АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 617
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Ей ме на веднъж и аз да турна кайвето първа  Mr. Green

На патерици честит рожден ден на Велмарчето на мъжо и на систъра на Елфчето  Heart Eyes Да са живи и здрави и мноооого щастливи   bouquet

SpinkiHug Чакаме те да разказваш  Hug

Мама Галя, честито ви бебка в рода   bouquet

Нори, честита ви прекрасна новина! Безпроблемна бременност и желая на сестричката ти!  bouquet

Дани, мацко, ето ти едни животни  http://www.davisfarmland.com/fun/funsound.htm   Mr. Green

Ние сме добре, времето пу-пу е прекрасно и сме по разходки, нещо съм се омързеливила обаче и не пиша много  Embarassed
За Асково иначе дето питате беше супер, прекарах си чудесно и честно казано не се притеснявах ни най малко за Алекс, може би защото беше в сигурни ръце - в татко си  Grinning Снимки има ама не са за гледане  Joy Ако колегите ми пуснат някоя по хубава ще кача  Mr. Green

За конкурсите ето в тоя албум ТУК съм качила нещата с които участвах /последните снимки/

Ами това е май Simple Smile
Айде цунки и хубав ден от мен  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 09:20 от val_stef

# 166
  • София
Лелее, много неща съм изпуснала...., много поводи за празненства и радости  Heart Eyes  bouquet

Ели   newsm74 мама Галя  lovekiss много се радвам за вас

Elwing как е Ивчо? Тежки са му изминалите дни, а за теб още повече  spoko

Яна казва мама понякога като я попитам как се казвам... Енола (Елеонора); тати - Окхо (Оги); дадо- Дали (Дари);

баба- Илена (Елена)
Laughing много говори и все по- разбираемо

# 167
  • София
Валка  Hug познала съм за "лъчите" и за картичката Party много добре се справяш

# 168
Мацки, сетих се оня ден гледах ей тоя филм  Vaccination - The Hidden Truth - 1998 отностно ваксините и направо не знам какво да си мисля вече  ooooh!..... останах много замислена и като гръмната  Rolling Eyes
Нори, мерси  Heart Eyes

# 169
Здравейте, момичета!
Spinki, дано новините около вас да са добри Peace!
Нори, честита прекрасна новина за сестричката ти. Пожелавам й лека и безпроблемна бременност  Peace.
Мама Галя, честита ти племенничка  Hug. Айде чакаме да се похвалиш и за сестричка  Wink.
Elwing и ние бяхме така. Веднага след първото лечение с ушите ни повтори и лошото беше, че и в двата случая пи АБ. В рамките на месец - два пъти  Sad. Само че при нас идва от носа. Вече при най-малките зачатъци на сополи, ще капя по-силни капки  Sad. Дано на Ивчо му мине бързо  Grinning  Peace.
Марго, blanc и Сашко износва на Боби дрехите. Но вашите случаи като че ли са по-добре, защото той носи розови якета и дрешки. Но, поне сега розовото е на мода и при мъжете  Wink.

# 170
  • София
привет и от мен

Нори - честито за сестричката ти.
Спинки  Hug
Елфче - дано бързо се оправите

Blanc защо пък да не оставиш София на свекито - напротив ти като я гледаш по цял ден, да не е лесно - аз гледам Миташки само през почивните дни и след работа и като знам как ми пили по някога нервите, направо понякого си мисля, че работата в офиса е по-малко изморителна ( има само стрес и хаос понякога - ама не го вземам навътре, а пък като Миташки се тръшне на улицата или на пода в къщи - направо в сърцето ми удря.....
аз разкрасителните процедури ги оставям за събота веднъж месечно обикновено, тогава мъжът ми се занимава с Миташки, свекито е възрастна и не може, пък аз три часа - разкрасяване  Wink, то е за благото на всички  Laughing.

И ние сме от тези с "ъъъ-ъъ", всъщност Миташки говори и не спира, ама нищо не му се разбира - та затова като иска нещо - го сочи и вика ЪЪЪЪ, а като го питаш искаш ли това той казва НЕ ( явно това за него е да, не че не значи и не  Laughing  ) е, казва мама и тати, ( ама понякота си ги повтаря просто ей така)

Ох, аз чакам с нетърпение почивните дни - утре следобед заминаваме при нашите и ще се наспя няколко дни  Simple Smile Че Миташки пак почна с ранните ставания пред 6 сутринта ooooh! - днес още не мога да стана работоспособна особено.

доскоро - дано да изгрее слънчице, че днес е доста мрачно....

# 171
Нори, честито и на твоята сестричка Hug Лека бременност й желая Peace
Влади така успя да ме ядоса, че не знам къде се намирам #Crazy И слънце да изгрее, няма да ми оправи настроението. Добре че поне Деница слуша.
Нана, ако имаш време дай ми разяснение и евентуално адреси, пък не знам кога ще имаме път натам, че ни е доста далечко. Пък и имам толкова запазени обувки от Влади, че ми е жал да давам пари за нови. Пуста суета, нали е момиче, та и обувките да са й бели или розови Wink
Хубав ден на всички Hug

# 172
  • гр.София
 Нори,радвам се за сестра ти! А ние е крайно време да направим и клуб на прекрасните лели!
 Адрианска,значи ще направим с теб трампа на дрехи Simple Smile
 Пепи е мургавичък и хич не го харесвах в синьо (сега по-го възприемам),основно му обличах дрехи в зелено-каки,оранжево,червено,керемидено,пясъчно.
 Пух,ще се съглася охотно с теб,че разкрасяването е за общо благо Mr. Green
 Албена,като ти се поразмине,кажи какви ги е насолил Влади.
 Дани,хареса ми поздравът към "кукувиците",сега си го въртя,понеже снощи всички спяха.

# 173
  • София
Привет!
Нори, честита бременност на сестра ти!   bouquet Hug Скоро видях вашия татко, но докато се усетя кой е, беше отминал  Blush
Спинки,  Hug Дано новините са добри!
Дани, това е моята песен  Naughty Heart Eyes Hug
Ели78, значи при вас е било планирано!  Laughing Септемврийче ли искахте пак, та казваш, че не станало веднага?  Wink
За нас по-добре да не пиша нищо, че съвсем няма да звуча положително. Само да питам - Коларгола кога трябва да подейства на нослето? Че нещо не виждам подобрение, а тоя път смве с него.  newsm78 АБ Цефзил някой давал ли е? Албена-Влади, как са й провили промивки?  Rolling Eyes На мен едно време с една голяма спиринцовка, пълна с топла водичка ми правиха същото нещо. Деничка как го понесе? Адрианска, и при нас е свързано с нослето. И като се стичат секрети към гърлото - повръща  Sad
За разкрасяването - не съм правила нищо за себе си от мнооого време.  Rolling Eyes
Валка, за ваксините - не съм го гледала, но благодарение на тях, и оплюваните АБ, голяма част от човечеството е оцеляла. Примери много. Естествено - имат странични реакции, понякога, правят и големи поразии.  Sad Като всички лекарства.
Отнесох се нещо.
Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

# 174
Елфче, на Али и бяха изписали Цефзил, но на втория прием се обрина и го спряхме веднага  Peace На нас Клацида ни действа добре с него нямаме проблеми  Peace
Коларгол съм слагала веднъж и бях доволна, днес поръчах на мъжа ми да купи пак, че нослето и се запуши нещо  Rolling Eyes Сестра ми е доволна много от Виброцил крем, супер ми го хвали, но аз не съм го ползвала.

А за ваксините тоя филм е против тях и определено с фактите които извадиха ме шашнаха здраво, ама наистина здраво. Може да си го дръпнете от нета да го гледате, за да чуете за кви неща казват хората....да се надявам, че все пак е стар филм от 98 година и нещата са се променили от тогава на сам  Rolling Eyes

# 175
Дооообър деееен августовски майки и малки августинчета!
От месец насам се опитвам да наваксам с четенето, но не се получава и най-после се отказах, затова се включвам малко неподготвена, но пък много затъжена за вас.
Ние сме добре в най-общ план. Стефчо е станал доста своенравен и ми разказва играта, затова не ми остава време да драсвам по нещо. Старая се да го извеждам повече време навън, обаче все още не мога да се отделя на повече от 2 метра от него, защото тича след големите, разваля им игрите или прави големи бели и като се приберем съм скапана. С детските ясли и ние имаме голям проблем. Никъде няма места и нямам представа какво ще го правя от август нататък... ако някой има излишна баба да свирка  Simple Smile.
Ами това е за сега. Ще се старая да се включвам по-често. Цунки и муцунки от нас ... и да слушкате.

P.S. Честита Нова Година на всички! Много здраве и късмет! /по-добре късно отколкото никога/

# 176
  • софия
Ралка, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!
Радвам се,че писа и,че Стефчо е започнал "да ти разказва" играта,защото,като бебе беше уцелила 6 от тото-то ,а сега си в кюпа  Whistling  Heart Eyes!

# 177
Нори,радвам се за сестра ти! А ние е крайно време да направим и клуб на прекрасните лели!
Май през октомври ще го правим този клуб, тогава ще се хвалим с племеничета Wink
Елфче, точно това й правиха дето го помниш Peace. С една голяма спринцовка пълна с вода, която се оттичаше в едно легенче. Мина бързо и добре, тя Деница се наплака преди това докато опознаваше лекарката. Преди това три дни й капах зехтин в ушенцата, за да се размекне събраната ушна кал. И при нас е свързано с нослето и по-точно с последната й настинка. Лекарката ни изписа и капки за нос, които мъжът ми днес е взел, че се правят в аптека, а не са готови.
После ще се включа пак като се прибере таткото, че Деница нещо киселее и ме дърпа да ставам Close

# 178
Ей сега разбрах, че Памперс пак са обявили игра  Money и аз пак съм останала без талон  Sad. Голяма съм шматка! Някой да има в повече?

# 179
  • софия
Мацка,не раздават ли още ?

Общи условия

Активация на акаунт