Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 236
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
PEPANP,да ти е живо и здраво детенцето и да ви дарява с много щастие и усмивки!

Дени,честито ти проходило човеченце! Heart EyesДа има бързи крачета HugКъде са снимките да ги разгледам?
a witch бързо да оздравява принцеската и си я гушкай сега много! Praynig Hug
Честито зъбче на Криско!
Ралид стискаме големи палци и много лесно да се роди бебчето! Heart Eyes
И ние вече си имаме зъбче,даже вече са две!

# 151
Момичета, благодаря ви за пожеланията Hug, много сте мили!
Ralid, зорът наистина е като се приберете с бебчо- не можеш го уварди от каката- поне при нас етака- голямо целуване, голямо мачкане, голямо нещо! Леко раждане ти желая!

# 152
  • У дома... някъде
Ванка честити зъбчета и на твоето детенце! Heart Eyes
valeria81, къде се губиш  Mr. Green
Дядо ми почина и не ми беше до нет и БГмама Confused
Калии и Дари неще книжка да помирише,само ги яде и къса Close.А за игрите-занимава се сама,но често иска да се бори на дивана като се качи и затова има вече 2 цицини Sad

# 153
 Честито на рожденниците на патерици!
 Ние забягнахме при баба ми на село за да може Деница да гони на воля животинките и да не обръща внимание на болестта. Вече се оправя, но два дни беше под заплаха да ходим в болницата на системи, че обезводняването не е шега работа. Температура вдигна до 37.6 градуса, ама докторката каза, че до шестия ден може пак да се повиши.
 За книжките - първо показвахме на малката живи животни, като започна да има се радва много, и ги показахме в книжките. И като се започнаха едни разкази по картинки... после тя сама се сеща и ги търси.

# 154
Здравейте Габровки,искам да ви помоля ако някой знае  Габровски Уролози и съответно да има и добри отзиви за тях  да  сподели кординатите им.Благодаря предварително.
Честит Тодоров Ден на всички!

# 155
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Калии, Гого се заиграва само ако съм до него. Ако седна на компютъра идва и го спира. Не се боричка много, но понякога го прави. Книжките ги дъвчем, не ги разглежда. Въобще сме диваци, сега получи за рожденния ден камион, че малко се заиграва с него.

Валерия 81 съжелявам за дядо ти.
Уич-
Деничка бързо да се оправя!!!

Уролози не познавам за съжаление. Мъжът ми ходи тук , но в последстие отиде до София.

# 156
PEPANP  честита ти рожденичка   bouquet

ralid   Hands Thumbsup  ( ами хубаво и е на принцесата вътре и това е Wink ти не се ядосвай аз и двата пъти надносих Wink стабилно, първият път 9 дни, втория 5 Blush)

Valeri съболезнования за дядо ти  Flowers Rose Flowers Rose

За книжките ние сме големи фенки на книжки, филми и книжки за оцветяване с Барби Flutter

Честит Тодоров ден и от мен!

# 157
   Честит имен ден на мама АЛА БАЛА, да си носи името със здраве дълги години наред и да е все така добра майка и чаровна жена Heart Eyes

# 158
valeria81,  Weary саболезнования.

Честит имен ден на празнуващите  smile3525

# 159
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

# 160
  • У дома... някъде
Момичета,благодаря ви че ви има! Hug  bouquet
Честит празник на всички новоумъжили се,които празнуват  Wink и на всички именници!

# 161

Честит празник на всички новоумъжили се,които празнуват  Wink и на всички именници!

??!!?? Сподели повече  Grinning

# 162
Абе знам аз, че днес се ходило при млада булка с кравай (или пък геврек да беше - де да знам) - ама мен никой не ме отрази    Thinking Thinking Thinking

# 163
  • У дома... някъде
Абе знам аз, че днес се ходило при млада булка с кравай (или пък геврек да беше - де да знам) - ама мен никой не ме отрази    Thinking Thinking Thinking
Защо така Sad.Никой ли не се сети да дойде у вас?Ние понеже се женихме 2006г. и на Тодоровден 2007г. дойдоха доста приятели и роднини,а тогава тъкмо Дари пък беше навършила 40 дена и нямаше проблем с толкова гости. Wink

# 164
  Здравейте момичета, аз вече съм в София и без работа.От понеделник ще търся нещо.

Честит рожден ден на BellaStella! 

Миличка, бъди много щастлива и обичана! Желая ти здраве и сбъднати мечти!  bouquet

Честит празник на всички новоумъжили се married ,които празнуват   и на всички именници! newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН  НА ГОГИ И МИШОНИ, ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ ,УМНИ , КРАСИВИ И ИГРИВИ

Честито зъбче на Криско!

Честити крачета на Гого!

Ралид, чакаме хубави новини!

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 15:11 от snejko

Общи условия

Активация на акаунт