Пух ме изпреварила
  newsm53

мама Галя  smile3501 толкова се възхищавам на хора като вас ( явно добротата ви е родова черта  newsm10)

# 137

Бебонче тъкмо се сетих и си викам ей сега ще блесна и хоп Пух ме изпреварила
  newsm53
Joy
мама Галя  smile3501 толкова се възхищавам на хора като вас ( явно добротата ви е родова черта  newsm10)

и аз  Peace

# 138
Здравейте мили момичета!
Ние с Маги сме вече в София.
Не съм изчела всичко, но ще се опитам да наваксам.
Сега да се присъединя към поздравите за съпруга на Velmar - да е здрав, любящ и всеотдаен като мъж и баща.
А ето и моята почепка по случай 2-рата ни годишнина като семейство.

# 139
Pouh, gracias за многото линкове. Аднах ги в любими, без да съм ги разгледала подробно. Ама сега като чета Mama Margo,  като загатва че редовно ги слуша (Антониано).....отивам да ги диря.

didika, добре дошли в София!  bouquet Честита годишнина!Много любов, здраве и семейно щастие!  loveuuu Да полеете и да люлеете довечера Embarassed!
Казвам ти Наздраве!!!! (татито ми спретна кокосов ром с портокалов в сок)

# 140
Добро утро от мен.  Hug
Ние вече сме си в Пловдив, а аз като никога се наспах още в 7 ч. Сега се настанявам с кафето пред компютъра докато Тони се събуди.
И аз харесвах много детския хор Антониано.  Peace Сега ще разгледам и линковете които сте пуснали.
А относно обръщенията : Тони още не говори.Но когато ме усети че тръгна да излизам без него и почва да вика "Мам". С баща си по същия начин- вика тата,но когато него го няма.Иначе мълчи.
Пожелавам ви лек ден с много слънце за приятни разходки. Hug

# 141
Айде добро утро с кафенцето и от нас! Още се мотаме из къщи, нооо така като гледам  Nature Sunny скоро ще драсваме навън.
Много сте бързи с писането, не съм изчела толкова много... В последно време все няма кога да чета, да пиша, да се мотам пред компа. Инъче нищо кой знае какво интересно. Дани е здрав, всички работим и само се сменяме кой да го гледа. Като се замисля, скоро нито е теглен, нито е измерван на височина...хм...не си знам мерките на детето. ooooh! newsm78 Даниел не иска да говори. Казва ми мамо, казва баба, опитва да каже на дядо си "диди", на баща си казва "коко" и "кака". Незнам това от къде го е измислил. Баща му се казва Тони и няма нищо общо, ама...С това се изчерпва говоренето му. Разбира всичко, но...назовава света около себе си с "Ъъ".
Еми...спирам че мрън мрън. Ще го наточа днес в зелено и отиваме да фръц фръц навън. От вчера прибрахме ботушите, вече сме по маратончета. Чудя се още за чорапогащниците и шапките, но...май ме е страх да не вземе да се разболее.
Ооок. Спирам. И не на последно място ЧЕСТИТО на тези, които пропуснах в последно време. 
   Hug

# 142
Здравейте  Hug

Велмар честит рожден ден на мъжа ти ,да ви обича много, да ви глези  и повече да помага!   bouquet

didika честито и на вас   bouquet

Мама Галя, много  Hug на новия член на вашето прекрасно семейство  Heart Eyes

На нас още си ни стават маратонките от миналата година  Laughing  /и ние сме с 20 номер/, но трябва да се поогледаме, че да купим нещо подходящо и за рокличките  Flutter

Бубче, стискам палци за изпитите и с лекота да напишеш дипломната  Hug

Накрая искам да си позволя да поканя мамите от Пловдив  на Мартенския благотворителен базар пред Централната поща - нека заедно зарадваме милите слънчица  Hug

# 143
vst_80 през целия месец ли ще бъде базара или само тази събота и неделя?

# 144
Kaili масата с мартеничките вече е там и до колкото ми е известно ще бъде там до събота   Peace

# 145
  • София
Добър ден и от нас!
Дидика, честита годишнина, с малко закъснение!   bouquet
Мама Галя, честита племенница!   bouquet  И аз ви поздравявам за това, което правите!  Hug Heart Eyes А в кой Люлин сте вие? Ние сме във 2ри
Ние сме пак с възпалени уши, може би неизлекувани отпреди  Confused Сега положението дори е по-зле и вече се лекуваме с АБ  Tired Не разбрах много, но д-ра каза, че честите проблеми с ушите говорят за такива с 3та сливица newsm78 Трябва да поровя за инфо в нета.  Tired
За "мамосването" - неправилно го казва  Laughing
Хайде, до писане! Приятни разходки!   bouquet

# 146
Май всички са по разходки днес.Ние се прибрахме преди малко след цял ден скитосване и съм много уморена  Tired,а тепърва трябва да приготвя вечерята. Тони отдавна не беше спал в количката и спа само 1 ч.Нещо пак иска да го нося на ръце, а ми тежи вече. Утре следобед ще спи в къщи и може би и аз с него.
Тази вечер сме на спагети. Но все пак трябва да стана от компютъра. Wink

# 147
Здравейте и то мен!
Ели, честита ти бременност! Завиждам благородно (не много благородно де Embarassed) на всички бременни в темичката, дано е заразно да прихвана и аз Grinning
Пух, мерси за линковете!
Ние сме по цял ден с малчо навън, когато не съм на работа. Вече сглобява изречения, но се налага да му "превеждам" понякога Grinning
Иначе ми вика мама или мамо-в зависимост от случая.
Обувки носи 23-24 номер на К&К.

Elwing, дано оздравее мишлето най-накрая! Представям си как се чувстваш! Толкова е гадно като е болничко детето Cry Hug

# 148
  • Бургас
Здравейте момичета!И ние по цял ден сме навън,не остава време за нищо.Вечерята я готвя по това време,ама няма начин .Трябва да използваме времето пълноценно.
Чета,че си поръчвате от Ла Редут.Аз редовно се ровя там и постоянно си харесвам много неща.Но ми се вижда много сложно пазаруването. Embarassed newsm78 newsm78 newsm78
Айла,разбрах че си поръчват чрез теб.Мога ли и аз да си поръчам нещо или е само за софиянки. ThinkingИма ли някакъв начин,тъй като наистина ми се струва ,че е далавера да се пазари от там. newsm78

# 149
  • софия
Мацки,навремето някой беше пуснал едно линкче кави звуци издават животните  Rolling Eyes!Някой случай да ми го пусне  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт