БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 202
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
# 121
ЗДравейте мами! Hug
Да наистина прекрасен ден.Ние бяхме на обяд в Драгалевци на дворчето при майка ми и баща ми.Голям кеф!!!На слънчице Party

Много ме е яд.Щях да дойда до Романса,ама късно разбрах.А СИмеоново ми беше на една крачка ooooh! Ама нищо.Друг път!!

Ако имате въможност излезте навън.Дори и за малка!Прекрасно е!!! Wink

kris_ty4   честито за сватбата и сините гащи!!!Снимките са супер Hug

# 122
Ехо, шкембички! Май се разхождате всички на слънце. Тук е -10-15 и не е много за разходка, но това не ни попречи снощи да осъмнем по баровете до 2:30  Crazy Празнувахме р.д. на приятелка, само дето народа си пийна порядъчно а аз - на безалкохолно "мохито"  Confused Е, пак ми беше весело, де. (Да поясня че тук по всички заведения пушенето е забранено, така че няма никакви пречки пред шкембите като мен да миткат по нощите  Mr. Green.)

Пършинг, видях легълцата - хубави са, изчистен дизайн както всичко на ИКЕА. (Виж, масичките за смяна на пелени нещо не ми се харесват, много афиф ми се струват? Според мен по-стабилна трябва да е точно пък тази мебел...  Thinking)  Само да те предупредя че мнооого малко вероятно е да е от масивно дърво. (Едно време "студентската" ни квартира беше ИКЕА от-до, та бая съм го обикаляла този магазин...) Покритието е дървено а вътре си е това, дето е от стърготини. Не че пречи! За цените, качеството наистина е добро. Поне тук кошарките от масивно дърво са по $600... $900 и нагоре. Но пък са твърде тежки и наистина масивни, за мен това е мебел за голяма къща, не за апартамент.  Naughty

дари75, пак ме хвърли в шок с тези цени  Shocked Изобщо много ми е странно как неща които на запад се водят не-скъпи "ежедневни" марки, в БГ са едва ли не на цени на дизайнерски стоки... (не само мебели и колички, ми дрехи? Томи Хилфигър дето тук се смята за "гето" мода? или марки като Есприт, Пума, Бенетон? Ама да не се отвличам.)

Да сложите снимки от тортената среща в албума!

Ааа, гледах булчински снимки! Кристи, много сте хубави, а на теб изобщо не ти личи коремчето - в коя седмица си на сватбата?

Също за пръв път видях снимките на Бубачко и не мога да се стърпя - ама много красива булка си била а в роклята ми останаха очите!  Heart Eyes (Умиииииирам за рокли с панделки значи!) Пу-пу!

# 123
Днес май наистина всеки е бил навън, така като гледам по писаното във форума Rolling Eyes Grinning
И аз да не остана по-назад бях на сладкарница и то преди малко Mr. Green Изядохме по 2 парчета с моето мъжле и се прибрахме доволно...  byeuu
Вижте каква статия четох  вчера и сега се сетих да ви я пусна и на вас. Спасено е бебенце родено 300гр. в Германия. Хората колко са напред, а в България трябва бебчето да е над 1 кг. за да се борят лекарите с неговия живот.
http://www.lekar.bg/news-43/info-1060

# 124
Боже мили, Катенце, тази снимка към статията е направо покъртителна Shocked.
Чудесно е, че медицината е напреднала дотолкова, че да може да спаси 300г. бебенце.
Дано, все пак нашичките да останат в нас докрая, по-хубаво от това няма   baby_neutral

Хубава вечер "бебеноски"  Hug
Страхотно попадение, Кака Мая. Ние трябва след две седмици да приключим с дограмата и тапетите и ще пиша за резултата Party

# 125
Трънче, права си, повечето мебелки не са от масивно дърво, но специално едното от двете пише, че е масивно дърво (ще поровя пак в американския сайт и ще видя и какво е даже). Една приятелка роди на 12ти и направиха същото - точно тази комплектацийка си купиха от икеа и наистина е масивно. Но бяото не е, талашит си е, видях го. И все пак, цените са доста по-разумни от това, което видях днес. Ходихме (мдааа, пак наруших ареста, излязохме с моето мъж да видим за колички)... тааа излязохме и посетихме два магазина - един Комсед, в Борово и един Малечко или нещо подобно, на Константин Величков. ЛЕле майкооо, във втория ми се уплаши окото. Имаше легла по 1600 лв- Някакви италиански.  Shocked Shocked

А иначе, в Комсед имаше симпатични люлки и легла за по 200-300-400 лв.. ама много големи ми се сториха някак си. Не зна,м ще го мислим. Иска ми се всичко да е от една колекция и затова така съм се впила в тая Икеа.

Но пък харесахме количка. http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=3861
Мъжът ми я избираше все едно ще си купува кола -голямо внимание на гумите обърна човека, щото логиката била като при големите коли - големи гуми, меко возене.
Не знам дали съм права, но май нямам нерви да изпадаме в детайли - а и нямам възможност за обиколки по магазини, а искам всичко да мога да пипна с ръцете си.

А иначе, за несъответствието в статуса на различните марки ехеее, колко може да с еговори. Аз първия път каот отидох в щатите почти се обидих, като видях тениски Fruit of the Loom да се продават 3 за 1 долар, а аз с първата си стипендия в гимназията в далечната 90та година си купих една .... зелена... ех, още я помня...  reverance

Ох, чуден ден беше днес ,само за разходки - нищо, че моята беше предимно зей разходка, от прозореца на колата.

Катенце, абе и нашите лекари се грижат за по-недоносените деца добре. Неотдавна в смолян се роди и оцеля детенце 400 гр.  Ама по-добре нашите да ги избутаме до над 3 кг, а?  preggo

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 20:53 от purshing

# 126
purshing, така си е !То коя от нас не иска да си износи бебчето до края. Пуснах статията, защото е интересна. А това че и тук се случва- може би един път се е случило и това е .Една позната роди 950гр и не можаха да го спасят маничето. Така че...скептично съм настроена и особено като знам ,че и кувьозите са дефецитни в нашите болници , а пък да не говорим за нещо по-сериозно..
А тази количка на Чико лично я видях и дори побутах 1-2 метра в магазина и наистина е много хубава Peace И изглежда доста здрава-дръжката и е много плътна, самата стойка е много добра

# 127
Продължава безмълвието, всички изчезнаха днес...   Crazy

Днес понаредиха половин стая паркет и се вижда светлина в тунела, но да ви кажа реших че детската стая ще е най- добре да я направим поне април че сега я обитаваме като всекидневна а не ми се мести да вися още от сега в новия хол. а и раничко си е, само едни тапети има да сложим.

http://www.myfelicitas.com/parentmain/parentaboutus.htm

Някой срещал ли е този сайт и регестрирал ли се е за тези книжки, че аз нещо не схванах много, но овчи мозък се регистрирах и сега  Thinking 
А това бебе на снимката не ми изглежда 300гр сигурно е снимано по късничко, но пак е много малка душицата  Sad

purshing  много е хубава количката и изглежда маневрена, мъжа ти е напълно прав за големината на гумите  Peace
Ох аз не смея да взема още количка, защото все мисля, че тъкмо ще си взема и ще излезне нещо по хубаво и ще пощурея..., така че ще поизчакам още поне да излезне новия каталог на Кангаро.

# 128
_ALISA_, аз се регистрирах преди известно време, дори го бях пуснала този сайт. Ама доколкото разбрах май книжките ще ги получим след термина ни. Май нещо такова! Даже бях и забравила Wink Ако някой друг е разбрал по- различно да каже, ама май така беше, то си пише де  Mr. Green
Мдааа ,аз го копнах ето това - "Книжка раждане: Наскоро след вашето раждане ще получите 30 страници книжка проследяващо важните неща от развитието на бебето ви през първия месец. Прикачен ще откриете формуляр  който ще ни позволи  да ви открием, за да ви изпращаме редовно информация. В случай че не сте получили книжката или не сте се възползвали от възможността да  поръчате с формуляра,"

# 129
ООО, Киндер сюрприз-и  Mr. Green Как сте?

Аз искам да се извиня, че нямах време да изчета всичко наведнъж, и засега ще пропусна коментарите...  Blush

Нещо ме разтревожи днес и искам да питам, някой дали има опит:
Брадавички; Всъщност, ооооще от първите дни на бременността си имам едни малки пъпчици на "онова" място, от едната страна; доктора ги погледна, каза че трябва да се наблюдават, и това е. Аз ги забравих, понеже не ги усещам. Обаче, сега забелязвам, че са станали повече, и са станали като брадавички. И са се пренесли и на "другия бряг" някои...  newsm78
Уффф... утре съм на преглед, и ще ми ги прегледат, обаче така ми стана едно неприятно сега... Ако е някоя кондилома...
Кажете какво знаете по въпроса... Нали може да е само някакво кожно образувание напълно безобидно ???

ПП: само мярнах сините гащи на трънче - много Браво!!!  Peace И че purshing се е завърнала - още по-голямо браво  Peace
Утре повече!

# 130
offioly, не съм много наясно с тези брадавички, ама дано да не са кондилома.
Ама пък казваш, че лекар ти ги е видял и би трябвало веднага да познае, ако бяха  newsm78
Успех и дано е нещо безобидно!

# 131
katenze, и аз на това се надявам, но все пак имам съмнение, понеже той преди Коледа каза "мииии.... трябва да се иследват" и оттогава - нищо. Смених доктора, а този дори не отвори дума за това; аз не попитах, понеже действително ги бях забравила; А сега са станали повече!
Оф, утре ще кажа, най-вероятно е излишна параноя, и се тревожа излишно!

Междувременно, искам да благодаря на dary75 и на samimami, които ме заведоха да видя всички колички в Стара Загора  Heart Eyes Много ми беше приятно с вас двете, и се надявам скоро да се видим пак!
Аааа, и с тяхна помощ открих моята количка : скиф: http://www.abc-design.de/display.php?oid=10&m_product_id=390 … ns&d=703&
Това е цветът, който искам, ако може да се поръча, ще е чудно!!! За съжаление в сайта няма снимки на лятното кошче, но то си е стандартно, с облегалка, семпличко...

Ще се постарая да наваксам със страничките! Малкия мърда и шава доста усилено, вече е станал голям, и е много силен  Mr. Green

Лека нощ!!!  bouquet

# 132
Сега попрочетох най-сетне пропуснатото...
Честито на всички с научени гащи!

Май-всички са в ремонт  ooooh! milenitа, не се кахъри за кухнята си, тя изглежда напълно завършена, в сравнение с моята... която още дори не е официално моя, а се чака края на седмицата, да се подпишат документите... ще я снимам, да ви я покажа. (няма дори тръби за топла вода...) вчера свекър ми се прибра в БГ, и аз го заведох да види нашата покупка... Човека се почесва-почесва зад ухото, и вика "Ми то долу при нас ще ви направим място, може там да поживеете, докато стане"  (разбирай - няма да стане навреме!)  Joy
Ааааа, да си ги нямаме такива  Naughty Ще стане, как няма да стане! До 20-ти март предвиждам да оправят стените и да сложат паркета (сега е гол бетон) и след това вече е лесно!

Сега заминавам за доктора, дано да няма нищо притеснително... дали ще гледаме бебето  newsm78 това е по ЗК, и досега не го е гледал доктора... И да не го гледа, не страдам, то си мърда, значи е ОК!
Поздрави! Mr. Green

# 133
Може ли и аз да се включа в тази група... Моя термин е на 12 юни, живот и здраве. Очакваме второто си "диване", демек док каза, че пак ще е момче baby_neutral Хубав, топъл и слънчев ден на всички мами от форума  bouquet

# 134
честито на Sleeping Beauty за розовите гащички Simple Smile
Благодаря на всички за страхотните пожелания  Hug
Трънче на сватбата сам в 21 седмица Simple Smile))
Бързо оздравяване на Ели!
Ако изпускам някои sorry ама още наваксвам с темите и сега чета 16-та  Crazy
А и bunnie кутията за лични съобщения ти е пълна! Исках да ти кажа да ядеш по една лъжичка сладко от РОЗИ на ден, много е ефикасно за запека!

Общи условия

Активация на акаунт