Имотен балон-2

• 51 119
  • 977
  •   1
Отговори
# 840
Ох, клонке, сега ще те разкъсат с парцалите, вервай ми!  Mr. Green

# 841
  • София
Когато рентиерството се превърне в професия, когато има домоуправители, които се грижат за цялата сграда, когато има ясни и точни договори за наем, къдто той се индексира ежегодно с процента на инфлация и има правила какво могат и не могат да правят и двете страни тогава животът под наем ще бъде равностойна алтернатива.
Абсолютно подкрепям.

# 842

КЛОНКА, какво им е на 1000-та лева  Shocked

1000 лева са 10 по 100.

Я някой да пусне Имотен Балон -3

# 843

И защо? Просто ми стана странно, защото ние за месец толкова харчим за консумтиви и джобни, без да се лишаваме от нищо.

# 844
  • София
За какво по-точно?
Ако някой тук застане и ми каже, че е семейството му живее месечно с 1000 лв, ще се застрелям ритуално пред Президенството.

# 845
  • София
Мързеланке, не се изразих ясно. Точно това ми беше въпросът- как при деклариран доход 300лв, се отпуска кредит с вноска 600? И защо ,при масова такава практика, не се намесват данъчни, нои и т.н. Че то по-очевидно укриване на доходи аз не мога да си представя. И всичко става с благословията на държавата, която се бори със сивата икономика.
И имах предвид,че с тези кредити банките отпушиха цените на НИ, не че са изтървали контрола върху ипотеките. Аз дори не мисля,че ще има масово необслужвани ипотеки, по-скоро ще са единични случаи.

# 846
  • София

И защо? Просто ми стана странно, защото ние за месец толкова харчим за консумтиви и джобни, без да се лишаваме от нищо.
На човек, предполагам.
Това е друго. Джобните не съм ги коментирала.

# 847
Защото има много семейства, които живеят с под 1000 лв на месец, а хората са чувствителни на тази тема

# 848
  • София
Защото има много семейства, които живеят с под 1000 лв на месец, а хората са чувствителни на тази тема
Това не са хора от целевата група, интересуваща се от покупка на имоти, струва ми се.

# 849
Клонка, преди ритуалното гърмене, искаш ли да пием по едно в Музея срещу президентството?

# 850
Не, КЛОНКА, не на човек - тримата - аз, мъжа ми и детето, а аз съм доста широкопръста и харча доста, затова се учудих.

# 851
За какво по-точно?
Ако някой тук застане и ми каже, че е семейството му живее месечно с 1000 лв, ще се застрелям ритуално пред Президенството.
Бягай да се застреляш! Аз ще ти донеса оръжието.
Познавам семейства с две деца живеещи точно с толкова.
Не е това темата,но си е жива истина.

# 852
  • София
Клонка, преди ритуалното гърмене, искаш ли да пием по едно в Музея срещу президентството?
Ако го оформиш като официално предложение, ще го разгледам и ще те уведомя за отговра си.

# 853
Ми Рокси то може тия строители дето са още на изкоп в момента, да станат лелеяните от теб рентиери. Те пък може да са по-точни откъм правила и хаусмайстери ще въведат, и управление на етажната собственост ще въведат, изобщо мечта... и така ще си остане - мечта...

# 854
  • София
Не, КЛОНКА, не на човек - тримата - аз, мъжа ми и детето, а аз съм доста широкопръста и харча доста, затова се учудих.

Е, това трябва да го патентоваш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт