Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 235
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Абе знам аз, че днес се ходило при млада булка с кравай (или пък геврек да беше - де да знам) - ама мен никой не ме отрази    Thinking Thinking Thinking
И аз се очудвам, че не са дошли хора. По принцип не се кани, но лично ние си канихме гостити за Тодоровден и идват хора, които са били поканени на сватбата. Носят се неща за домакинството.

# 166
Добро утро и лек ден на всички!
Момичета, на какви възглавнички спят дечицата ви? Че ние май трудно си харесваме - на че има голям избор де.

# 167
  • У дома... някъде
Дари все още не спи на възглавница,просто не виждам за нужно тъй като се върти в цялата кошара и няма смисъл от нея поне за сега Peace
Кали със сестра ти много си приличате Peace
Дени,изтекоха ми очите да проверявам за снимките от рожденния ден на Гого Close.Ще ти се караме вече Grinning
Ралид дали е родила вече newsm78.Хайде дано се похвали вече с едно здраво и хубаво бебенце  baby_neutral Hug
Снежко когато можеш пиши как си Peace.Стискам палци да намериш хубава работа HugКак е Емили,слушка ли? Grinning

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 09:37 от valeria81

# 168
  • У дома... някъде
Хайде и по едно кафенце  Hug Hug Hug за цялата банда Joy

# 169
АА, снимки съм сложила, даже май и от прощапулника...В албума Габровки 2 са.

# 170
Дени , какво хванахте на прощъпулника ? Wink Какъв ще става Гого , като порасне Simple Smile?

# 171
Привет и от нас!
 Точно на рождения си ден вечерта Рая вдигна температура, повръща и се почна една страхотна кашлица, цяла нощ се буди от нея. Вечерта ми беше притеснено, но сега вече се оправя.
И аз сложих снимки в албума габровки 2- малко е кисела, ама не му беше до празнуване на детенце.
ledenata, аз и слагам възглавница на Рая, но няма смисъл от нея, защото сама я маха и я хвърля.

# 172
Дени , какво хванахте на прощъпулника ? Wink Какъв ще става Гого , като порасне Simple Smile?
хванахме елката - май счетоводител... Crazy

# 173
Какво става с мама ralid? Чакаме хубави новини! Hug

Дени, Гого се е ориентирал към хубава професия. Peace

PEPANP, бързо оздравяване на адашчето Heart Eyes

ledenata, аз не слагам никаква възглавница на Рая.

# 174
Момичета,
Успях от мама да разбера, че Ралид е родила момиче. Повечко незнам.
Рали, честита ти рожба! Бързо въстановяване!!!!!

# 175
Здравейте!!!
Ех, че гадно време вън, Баба Марта ни сюрпризира днес, а как ми се излиза, пък и Криско как се изнервя вътре, вие как занимавате децата когато не излизате.
Ralid, чакаме с нетърпение хубавата новинка за попълнението на Габровските бебоци.  Hug   bouquet
Дени, Гого си е избрал страхотна профисея, че и доходна.. Grinning

А страхотно, браво на Ralid. Честито бебче, много радост и щастие да носи на мам и тати. Бързо възстановяване и те чакаме при нас с малкия сладур.   bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Eeeee - най сетне!!!
Браво на Ралид!!!
Да й е живо и здраво бебчето!!!
Да се възстановява бързо и скоро да си го гушка в къщи!!!

# 177
  • У дома... някъде
Ралид,честита рожба и със здраве да се гледате!Бързо възстановяване и ви чакаме да се похвалиш лично!  bouquet

# 178
Честита рожба, Рали!!!  Heart Eyes

Да ти е жива и здрава малката красавица!!!
 newsm32   newsm32   newsm32
На мама - бързо възстановявяне!   bouquet    bouquet     bouquet

# 179
честита рожба на ralid !  bouquet
Да ти е жива и здрава, умна и засмяна!

Общи условия

Активация на акаунт