Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новата тема?
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новата тема?
-
Какви са предложените идеи за цветове на бебешките дрехи?
-
Какви са мненията относно предчувствията за пола на бебето?
-
Какви съвети за бременност могат да помогнат при справянето с различни симптоми?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Аз преди го правих също така, даже и в тавата под него слагах малко картофки, ставаше страхотно, но поражението във фурната после беше жестоко, и сега открих торбичките за печене. С тях вкуса е горе-долу същия, а фурната си остава чиста. Мързелива работа.
ми каза
Иска ми се и панделки да връзвам, и рокли да гладя, но първо ще си имаме батко, а после принцеса (надявам се).
Отдавна вече си имаме папка със снимки с покупките за бебешоците. Всички мои приятели, роднини ми казват да не бързам, прекалено рано било, защо от сега искам да купувам, като до юни месец има толкоз много време. Пък аз не искам с големия корем
всички покупки на куп, искам бавно-бавно, едно по едно, сама да си избера всичко, да пипна, да преценя цвета, размера, всичко сама да свърша тези неща, и да ми е спокойно и от сега да си имам място в къщи с бебешорски нещица.
С големи благодарности от нас мамите, на които ще ни е за сефте. Това което така от раз ми хрумва е:
Беше на сцената на операта.
До сутринта откарахме
,ама нали и мама трябва да се весели чат пат.
. Слагам малко снимки в албумчето да ни видите!

и се пази много. дано скоро се прибереш в къщи напълно здрава 

) Гледаха ме на някакъв доплер май, щото проследявахме и движението на кръвта с червени и сини цветове. Беше много интересно...