Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 217
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
Аз днес ги разглеждах. Има една снимка в албумчето за бурканчетата, която съвсем не е по темата Wink

Има Mr. Green но снимките не съм ги качвала аз  newsm03

# 226
 bowuu Аз ги качих

# 227
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Рали, на коя дата се роди Ема? Питам, за да я добавя в списъка.

на 17.03  Laughing
Рали, моя много добра приятелка, на която съм и кума , е родена на 17.03. Ема ще е страхотен човек!

# 228

Рали, моя много добра приятелка, на която съм и кума , е родена на 17.03. Ема ще е страхотен човек!
[/quote]

И аз имам една приятелка която също е много готина дано дано и малката ми принцеса да е такава  Laughing

Linofrina как се казва със сигурност сме се засекли, както в Събота нямаше никой в отделението така изведнъж в Понеделник вече беше пълно  Laughing

# 229
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54173
Ето малко снимки от тържеството на Даниела в градината на страница 5 от средата.

# 230
dess76 снимките са супер, това коя детска градина е- вие ли бяхте в Явор?

# 231
Дени,да  Даниела е в ДГ "Явор".

# 232
Дени,да  Даниела е в ДГ "Явор".

Дес, моля те сподели, истина ли е това, че Явор е най-доброто градина в града- от към материална база- защото искали постоянно от родителите спонсорства?

# 233
Момичета, вие записахте ли дечицата си за ясла и как стои този въпрос в нашия град?

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:51 от ledenata

# 234
Ледена, записала съм Гого на ясла още миналата година, тоест подала съм молби. Не съм ходила да ги търся , дали още съществуват.
Мисля, че отчасти проблемът с местата в яслите е уреден, защото от тази година има много нови разкрити групи.

# 235
Да и в нашето ОДЗ има новоразкрита яслена група мисля че февруари я откриха.

# 236
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54173
Ето малко снимки от тържеството на Даниела в градината на страница 5 от средата.

Деси много е готина каката снимките са супер накрая малко тъмни но то е от помещението...разгледах и снимките на Цвети големи са сладурки твоите момичета Hug

# 237
Прекрасна е каката, баща им голям художник бил Wink. Направо ги  е нарисувал двете и Цвети и Дани. Страхотни са снимките. Очичките на Дани сияят Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 20:01 от kallii

# 238
 Rolling Eyes Момичета, няма кой да излъже нещо в тази темичка, за изминалия 1 - ви април.
Лек ден на всички!

# 239
здравейте на всички
доста време не съм влизала и гледам във форума нови попълнения най новото бебе е Ема нали така или има и по нови
я се разпишете кандидат майките че в началната страница само аз съм написана коя кога ще има бебе и какво се чака
моето ще е на 7юли по термин и ще ми е госпожица
сега съм в седмия в началото и да си призная на моменти започна да ми натежава ... а като се погледна в огледалото в профил .... тръпки ме побиват
иначе финната ми талия е загубила целия си блясък ....
корема ми е огромен а имам още цели три месеца малееееееее
хайде момичета оставям ви хубав ден на всички
че имам да сгъвам прибирам и подреждам три гардероба с дрехи

Общи условия

Активация на акаунт