Ясновидци

• 32 644
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Tам през Атлантическия океан
От сигурен източник знам, че Маг Сибила е претърпяла операция за смяна на пола. Била е на косъм от смъртта, а след това напълнява от хормоните. Това отключва способностите й.
      newsm78  Аааааааа кои способности?  Thinking
СеХсуалните , как кои  Joy

# 226
  • в края на града
Мен пък ме побиха тръпки от момичето с каскета от Ч.бряг, направо нещо зловещо ми лъха от нея  Confused
А този дето предсказваше безствия и смърт ми беше смешен, той не беше "сам" човекът, личеше си...

# 227
Да, от Велинград е, казвала се е Станимир.
Това го пишеше наскоро в един вестник и аз го знам. Не е ново.

# 228
  • Добрич
От сигурен източник знам, че Маг Сибила е претърпяла операция за смяна на пола. Била е на косъм от смъртта, а след това напълнява от хормоните. Това отключва способностите й.

Е, стига, де...вече какво ли няма да измислят.  Crazy не знам на кое да вярвам, на кое - не.  Joy

Довечера чакам предаването с голям интерес!  Wink

# 229
Едно девойче беше споменало,че познава синът и. baby_neutral  Как го роди тогава?  Еиииииииии тая жената-мъж да не е 1-во априлска Макси Била?

# 230
Има син, да, но с майка му са в кофти отношения и рядко се виждат.

# 231
 Crazy Joy rotfImbo rotfImao doh Смея се на себе си-------------ама то и ъкъъъъъъъъъл се искаааааааааа.Много съм завеяна ами верно,че и мъжете и жените могат да имат деца и синове и дъщери................... smile3555 yes    Ох сълзи ми бликнаха от смях.

# 232
  • в края на града
Crazy Joy rotfImbo rotfImao doh Смея се на себе си-------------ама то и ъкъъъъъъъъъл се искаааааааааа.Много съм завеяна ами верно,че и мъжете и жените могат да имат деца и синове и дъщери................... smile3555 yes    Ох сълзи ми бликнаха от смях.

Не си единствена и на мен ми трябваше време да "включа" това: "с майка му...", като тя е той и не може да му е майка  Crazy

# 233
Хммммммммм, чудничко, тогаз кЪк я е бил мъж и или то е била мъжка борба кой да е отзад  Joy Joy Joy

# 234
  • Tам през Атлантическия океан
Хахахахахх не си сама  Joy Joy Joy Joy и аз така като теб си мислех  rotfImbo rotfImao

Ади отивам да чета в Клюкарника темата: Случими се нещо страно .... и да се настройвам за днешното предавене на Ясновидци Crazy Laughing Wink

бЪрррррррррррррр

# 235
Кое ви е странно? Има син отпреди да се оперира, бил е женен. Но сега е скаран с майката на сина си. Нормални неща, човешки, нищо смешно не виждам.

# 236
  • в края на града
Кое ви е странно? Има син отпреди да се оперира, бил е женен. Но сега е скаран с майката на сина си. Нормални неща, човешки, нищо смешно не виждам.

Смешното е, че всички като сме чули, че има син, инстниктивно сме си го представили в ролята на майка. И тогава се получава, че едната информация е лъжа- че е бил мъж или че има дете. Просто в първия момент лично аз въобще не се усетих, че човекът наистина може да е бил мъж и да е баща (а не майка) на детето   Wink

# 237
Да ,барабонке,ей това не можах да зацепя,в началото.Все ми се върти в главата образа на жена а тя мъж и родила?Ей този елементарния момент, че докато е бил мъж е осеменил някоя жена------това ми се губеше.Кратък момент на умопомрачение.Ще ми мине.

# 238
  • Там където е семейството ми
Нищо подобно не е претърпявала маг Сибила. Stop

Доне,незнам кои са ти сигурните източници,но да вземеш да ги смениш...издъшат и дават фира. Mr. Green
маг.Сибила си е наистина огромна,но причината съвсем не е във хормоните.
Сибилчето има сестра,същата работа на кг.като нея.
Просто ген,това е. Grinning

# 239
Магесницата,която е била мъж я даваха в предаването на Карбовски.Това е първият мъж в БГ претърпял операция за смяна на пола-Адриян.

Общи условия

Активация на акаунт