АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 637
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Ако,вече е свършило с раздаването една приятелка от Варна мие взела и ще я накарам да ми изпрати  Peace!Така тъкмо,ще видя Стефито  Grinning!

# 181
Не, бе! Раздавали са по някакъв график до 24.02. в хипермаркетите и по телефона ми казаха, че вече няма. Пак ще си останем без пустото пате.

А за Стефчо не знам дали той е станал много непослушен или моите изисквания към него са твърде високи. Спи си човека по график 2 часа всеки следобяд, яде си що годе нормално, а сутрин ме буди към 8.30 ч. /което за мен си е посред нощ, но това е друга тема/ Проблема ми е най-вече в ролята на телохранител. Понякога прави безумни каскади за отрицателно време. Преди няколко дена докато си извадя телефона от чантата, той беше пробягал 20-тина метра, застанал зад люлката с две какички на нея и се опитваше да я спре с ръце, металната конструкция мина на сантиметър от главата му. Добре, че Господ го пази! И най-важното е, че съзнава какво прави, но се чувства много горд всеки път, когато ме изплаши.

# 182
Ей сега видях, че си писала пак. Много ще се радвам да се видим скоро със или без талон.

# 183
  • софия
И аз  Hug!

# 184
Да се разпиша,че отзавна не съм го правила тук.

Спинки,добре сте си дошли!Дано има само положителни новини! Hug

Вал Стеф,що избяга?

И ние с моя мъник скиторихме тази седмица по улиците,на няколко пъти даже и заспиваше в количката на път за дома по обяд.Че ми се проваляха всичките задачи,които съм планувала вкъщи,щото ай съм го размърдала от количката,ай свърши съня.Ама кво да праиш - детето на първо място! Naughty

Иначе вече се научи и да се качва по стълбите на пързалката.Обаче все се пързаля по корем - тъй му е кеф на човека - на ден сменяме по три ката дрехи вече и аз съм се запасила с по три якета според сезона,че все се прибираме сякъш сме били в кочинката на прасенцата  Mr. Green.А аз вечер се прибирам с него от разходка каталясала - много бързо бяга това дете.

Извинете ме за нередовните посещения,но имам много задачки,а и ме е подгонила една умора!

Лека нощ на всички!

# 185
Добрутро, момичета - кокичета!

От скитане навън такъв мързел ме наляга като се прибера, че чак ме мързи да пиша. Grinning Ние излизаме най-късно към 11.30, прибираме се към 17 и към 22 заспивам като пън. Гого започва все повече да дивее навън, като най-новото е да легне по корем на земята в калта и да си бута количка например. За дрехите не ми се коментира и затова си ходим като цигане - кален, прашен и със супа по якето. Mr. Green

Честито на всички, които са имали поводи и специално на Ели и бъдещия батко Насето! Heart Eyes

Блу, ще не пуснеш една анкетка за 8-ми да видим ще се организираме ли или не. Wink

# 186
  • София
Привет!
РалкаHug И аз нямам талонче за мечета. Пак ли същите играчки се подаряват?
Преди малко Ивчо се научи да казва поне едно име правилно - Найа - видя я на аватара на Дани и ми я сочи, аз му казах как се казва и той почна да го повтаря  Laughing Остава и като се видим някой ден да я разпознае  Mr. Green
Анди, браво за дългите разходки! Аз не смея да оставя Ивчо да спи навън, че спи леко и всеки шум го буди, а ако не дремне поне 1ч е ужасен киселяк.

# 187
  • софия
Добро утро  Hug!
Преди 5 мин.Найа ми донесе половинка от акото си  Rolling Eyes. в другата ръка стискаше козунак и аз понеже съмна компа отначало се зачудих,какво е това....не ще да ака и да пишка в това гърне ...явно си го пази чисто,а паркета кучета го яли нали кюрда-аз е на разположение,за всичко  Joy..
Елфче,браво на Ивчо знае милия къде да се напъне да е точен  Mr. Green!Тя пък казва,че е Ая и после го довършва с я-я-я-я  Crazy!
Дави се похваля,че Найа яде храната от Хер бебе  Grinning!

# 188
Здравейте!
Аз май имам доста от мечетата на Памперс, ама дори не съм се и сетила да си поискам карта. А миналата седмица, поне три пъти бях в Билла.
Дани, ще ме извиниш, ама се смях на Найа-ните изпълнения  hahaha. И браво, че яде храната   Peace. Ние вече открихме сезона на кафето, ако искаш някой ден ела, да пием по кафе  Grinning.
blanc, идеята ти за размяна на дрехи е добра, ама аз мойте вече почти ги раздадох  Rolling Eyes. Имам повече якета.
Elwing, Боби ми е пила Цефзил за ангина. На Сашко за ушите му изписаха Зинат. Във всеки случай и двата са доста силнички. Дано на Ивчо да му понесе добре  Peace.
За разходките навън и ние се прибираме супер мръсни, но определено вече не ми прави такова впечатление. А, от ръцете му каква чернилка пада само  ooooh!.
Приятен ден на всички!

# 189
  • София
за Найа на Дани  smile3501 - и аз се посмях - извинявай Дани

# 190
Здравейте от мен!
Вчера Тони спа до 10,20 сутринта, след което  ми разказа играта до вечерта.Изобщо не поиска да заспи следобяда,но и все да вървя до него,едвам успях да сготвя вечерята. Tired Като резултат заспа още в 9 вечерта. Тази сутрин стана в 8 ч. и сега вече спи.Този режим по ме устройва,защото хем пием кафе с тати,хем и Тони спи следобед та остава време и за мен. Направо се чудя вашите деца като спят до късно как заспиват следобед пак. newsm78
Дани и на мен ми стана смешно от случката ви. А Найя без памперс ли седи че ти носи да видиш какво е свършила.
Елфче дано на Ивчо бързо да му мине ушенцето. И знае той кое име да каже. Wink

Налага се да свърша малко домакинска работа преди да заседна пред компютъра със следобедно кафенце.
 Hug за всички! 

# 191
Брех, няма никой по това време  Rolling Eyes. Къде сте, мацки? Децата ви не спят ли следобяд?
Ние със Стефчо излизаме към 12.00 ч. за детската кухня, пак се записахме на държавна, защото частната не я яде, и се прибираме към 13.30-14.00 ч. да обядва и да спинка. В количката не мога и да си помисля да го накарам да спи. За него тя е средство за придвижване, в което мама го слага насила като бърза.
 Joy Joy Joy за Найа. Добре, че ти го е донесла, а не го е скрила някъде из къщата.
Ели78, честито! Много радостна новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 192
  • гр.София
 Привет!
 Ние сме в отбора на гърлоболните.Има изписан антибиотик,взели сме го,но задържах даването му.Но Софийката си вдига 39 Т и май няма да се размине.
 Много съм навита на среща на пица.В бар не се виждам.
 Даже и докато децата спят следобеден сън можем да се организираме.
 Малко трудно си събирам мислите.Днес всеки,с който съм говорила се оплаква,че не е спал нощес.Дали е от необичайната дата?
 И новините по тв-то бяха много подтискащи.Не трябваше ли да отменят забавните предавания по БТВ?

Кайли, наистина следобедния сън на София ми е жизнено необходим-за да си презаредя батериите .

А, видях,че Анди чете и се сетих,по повод на дрехите-Пепи след 2 годинки беше същото прасенце като Гого-така че ,Адрианска,нямам какво да заменям Simple Smile .

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 20:27 от blanc

# 193
# 194

Честита баба Марта.

И ние сме ужасно болни.Мъжо е вече с втори антибиотик,Марти днес и е 4-ти ден с 38Т,а аз от снощи също сдадох фронта.

Миналата година си бях казала,че  И днес ще празнуваме Имен ден на Марти,ама нямам желание за нищо.
Все пак се почерпете скромно.

Общи условия

Активация на акаунт