Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 234
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Честито бебче на ralid!
Да е здравичка и да радва цялото семейство!

# 181
  • в илюзия
Честита принцеска на ralid да я радва много , да расте весело и будно дете , а мама скоро да се възтановява.   bouquet

# 182
Честита малка принцеса, ralid! Да ти е здрава и много усмихната!

# 183
Здравейте и от мен!
Честита дъщеричка на Рали!Да е хубава,здрава,да радва цялото семейство и да е послушна Crazy!
Честито на проходилите крачета,на поникналите зъбчета!!!
Аз не съм знаела,че на Тодоровден се ходело при млада булка,не ги знам тия обичаи,жалко,че съм отраснала в Габрово Sad
Нещо смешно сега-идвахме си на Заговезни на Габрово,а тогава в някои краища на страната се оруглюва-върти се една пръчка,запалена,и се прескачат гуми и разни запалени работи,за да не те хапят бълхите и змиите...Но в Габрово не го знам да го спазват този обичай...В Троян обаче се спазва масово.Та идваме си,а моят мъж взел една пръчка да я пали вечерта пред блока и да я върти с детето,ама като каза на майка ми,на приятелките ми в Габрово за какво я носи се скъсаха да питат за какво е,за какво служи,и какво се прави въобще-той беше шашнат,че в Габрово не го знаят и се скъса да разказва на неговите после като си дойдохме как въртял сам пред 3 блока запалена пръчка,а по терасите хората са го гледали като малоумен Laughing

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:28 от афродита

# 184
честита рожба на ralid   

обожавам розово, ralid много здравичка да е малката принцеса

# 185
Честита рожба Ралид, да е жива и здрава, мн щастлива и радост да носи на всички у дома  bouquet

# 186
Момичета, преди малко ми напомниха, че днес е настъпила астрономическата пролет, нищо че навън е малко снежно! Heart Eyes

Честита  първа пролет на всички!!!   bouquet      bouquet      bouquet

# 187
Честита рожба и от мен, ralid ! Бъдете живи и здрави! На теб- бързо възстановяване!

# 188
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
galich_gb обаждай се в градинката друг път, че все аз заговарям майките Crazy

# 189
Ок, deni_k , ще се обадя следващия път като се видим, аз съвсем наскоро познах твоя малчуган в градинката по снимката в чата.
Сега пожелавам на всички габровски мами- Приятна вечер и сладки сънища, и много спокойни деца през нощта!

# 190
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,познавате ли тази майка и този случай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277365.0 ,моля включете се в тая тема,за да знаем дали и как можем да помогнем на жената
Пролетен поздрав по съседски от Горнооряховските мами  Hug  http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/04prolet/prolet.html

# 191
ralid честита дъщеричка!Да расте здравичка и спокойна!На теб бързо възтановяване  Hug

# 192
Ralid,честита дъщеричка!Да е здрава и много щастлива!Бързо възстановяване!  bouquet

# 193
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Честит рожден ден на Светльо на мама Ванка 11!

МНОГО щастливи мигове на цялото семейство и весел празник  bouquet

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТОСЛАВ НА VANKA 11!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт