Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 232
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Ама, момичета, може ли така, то темичката ни съвсем замира. Не съм влизала тука 2-3 дена, че бях малко болничка, и все на тази страница седим  Sunglasses
Предложете ми каква количка да си купя. Имайте впредвид, че дребосъчето ми хич не е дребосъче, на дължина расте - днес го мерих сама и  #Crazy 75-76см .Тази, с която сме в момента - ами той поспоянно се стръсква надолу. Ще го изгубя направо някъде. Споделете ако имате наблюдения  Praynig

# 196
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ледена- кажи сега каква имате. Ако вие комбинирана или зимна - направо купувайте лятна.
Аз лично тикам Чиполино - Пуки- комбиринара е, но предполагам има много нови хубави модели.

Кандидат мамите- Стефинка, Ародет2 - как сте,чакаме добрите вести. Hug

# 197
  • в илюзия
Тука сме още  Party Чакаме , но до 10 април има оше време Whistling

# 198
Днес ходихме да разглеждаме с татето количките. Аз имах впредвид някой ако има наблюдения за по - дълга количка. Сегашната ни е  newsm78 че не помня марка, но по скоро лятна, когато я купувахме исках само да е лека - с операция съм. Ще видим какво ще си харесаме.
Спорна седмица на всички   bouquet

# 199
ledenata, а ти с каква количка си в момента - за сравнение? Струва ми се, че триколките са малко по-дълги, заради изнесеното предно колело, но летните триколки, за които се сещам, са по-скъпи.
Още нещо - бебчо може ли да стои стабилно седнал? Ако още не може, вероятно това също го кара да се свлича надолу.  newsm78
Защо не пуснеш тема в На пазар? Там ще могат да ти отговорят повече хора Peace

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 10:11 от Linofrina

# 200
  • Габрово
ralid, честита ти дъщеричка   bouquet  bouquet  bouquet! Да е много здрава и спокойна!

# 201
Честита първа годинка на Цвети на ala bala!!!

Да расте щастлива и засмяна, за радост на татко и мама!  Heart Eyes
Теди, bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:07 от Linofrina

# 202
Честит  Първи Рожден Ден на Цвети.
Аla-bala, да ви е жива и здрава, да расте спокойно и послушно дете, и да бъде радост за мама и тате!
Весел празник!

# 203
Здравейте момичета!
Най-накрая ми остана време да се включа набързо - ние сме добре, свикваме една с друга (и трите), ядем на поразия, поплакваме от време на време и така.
Като ми остане време ще пусна и малко снимки.
Какво правите в това лошо време?
Как са другите бъдещи мамчета стягате ли багажите вече?

# 204
Здравейте,момичета!Аз съм една бъдеща мама,която няма никаква представа къде и как да роди,а колкото повече наближава този момент,толкова повече се тревожа.Някои познати ме съветват да си родя в нашето АГ,но да си платя на някой лекар.Бих искала да чуя и вашето мнение по въпроса.Как родихте вие,къде,ако е по клинична пътека-платихте ли си,и най-важното-доволни ли сте?Благодаря ви предварително за съветите!  bouquet

# 205
Е ralid, мерси че се включи   bouquet  bouquet  bouquet
Да ти е жива и здрава малката принцеса!!!

desi i dido - мисля, че ако имаш някой познат лекар или ако смяташ, че някой е много добър и държиш да си при него можеш да си платиш (официално плащане аз до колкото разбрах няма - плаща се на лекаря "под масата" - така да се каже; няма избор на е кипи, няма клинични пътеки - обаждаш се на лекаря и той ако благоволи идва)
А иначе не се притеснявай и без уговорка можеш да идеш - пак ще си родиш - няма проблем.   

# 206
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ НА ALA-BALA!
дА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, УМНА И КРАСИВА!

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ!!!! newsm59  bigdance2 Tada

desi i dido поне в Габрово няма избор на екип и лекар легално, всичко става под масата. До колкото съм чувала за двама лекари от града се отнасят доста добре към пациентките си по време и след раждането после в отделението. Ако те интересува повече пиши на лични. Иначе аз родих без никакви уговорки, така реших, нямам оплаквания, получих нужното внимание, останах доволна от отношението и помоща по време на раждането и после. По клиничната пътека не се плаща нищо, нито за раждането, нито за престоя в болницата освен, ако не искаш VIP стая. Раждах при Михова, не я познавах, бях чула лоши неща за нея, но...

# 208
 newsm59 Честит първи рожден ден на ЦВЕТИ НА ALA-BALA! Да бъде здрава и много игрива.
И аз родих без уговорка - горе долу доволна съм.
За количката - едни познати ми дадоха една на Chipolino, стар модел е, но май ще ни свърши работа засега. Не стои стабилно детето седнало и за това се свлича надолу. А моята количка сегашната е по скоро лятна и като започне да стои седнал сигурно ще си я ползваме пак.
Днес бяхме на консултация, малкия тежи 11кг и е 76см.

# 209
  • Габрово
                                                                                            Честит рожден ден на Цвети!

Честита рожба на Ралид!

Общи условия

Активация на акаунт