БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 200
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Ели желая ти скорошно оздравяване.
Днес времето беше повече от хубаво, само за разходки и за готвене.......... Joy станах от 7 сутринта(незнам защо не можах да спя) и почнах тутманици, кексове............ hahaha Нещо на последък съвсем ми се побърка режима в 6 часа съм будна и чак към 8 заспивам отново  newsm78.

# 106
Здравейте днес и от мен Hug Ако знаете, че от сутринта съм по улиците ooooh! Нямам думи, като невидяла и жадуваща за живот.Даже сега нещо ме наболява кръста и затова ще хапна следмалко и лягам да си почивам Grinning Колко много познати видях, много добре ми дойде всичко  jumpuu
The Sleeping Beauty , честито за розовите гащи! Да ти е живичка и здрава и много да и се радваш на момата като се роди Hug
Ели 24, а на теб ти пожелавам много бързо да се възстановяваш и повече да не се разболяваш  bouquet
kris_ty4, и на теб честито за сините гащи и ти пожелавам щастлив семеен живот Wink
Надявам се не съм пропуснала някой! Сега ви оставям, може би утре ще пиша повечко  Heart Eyes

# 107
Здравейте на всички!
The Sleeping Beauty, чисти розови гащички! И аз бях от тия, дето си мислят, че ще ти се падне девойче  Party

kris_ty4, честито и на теб, и за сватбата, и за сините гащи! Представям си сега сигурно си още по-щастлива, а покрай тебе и бебока! Wink

Ели24, оздравявай бързо!

Да ви се оплача, че днес много ме заболя главата - сигурно защото бях почти целия ден с мъжа ми, който прави ремонт на новия ни дом и утре май, колкото и да ми се иска, няма да отида! Много ми е терсене за този ремонт точно в това хубаво време, вместо да се разходим след дългите студове...

Гледам  някои от мамите се чудят и избират по сто години обзавеждане и дори поръчват от други страни. Ние нямаме такава възможност, преди всичко финансова, а и и времето ни притиска, но пък да ви кажа винаги с голям кеф измислям как да ни стане хубаво, и поне според мен се получава и без кой знае какви средстава Mr. Green . А и ние с мъжа ми май сме номади, все ни се налага да се местим на 2 години и така нямаме време за дълги ремонти... Сегашното таванче, което трябва да напуснем другата седмица, сме го стегнали с много труд и любов и ще ми е много жал за него (а и нали тук сме си направили бебето).
Иначе преди предпоследния ремонт четох малко от фъншуи и се опитах да послушам съветите и да съчетая цветовете. Вчера в Бриколажа гледах усилено продават всякакви книги за фъншуи Simple Smile

# 108
Ели_24, ГОРЕ ГЛАВАТА, момиче! Представям си колко ти е трудно, но това сега е най-доброто, което можеш да правиш за теб и бебето ти. Стисни зъби и се разсейвай, ако можеш, със списания и книжи.
kris_ty4 -   честито бракуване и много дълъг и засмян семеен живот - от тук нататък все по-хубаво да става и много здраве и любов за вас и бебе (то вече е било сватбарче, хаха)

Трънче - абе гръцкия сайт на икеа има своя идея за представяне на продуктите си.
 Все пак, виж в английския - има ги моите два фаворита толкова красивичко подредени, че да ти се прикупи направо.
На началната страница на раздела "детски стаи" има лентичка с демо стаи. МОите мебели са четвъртата и  дванайстата (беличко). ЧЕтвъртата е по-тежка, но някак си солидна, сериозна, харесва ми, а бялото е много ефирно и ще ми пасне на женската малка детска стаичка. Ако разкарам тъпия огледален гардероб ще имам място и за по-солидната аранжировка, в кафявото.

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/rooms/childrens_room/

И двете са от масивно дърво и не излизат много скъпо за качеството си - към 1000 лв са всичките джвъчки и в двете. Момчето ми най-вероятно ще яхне едно камионче с някой приятел и ще скокнат до Солун за 1 ден. Хем ще се спася от изкушението да накупя всякакви буклучета, които ще ми грабнат окото и еврата ако ида и аз..

Днес съм "хормонална". И вчера бях. Плача. Що? Да ме пита човек. Изкрезвам май аз от седене вкъщи..

# 109
  • София
http://www.krasivineshta.com/index-bg.html - вижте какви сладки нещица има тук. Малко скъпи, но поне са нестандартни. Тези джобарници май им се вика, изглеждат практични.

# 110
  • И аз не знам къде...
Ели, бързо оздравяване ти желая!

purshing, много са сладки и двата ти избора  Peace! Ама наистина ли са по 1000 лв. само? Всичко  newsm78? Ми то само едно бебешко легло е около 450 лв  #Crazy! Е, има и по нормални цени, ама аз само за сравнение го казвам това! Аз съм си харесала от 150 лв. и не мисля да давам повече пари за легълце, ама факт е че има и 3 пъти по скъпи! За това се изненадвам, че цялото обзавеждане може да е толкова евтино!

# 111
Мъжа ми си е харесал или Филип или Стефан
Какво съвпадение!
Моят също + Виктор, Ангел и моето любимо Ясен.

# 112
дари75, ами виж в сайта на икеа - www.ikea.gr, има онлайн каталог - кафявото легълце струва 129 евро, а бялото е 99 евра. гардеробчетата са по около 200 евра -  шкафа за преобличане е към 80 грубо.. ако искаш ще ти дам цените. Аз ще взема и по едно рафтче - ще го измисля и още какво друго... а ако се поглезя и някакви от готините кутии за държане на нещица ще се вместя в 1000 лв.
Мисля, че наистина си заслужават. А и дето ще троша нерви че не мога да го избера аз от тук пък и може да оставя мъжът ми да си бие главата в стената и накрая да купи нещо странно... Така ще знам, че човек отива и накуп взима всичко от там, комплектче е и е качествено. Е, не, че икеа е най-качествената мебел на земята, залеч не е така, но пък какво да и е некачествено ако е от масивно дърво. А и са стилни.

Вери - и виктор, и ангел са супер, а имената на дърветата са ми толкова юбими - Явор, Ясен.. Врънках таткото ни за Калина миналата седмица (за да и казвам Кайли хахахахаха), но той така се е забил в тази антония, че няма разместване. Аз не се опаквам де - по-скоро на баща ми нещо му е неудобно, че ще си кръстим бебето на него. Той е един такъв свит..

# 113
  • Miami
Здравейте от мен  Hug

Времето е страхотно и аз не се спирам в къщи и не мога да смогна после да ви чета!
Elly_24 забелязах аз, че те няма, но не си мислех че чак си в болница Sad Дано да се оправиш по-скоро и да се върнеш сред нас Simple Smile

The Sleeping Beauty честито и на теб за момиченцето Simple Smile
kris_ty4 честито за сватбата  Simple Smile Сега и аз ще разгледам снимчиците ти Party

Хайде мацки лек и  усмихнат ден ви желая  bouquet

# 114
  • И аз не знам къде...
Добро утро и от мен!

Нещо понакашлям, според мен от гърлото, и започнах с Парацетамола и Биопарокс да пръскам. Дано се размина с това  Praynig!

purshing, разгледах каталога и много неща си харесах! Ама интересно, че цените в България на Икеа въобще не са такива  #Crazy! Когато си търсихме диван преди време ми показваха такива, за които твърдяха, че са на Икеа и цените бяха доста свирепи. Купих си български, който беше 1800 лв. и познай какви бяха другите цени, щом го пиша това  #Crazy! Е, дали са били наистина на Икеа не мога да го твърдя! Така твърдяха продавачките!

Лек и усмихнат ден!

# 115
Хубав неделен ден, мили дами Sunglasses

Аз вчера имах гости, сестра ми с мъжа си и племеникът ми от Разград. Обиколихме цяла Варна и останахме без крака, но беше страхотно Mr. Green
Днес ще се опитам да си почивам повече.

Ели 24, поздравявам ти бързо оздравяване. Аз съм лежала в болница преди, като бях ученичка и знам колко депресивно може да бъде. Най-важното е да си намериш занимание да те отвлича и да ти минава времето. Докато си в болница можеш да изчетеш всичката бебешка литература Wink. Аз пък като ходя на работа всеки ден и все си мисля, че няма да ми остане време да изчета всичко, което ме интересува. Но април, живот и здраве се хващам сериозно Hug.

Като заговорихте за ремонти. Някоя от варненските мамчета скоро да е сменяла дограма или тапети? някакви идеи за цени и фирми?

# 116
Добро утро!

Доколкото виждам всички са на някъде и във форума не е останал почти никой...мисля и аз да използвам времето Heart Eyes

Приятен ден на всички!  bouquet

# 117
здравейте бебеноски Simple Smile и днес се очертава прекрасен ден, ама освен на тераската на припек май ме мързи да мръдна на някъде  smile3507
Gali80    ние сме планували смяна на дограма но нямам представа как върви, още  не сме се насочили на никъде а и разни други идеи се прокрадват тука- ще видим...

# 118
Хай  Crazy
Днес ще съм пак навън. Който има възможност нека ме последва Party Тук не напича много , ама пак си е супер времето. Обещавам и аз като направим ремонта да снимам Wink Нямам търпение да става вече, ама има още достааааа newsm78 Joy
Нямам какво друго да напиша за сега и затова и изчезвам newsm76
Пожелавам ви много хубав ден!!!

# 119
Здравейте майчета! Не ви ли се хапва нещо сладко? Всички Софийски майчета знаете къде се намира Романса. Ако и вие премирате за една шоколадова тортичка, ще ви чакаме с Geneva в 15:30 някъде по етажите! Телефона ми е 0877460007 за по-бърза връзка  Grinning
 cook

Общи условия

Активация на акаунт