Имали бъдещи мами за ноември 2008

• 14 333
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
При мен новините не са никак розови.. на 2седмици закъснение има плоден сак 1,64см без ембрион отговaрящ на 5г.с., а трябвало да е на 7 г.с. .. Много е вероятно пак да е мисед- кухо яйце така че след 2 седмици ще знам дали ще остана да пиша тук или ще ви напусна колкото и да не ми се иска..Целувки на всички.. Hug

Добро утро миличка  Hug
И на мен нещо подобно ми казаха  Cry ноооо ще ходя утре и при друг лекар и се моля да е грешка  Praynig Чакането ме побърква...
Кураж и дано всичко да е наред и при нас  Praynig
Прегръщам те    bouquet

# 241
  • София
При мен новините не са никак розови.. на 2седмици закъснение има плоден сак 1,64см без ембрион отговaрящ на 5г.с., а трябвало да е на 7 г.с. .. Много е вероятно пак да е мисед- кухо яйце така че след 2 седмици ще знам дали ще остана да пиша тук или ще ви напусна колкото и да не ми се иска..Целувки на всички.. Hug

Добро утро миличка  Hug
И на мен нещо подобно ми казаха  Cry ноооо ще ходя утре и при друг лекар и се моля да е грешка  Praynig Чакането ме побърква...
Кураж и дано всичко да е наред и при нас  Praynig
Прегръщам те    bouquet

Стискам ти палци за утре, дано всичко е наред  Praynig Heart Eyes Hug

# 242
Добро утро, момичета! lanna и sophiepp, надявам се всичко да е наред при вас!
желая ви слънчев и усмихнат ден!

# 243
И според мен скорпиона е най-най-хубавата зодия  Grinning
Синът ми е скорпи, кучето също, и аз тоже  Blush Надявах се и за бебо, нооо ще видим  Praynig Господ си знае работата...
Ако ви е интересно, вижте какво пише за зодията: http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1750&zod=7

Мерси на всички за подкрепата  Hug

# 244
Момичета,не се притеснявайте предварително.Аз като разбрах,че съм бременна(след три годишни опити-вече почти се бяхме отказали) отидох след няколко дни на преглед,защото имах леко зацапване и много се притеснявах.Доктора тогава ме гледа на коремен ехограф #Cussing out и каза,че не вижда нищо,а трябвало вече да се види.След няколко дни отидох при друг лекар с вагинален ехограф и тогава се видя сакчето и ембриончето вътре,но ми каза,че съм забременяла много късно(около датата когато трябваше да ми дойде)-не се чудете моя цикъл е много нередовен.Затова момичета не се притесняваите,можеби сте забременели по късно.Имайте търпение и изчакайте още малко,всичко ще се оправи и стискам палци.Лекарката ми определи термин 5.11.2008г.,а по калкулатора излиза 01.11. Thinking

# 245
Ланка, надявам се да не е вярно, надявам се този път да има грешчица...   Praynig не беше ли цикълът ти преди този по-дълъг; дано има нещо, надежда винаги има, гушкам те силно  Hug

Надявам се много силно за всички, мили момичета  Praynig

# 246
  • София
Пухче аз си правих тест за ову два бяха положителни на 14 и на 15.02 може би ову-то да е било на 16.02 най-вероятно по тези данни термина ми излиза 7-8.11 ..Ехографа на тази докторка дава -/+ 8дни. Сега ще си сложа и лентичка на пук на всичко...До последно ще се борим  Wink Hug

# 247
Lanna i Sophiepp, изпращам ви много положителна енергия Hug и ще се моля за вас това да е фалшива тревога Praynig. Кураж и горе главата  bouquet.

# 248
Момичета, успех на всички, дано притесненията ви да са излишни. Винаги, винаги до последно има надежда.  Hug

Аз още не съм ходила на лекар, и честно казано се отказвам за сега. Рано е, според мен, няма да се види нищо, само ще ми вземат парите и ще ми кажат да ида след още 2 седмици.
Нямам никакви притеснения, никакви болки или гадене, изобщо чувствам се нормално и ако не беше да ме припират всички с тези прегледи, бих отишла Април на преглед чак (10-11 г.с.).

# 249
Момичета, здравейте и от мен  Hug  love001
Лана и Софи, просто изчакайте. Лана като те чета, ти си като мен. На мен ову-то ми е било на 16-ти. В сряда като отидох лекарката се съмняваше, че ще се види ВЪОБЩЕ нещо. Видя се една точка, нищо не каза за ембрион. Каза другата сряда ако искам пак да отида, за да се види дали расте и после пак в следващата сряда за да се чуе сърцето.
Силно ви стискам палци и съм с вас. Много е важно да сте положително настроени и да не мислите за лоши неща, защото мисълта е нещото, което може да предизвика нещата.
Търпение
Целувам ви

# 250
Ей момичета горе главите, всичко ще се оправи Hug
Аз също като отидох на преглед не видяха нито ембрион, нито плоден сак - само гестационен мехур. Лекарката каза, че е много рано и ме извика чак след 1 месец, тогава ще съм 9-10 г.с. Така че с две ръце подкрепям Лида, че излишно се шашкаме с тези ранни прегледи и да си призная при нея е много по-добре, че чак 12 г.с. е на преглед.

Много е важно да сте положително настроени и да не мислите за лоши неща, защото мисълта е нещото, което може да предизвика нещата.

Софича е права - бъдете оптимисти и само позитивизъм бъдещи мами Hug Heart Eyes Hug

# 251
при мен вчера се видя ембрион 0,53 см със сърдечна дейност, н о днес и на мен ми излезе херпес и много ме е страх да не стане някоя беля. с лекарят до понеделник не мога да се свържа.

# 252
Момичета бъдете позитивни  Grinning всичко ще е ОК
Аз имах кофти интервенция последвана с хепатит преди 4години ,като мина втората не съм спирала да опитвам да забременея ....тъкмо се бях отказала и ето,че сега съм бременна и имам голям шанс да го задържа.Така ,че кураж и желание това муе  майката .... Hug
Благодаря ви ,че го има този сайт  Grinning много е хубаво да знаеш ,че има и други като теб Grinning
Красив и усмихнат ден ви желая на всички   bouquet

# 253
  • София
Хайде приемете поздрави и от мен - мама на ноемврийче 2007 Simple Smile

Пожелавам на всички ви леко бременеене, ама че ми стана мило като видях раздела "Очакващи бебе септември-декември" Simple Smile Само преди 4 месеца влизах там да чета  Crazy

Ей как ви завиждам благородно за тези първи трепети  Hug

# 254
  • София
Софич, много ми помогна  Hug
Всички ви прегръщам силно  Hug Hug Hug
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт