искат да им подарим пари за сватбата

• 37 056
  • 467
  •   1
Отговори
# 315
Месечино, това доуточняване после беше за тия които схващат,( и те схванаха) а тези като теб, които не сядат да броят колко еднакви тостера имат, защото немогат да броят до 3, изобщо не им чета цялото мнение.
Разбирам че просто е имало какво да кажеш по темата, и се хвана за първото подходящо или неподходящо мнение за да си излееш простотиите. Е направи го, стига вече. На авторката на темата явно събитието вече е минало, ти още се палиш за чуждите сватби. Не се бъркай в неща дето не разбираш, понеже неможеш да схванеш и с любов подарявай нощтни лампи.

много си зле ooooh!за правописа да не говорим
особено това с "нощтните лампи" ме разби-пише се нощни,но поне пари явно можеш да броиш Whistling

# 316
 Е, всеки си може по нещичко. Ти какво можеш?
П.С. Това по темата ли е, че не схванах? Обаче открих едно от нещата, които ти не можеш.
И немога да проумея, защо винаги, във всички теми и във всички форуми, като се захване някакъв спор, и някой като види че вече не е интересен и неможе да спори, и започват да се захващат правописните грешки. Ми правописна грешка, пунктоационна и дори смислова, може да стане по невнимание. Ако смяташ че разяснението ти те прави победител в някакъв измислен спор, вземи се прегледай. И се научи да уважаваш чуждото мнение, както вероятно искаш да уважават твоето. Правописа на "нощни лампи", не ми пречи да изразя мнението си и съм го направила. Простотията обаче, пречи на теб да изразиш своето.
 Нямам какво повече да добавя към темата. А и тя е изчерпана от преди 2 страници. А пък да пускаш цяла тема затова, че незнаеш как да поднесеш пари в плик.....и после като те попитат в крайна сметка какво стана, да кажеш че трябва някой да ти се помоли.....Машалла, не го мога. Хората са ти казали какво искат, очевидно на китайски щеше да го схванеш по-добре. Че тема, че обяснения ......ужас ooooh! Кой знае какви са другите им гости....
  bouquet
П.С. това е последното ми мнение в безмислена ти тема, и съжалявам че се опитах да помогна. Не се хаби да отговаряш. С този си ентусиазъм, помоли някой да я заключи.

# 317
Mila mama, и аз питах какво стана с тази прословута сватба Laughing Тъй и тъй си тук, кажи - оженихте ли ги, ходихте ли, хубаво ли беше, весело ли? Задоволи ни любопитството и сложИ  край на темата, че иначе край няма да има и все ще излиза в отговорите.
Няма нужда да казваш какво сте подарили или дали, само кажи голяма ли беше сватбата, а ние сами ще пресметнем колко са събрали Joy  Joy Joy По 100, по 100, по 200, по 2 Mr. Green
Хайде, казвай, че да си ходим Grinning

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 12:37 от valal

# 318
Мен ми е много странно защо авторката е отишла на сватбата при положение, че е толкова обидена и че според нея младоженците търсят материалната изгода  Joy

# 319
Тя не е обидена, а изненадана (виж първия пост!)! Поставянето на подобно условие "подаръците в пари" и се вижда странно и некрасиво. На някои от нас също!
Бяхме на сватба наскоро. Когато получихме поканата се обадихме, благодарихме, че ни канят, и попитахме от какво имат нужда - казаха "всичко си имаме".  ОК, приготвихме пликчето и дребно сувенирче - все пак да остане нещо за спомен, след като изхарчат парите. Но да ми кажат "каним ви, ама носете пари" Rolling Eyes И аз искам в менюто черен хайвер, сьомга с аспержи и шампанско, а те ми дават кюфтета и домашна пърцуца.
Та това е спорът, но единодушие никога няма да постигнем.

Мила мамо, кажи за сватбата!

# 320
Дааааа - тъкмо се засилим темата да свърши и пак се връщаме на седма страница.... за конкретната сватба младоженците бяха казали, че искат кеш..... и почвам да се повтарям.... къде точно в израза "Подаръците в плик" видяхте някой да споменава пари???? Всеки може да подари каквото успее да набута в плика  Joy както каза Biba Sparrow

Ами някой явно не чете след като трябва да цитирам собственото си мнение  ooooh!

# 321
А защо всъщност се самоцитираш? Обичаш да се четеш на всяка страница Laughing

# 322
Няма ли кой да заключи най-накрая темата  Rolling Eyes

Е, всеки си може по нещичко. Ти какво можеш?
П.С. Това по темата ли е, че не схванах? Обаче открих едно от нещата, които ти не можеш.
И немога да проумея, защо винаги, във всички теми и във всички форуми, като се захване някакъв спор, и някой като види че вече не е интересен и неможе да спори, и започват да се захващат правописните грешки. Ми правописна грешка, пунктоационна и дори смислова, може да стане по невнимание. Ако смяташ че разяснението ти те прави победител в някакъв измислен спор, вземи се прегледай. И се научи да уважаваш чуждото мнение, както вероятно искаш да уважават твоето. Правописа на "нощни лампи", не ми пречи да изразя мнението си и съм го направила. Простотията обаче, пречи на теб да изразиш своето.
 Нямам какво повече да добавя към темата. А и тя е изчерпана от преди 2 страници. А пък да пускаш цяла тема затова, че незнаеш как да поднесеш пари в плик.....и после като те попитат в крайна сметка какво стана, да кажеш че трябва някой да ти се помоли.....Машалла, не го мога. Хората са ти казали какво искат, очевидно на китайски щеше да го схванеш по-добре. Че тема, че обяснения ......ужас ooooh! Кой знае какви са другите им гости....
  bouquet
П.С. това е последното ми мнение в безмислена ти тема, и съжалявам че се опитах да помогна. Не се хаби да отговаряш. С този си ентусиазъм, помоли някой да я заключи.

Е....това изказване ме уби  ooooh! Голяма простотия е да знаеш! Whistling
 Joy

# 323
А защо всъщност се самоцитираш? Обичаш да се четеш на всяка страница Laughing

Защото някои вмъкват в устата на хората неща, които не са казали  Peace

# 324
Абе тя сватбата е минала вече ,вие още спорите за глупости  ooooh! ooooh!

# 325
valal още не са се оженили Joy,но аз ще им дам пари в букет-на това се спрях.Иначе и идеята за сандъче( с пари) ми допадна  Simple Smile
Ще ти пиша на лични ако заключат темата(не ,че ми пречи ,всъщност е интересна все още с различния начин на мислене на хората.Продължавам да се изненадвам ,какви образи има Joy)

KATI_Z няма да ти отговарям наистина,че ти е много ниско нивото Stop

# 326
Ако питате мен, малко е рисковано това с букета. Ще го хвърлят, загубят, или забравят някъде и язък за парите! А и те сърдити и възмутени!
Чувала съм за преподарени от доктор бонбони, а вътре.... изненадаааа! Благодарността на дискретен и изобретателен пациент Mr. Green
В този ред на мисли, не бих се разсърдила на преподарена от предишна сватба тенджера newsm78 Току виж, вътре има бонус под формата на залепено на дъното пликче с парични знаци в него Joy

Весело изкарване на сватбата Peace Като искат пари, дайте им пари! Тъкмо и за вас по-лесно!

# 327
50 лв. е смешна сума за сватба

аман от снобария...

Айде пак... За каква снобария става въпрос  ooooh! Не мога да разбера, защо трябва да издигаме липсата на пари и беднотията на някакъв пиедестал, и това да можеш да си позволиш да дадеш поне едно 200 лв. се превръща в снобария!

Дала съм за кремче за лице 100 лв и  ще дам 50 лв. за сватба ... Това не говори ли зле за мен?

# 328
  • София
За теб да, но за хората, които месечната им заплата е 300 лв, не ми говори зле....например.... ама айде няма да споря...не ми се спори със сметкаджийки...а на сватба каниш хора, за да ги почерпиш, за твоето щастие, а не да събираш капитал.....

Но ти надали ще го разбереш....

# 329
на сватба каниш хора, за да ги почерпиш, за твоето щастие, а не да събираш капитал.....

Е, да друго си е да събираш тенджери и тигани вместо капитал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт