БЕБЕТА ЮНИ - 20

• 12 196
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград
The Sleeping Beauty, честита ДЪЩЕРИЧКА! Важното е че вие сте щастливи, а пък ще видим кой на кого момата или момъка ще краде!  Laughing Всички дето правите ремонт, ами от време на време си почивайте и се разхождайте за положителни емоции.
In4oka, май и аз съм се спряла на Джема, но модел 2007г. Приятен и усмихнат уикенд!   bouquet

# 91
geneva2008 - благодаря! а как точно се казва магазина, да го погледна в нета?
Хммм странно, аз имах само 10 съобщения пощата - това ли е лимита? изтрих ги за всеки случай.

И аз обмислям вече количките и съм си харесала няколко от Данет. Обаче къде в софия има автосалон за бебешки колички? Или пак за всичко трябва да се обикаля.. Ех, ако трябва да се обикаля, май ще купувам по интернет, а то си е друго човек да го пипне, да го бутне..

Тая сутрин това слънчице как ме мами мами, а на мен сърцето ми иска да излезе да се разхожда навън, но не бива... искам да избирам пердета, искам да избирам колички...

Аз май набързо ще спретна обзавеждането на основните джвъчки за детската стая - от Икеа в Солун. Свалих си каталога, е, верно, на гръцки е, и почти няма избор, но има 1-2 които ми харесват - едното е дървено обзавеждане за детска стая, изглежда хубаво, макар, че е доста масивно и ще ми задръсти стаичката, която е 3 на 4.5 и в нея вече има едни огледален гардероб, който докато свеки не се махне няма къде да денем... И има и една бяла мебел, която не е зле. Сега ще измисля как да ги постна тук и ще редактирам съобщението си.

Пожелавам ви хубави разходки днес и утре!

ПС  не се справям май с тоя онлайн каталог на икея. свалям някакви пидиефи, чудя се как да ги линкна така, че да ги видите... ще го измисля де.

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 11:06 от purshing

# 92
purshing, не каза как стана пилето.  Grinning Аз преди го правих също така, даже и в тавата под него слагах малко картофки, ставаше страхотно, но поражението във фурната после беше жестоко, и сега открих торбичките за печене. С тях вкуса е горе-долу същия, а фурната си остава чиста. Мързелива работа.

Танитааааа, а с теб какво става? Вече си имаме телевизионна звезда!!!. Кажи как беше, сигурно си обрала овациите?

Уф бременна работа, режа лук и си търкам очите, хахахаха, познайте през какви сълзи гледам монитора в момента.Луда работа. Не ми трябва гинеколог, а психолог май. Весел уикенд (тази дума много странно се пише на кирилица) на всички! А който не може да се разхожда, да си прави слънчеви бани зад прозореца. Много е успокояващо, а и ни напомня за лятото и морето...

# 93
Здравейте в събота и от мен
Радвам се за всички които вече знаят пола на бебенцата в коремите си.  preggo
Да ви разкажа за моя доктор. Аз още бях в 12-та седмица, и той ми каза "според големината на плода - бебето ще е момче". Честно казано, не му повярвах тогава, прекалено рано беше. Вчера пак бях на преглед и за пети пореден път   costumed050 ми каза момче. Щастлива съм много.  baby Иска ми се и панделки да връзвам, и рокли да гладя, но първо ще си имаме батко, а после принцеса (надявам се).

Другото дето исках да коментирам с вас е пазаруването.  Misc Baby Bottle  1crib   hang  newsm37 Отдавна вече си имаме папка със снимки с покупките за бебешоците. Всички мои приятели, роднини ми казват да не бързам, прекалено рано било, защо от сега искам да купувам, като до юни месец има толкоз много време. Пък аз не искам с големия корем  pregnant  всички покупки на куп, искам бавно-бавно, едно по едно, сама да си избера всичко, да пипна, да преценя цвета, размера, всичко сама да свърша тези неща, и да ми е спокойно и от сега да си имам място в къщи с бебешорски нещица.

Така-а-а.. сега съм се сетила да питам мамите (леле само дано да не е коментирано назад вече, че аз 4-5 теми така отгоре-отгоре ги минах, че ме беше натиснала работата в офиса) да започнат да ми пишат списъци с необходимите покупки, като една друга се допълват, коментират и така.. .Simple Smile С големи благодарности от нас мамите, на които ще ни е за сефте. Това което така от раз ми хрумва е:
1. За бебчо - по време на престоя в болницата (памперси, дрешки..)
2. За бебето за изписването (т.н."комплект за изписване", одеялце- то ще е юни месец, ама все пак сигурно има и тънки... не знам, на изписването трябва ли стол за кола?!?....
3. За бебенцето в къщи - (дрешки, корито за къпане, памперси, козметика за бебчо...)
4. За мамата - в болницата (сетила съм се за ластичка за коса и зарядно за телефона Grinning )
5. За майката - за изписването - (дрехи, които може би предварително трябва да сме приготвили и мъжете ни да знаят да ни ги донесат в болницата, фотоапарат задължително)
6. За мамата -за вкъщи (сутиен за кърмене, бебешки прах за пране - а дали не трябва и преди беебто да се появи, все пак дрешките трбва да са изпрани и изгладени предварително..)
Ще се радвам, ако или ни пуснете вашите стари списъци, или започнем заедно всички да допълваме едно по едно

# 94
Добро утро и от мен! Hug (то вече обед е станало...)
Вчера бях на страхотно парти. newsm44Беше на сцената на операта. Crazy До сутринта откарахме
 #Shocked
Милото бебо сигурно съм му раказала.То беше толкова шумно,че направо.....Малко гузно ми стана  cry,ама нали и мама трябва да се весели чат пат.

The Sleeping Beauty   честито момиченце Hug !и аз си мислех,че ще е мома твоето бебче!!!Страхотна новина,сигурно си много щастлива.? passifier

Аз влизам да си взема душ и отивам на разходка.Като гледам и днес времето е супер  Nature Sunny

# 95
Здравейте, сладурани Simple Smile
поздрави на всички от мен! Не съм писала от 20 дни, но това е защото си бях в БГ да се омъжвам  Blush . Слагам малко снимки в албумчето да ни видите!
Да ме запише и мен някои на първа страница, живот и здраве ще си имаме момченце  stork-boy Simple Smile
Сега ви оставям, че чета 15 тема на която ви оставих преди да замина  ooooh!
Приятен week end на всички   bouquet

# 96
здравейте,и от мен. Аз пак съм на болница(прибрах се за малко). На 14 февруари след купона вдигнах температура и до събота не можах да я сваля и от там бърза помощ и ме приеха в аг-то. Имах болки в кръста и първо си мислеха че е от бъбреците, но се оказа пневмония и така още не са ме изписали но се прибрах за малко щото отделно една депресия ме е обхванала само рева,самичка в стая абе ужас на никой не го пожелавам,затова пазете се много. А и отделно анемия имам много нисък хемоглобин и нямам сили за нищо.Така оплаках ви се сега да си полегна че нещо се изморих и пак отивам там. Cry

# 97
  • Стара Загора
Ели много лошо, това което преживяваш, желая ти бьрзо оздравяване и скоро в кьщи.  Hug
ryan ето тук сме обсьждали списьците с покупки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264136.msg6411324#msg6411324  Peace

# 98
Elly24 и аз ти пожелава скорошно оздравяване!!! Hug
И недей да се натъжаваш!Какви са тия депресии...
Поздравииии  Hug

# 99
здравейте момичета- то човек да не ви остави за един ден.... направо ви губи дирите Simple SmileSimple Smile
аз преди малко с еприбрах- бях на една дъъъългааа разходка- като глуха кучка и невидяла, ама какво да се прави наистина не бях виждала такова слънце отдавна Simple Smile сега едвам гледам и май ще отда да си полегна...
Sleeping Beauty честити ти розови гащи  newsm51
а на Ели 24 желая скорошно оздравяване- дръж се мила, надявам се всичко да е наред вече с теб  newsm10 и се пази много. дано скоро се прибереш в къщи напълно здрава

# 100
  • София
Пожелавам скорошно оздравяване на болните. Почивайте си и не се тормозете - кога друг път може човек да си лежи по цял ден легитимно. Аз поне така се опитвах да се самозаблуждавам, когато ми се наложи 3 седмици да пазя леглото.
Аз днес капарирах количка. Чико Ct. 0.2  е модела, без коша за кола, защото ми дадоха вече такъв. Според мен беше рано за тази покупка, но след обиколка в няколко магазина ми обясниха, че била от бързо изчерпващите се модели, внасяла се два пъти годишно, и там където я намерих я капарирах и до месец трябва да си я взема. Ако можеше до Май да я държа там, ама не може. Както и да е свърших и тази работа - и без друго бях решила, че тя ще е, та рано или късно...
И една сгъваема маса и сгъваеми столове също си поръчахме - до месец ще дойдат, поне така обещаха вносителите. Нали живеем в малък апартамент и голям мерак са ми всякакъв вид сгъваеми, свиваеми и т.н. мебели и най-накрая -ура. Сега на мястото на старата маса ще има място за игра на децата. Мъжа ми не беше много навит за масата, но беше изморен от обикалянето по магазините и с цел да се приберем по-бързо вика хайде поръчвай Wink
И съм една кротка и добричка -  шопинг терапията работи  Sunglasses

# 101
Кристи, честито бракуване - ще отида да погледна снимките ей сегичка! Мнооооого години щастлив семеен живот и един сладък вързоп това лято, да си го гушката и да ви радва! bouquet

Ели, дано се оправиш! Много кофти така като те тръшне някоя болест, значи, в това състояние. Ей, пазете се всички!

Пършинг, на сайта на ИКЕА (поне този за САЩ) си има и директни линкове, т.е. не трябва да се отварят каталози на пдф? Можеш да пробваш ако там има нещата които си харесала, да покажеш. Аз гледах техните кошарки, но наистина е необходима отделна стая - затова и ще вземем комбинирана. Че как ще го нагъчим това бебче в спалнята, милото... Впрочем, като ни отрастнат децата (живот и здраве) трябва си комбинираме приятелските кръгове за сватосване - всички, ама всички наши приятели чакат или вече имат момчета! Ей на първо мислене преброявам шест! И нито една мома... срамота  Crossing Arms

# 102
Здравейте и от мен!!!!
Днес бяхме с мъжа ми до един магазин "Бейби ленд" в моя град има си всичко,ние гледахме по специално за креватчета,даже си харесахме едно,но още е рано да си го купуваме  Laughing.
Гледахме и колички и незнайно защо и двамата се хванахме за една розова количка,а още не знаем пола на бебето аз си мисля,че ще е момченце,но маи ще ни изненада една малка принцеса Blush ,в понеделник сме на консултация и живот и здраве ще разберем какво ще си имаме  Hug.
Аз не знам как ще се сдържа с тези покупки толкова са ми сладки всички работи,че днес ми идеше да изкупя целия магазин  Crazy. Чао от мен за сега,че излизаме малко на вън  Whistling
Приятна съботна вечер на всички   bouquet !!!

# 103
Благодаря на всички за поздравленията - толкова сте мили!!!  Hug Наистина, повечето познахте, че ще е момиченце Wink

Този път лекарката беше много упорита и успя да хване момата "в крачка", бяхме по-послушни, не се въртяхме много, само по някой друг ритник отнасях, ама това беше приятно (дори имам снимка на въпросното краче  Joy ) Гледаха ме на някакъв доплер май, щото проследявахме и движението на кръвта с червени и сини цветове. Беше много интересно...

elly24, много съжалявам, че трябва да лежиш в болница и че изобщо се е стигнало до там... Пожелавам ти бързо оздравяване!!!
kris_ty4, честито и за сватбата, и за синьото вързопче!   bouquet Много хубави снимки, браво!
marvele, направо да ти завиди човек с каква увереност пазаруваш на едро и дребно!  newsm53 newsm10
MISHAa, не се притеснявай, скъпа, че си му причинила нещо на мъника заради шума, защото бебетата са толкова добре изолирани, силата на звука е 15 пъти по-слаба за тях! Важното е, че сте си изкарали добре! И аз понякога се притеснявам за това, щото свиря на китара и общо взето китарата ми е опряна в корема (можеш да си представиш колко са силни вибрациите)...

Днес явно из цяла Европа е хубаво времето. И при нас е пролет... Ние садихме цветя и зеленчуци в нашата скромна градинка (голям кеф е!). Дано скоро ям репички.  Mr. Green

# 104
  • Разград
Кристи, честито мила!   bouquet Дано семейният ви живот е по-малко трънлив и по-щастлив и весел.
Ели, пази се миличка и дано скоро при теб всичко е наред. Само не се притеснявай, а си почивай.
Лека вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт