Атракция, кураж
Днес ще ти е търсенЕ, няма да се лъжем
Стискам палци детенце да се чувства добре и да се заиграе с децата от групата
И аз да попитам за РАЯ знае ли се нещо?
Сигурно мама си е при нея и затова не пише
Мами, благодаря ви за куража!
С това учене се измъчих... Ходих на кандидатстудентски изпит 2 седмици, след като родих Сузи
Да са ми живи и здрави, въобще не ми пречат
След 3ти курс прекъснах и реших въобще да не продължавам следването, затова си запланувахме и Ронито
, просто не ми минаваше през ума вече да уча. Ноооо... отиваме с мъжа ми до университета да си взимам дипломата от средното, а се оказва, че съм можела да продължа да уча
, само да си подам молба. Аз се шокирах, а мъжа ми само това и чакаше: Я подай една молба, пък каквото стане! Няма да се отказваш!
/ Но пък до сегашните ми лекции аз изчистих 6 изпита и много се амбицирах, реших, че има светлинка в тунела и че всичко си зависи само от мен. Най-голямата ми грижа беше през януари с операцията на Сузиния палец и си казвам: Това не зависи от мен, но другото ще си е изцяло моя отговорност и трябва да се стегна!
Мъжа ми много ме подкрепя и окуражава, а това за мен е най-важното рамо, от което имам нужда
Айде, че ви досадих рано рано
Пак ще се включвам, днес пак няма да се излиза, остана ми още работа за утрешния изпит
Ааа, и да кажа, че разгледах снимките на мама Нина, аз защо не ги скивах веднага преди - не знам

за смелостта, силата и волята, с която си се въоръжила,