Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 434
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Добро утрооо!  Hug
Атракция, кураж  Peace  Днес ще ти е търсенЕ, няма да се лъжем  Mr. Green  Аз и за двете деца не си намирах място първите дни като тръгнаха на градина и ясла  ooooh!  Стискам палци детенце да се чувства добре и да се заиграе с децата от групата  Heart Eyes

И аз да попитам за РАЯ знае ли се нещо?  Hug  Сигурно мама си е при нея и затова не пише  Praynig

Мами, благодаря ви за куража!  Grinning  С това учене се измъчих... Ходих на кандидатстудентски изпит 2 седмици, след като родих Сузи  Mr. Green  Никой не ми вярваше, че толкова скоро съм родила, защото въобще не ми личеше /а и кво да ми личи, аз бях на 20г/. ТА цялото ми следване си е било придружено и продължава да е така с много грижи за деца  Grinning  Да са ми живи и здрави, въобще не ми пречат  Heart Eyes  След 3ти курс прекъснах и реших въобще да не продължавам следването, затова си запланувахме и Ронито  Flutter , просто не ми минаваше през ума вече да уча. Ноооо... отиваме с мъжа ми до университета да си взимам дипломата от средното, а се оказва, че съм можела да продължа да уча  Sunglasses , само да си подам молба. Аз се шокирах, а мъжа ми само това и чакаше: Я подай една молба, пък каквото стане! Няма да се отказваш!  Laughing   Даже от канцеларията ме питаха защо съм пропуснала лекциите /за миналия януари/ и аз  Shocked , че аз откъде да знам, че мога да продължа с толкова много изпити /тогава бяха 12  Blush / Но пък до сегашните ми лекции аз изчистих 6 изпита и много се амбицирах, реших, че има светлинка в тунела и че всичко си зависи само от мен. Най-голямата ми грижа беше през януари с операцията на Сузиния палец и си казвам: Това не зависи от мен, но другото ще си е изцяло моя отговорност и трябва да се стегна!  Flutter  Мъжа ми много ме подкрепя и окуражава, а това за мен е най-важното рамо, от което имам нужда  Heart Eyes

Айде, че ви досадих рано рано  hahaha
Пак ще се включвам, днес пак няма да се излиза, остана ми още работа за утрешния изпит  Crazy
Ааа, и да кажа, че разгледах снимките на мама Нина, аз защо не ги скивах веднага преди - не знам  Thinking   

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ!Желая ти много усмивки,леки запивки,здраве идеално,щастие тотално,любов в изобилие и секс до безсилие. newsm51 Tada

# 122
Ейц, Тони, след това пожелание нямам думи просто.................
Хайде после ще ви черпя, че тортата още не е готова и после и ще пиша.

# 123
  • БГ
  bouquet   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСИ!!!    bouquet 

bouquet  ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО ИЗБРОЕНО ОТ ТОНИТО, УМНОЖЕНО ПО СТО!!!
    bouquet

Atrakcia, стискаме палци, дано първият яслен ден на Бужи мине успешно!

ribkatasmile3501  за смелостта, силата и волята, с която си се въоръжила,    smile3501  и на мъжа ти за рамото, което ти дава!!!

OLYMPIA, как сте с бебка, кога да я очакваме?

# 124
  • София
Честит рожден ден, Краси! Желая ти много здраве и само хубави неща да ти се случват  Hug!

# 125
Хехеее, ама аз хич не гледам, че днес има рожденяк   Grinning

КРАСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ти много здраве, да си мнооого обичана от децата и съпруга ти, да не се променяш, защото си чудесен човек, и дано тепърва да изживяваш най-хубавите си моменти от живота   bouquet

# 126
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Краси, на много хубав ден си се родила! Пожелавам ти да си жива, здрава, щастлива и много обичана!

Рибче, браво на теб! Понякога в живота всичко се обръща наопаки и понякога е за добро като в твоя случай Grinning Сега без да искаш и без да си го планувала ще вземеш да завършиш. Най-много ти завиждам, че децата не ти пречат и имаш време да съчетаеш учене, домакинска работа, деца и за кафе и разходки намираш време. Я кажи тайната? Как смогваш?  Thinking А аз отлагах ли отлагах, виках на мъжа ми чакай първо да завърша бакалавърската, после викам - чакай сега магистърската и докато се усетя станах почти на 30 Embarassed Изведнъж много се разбързах и добре че забременях от раз  Mr. Green
Сега съм се амбицирала да си върна шофьорските умения, но за 2 седмици успях да се кача на  колата 1 път и то само за 15 мин. А уж съм сериозна  Rolling Eyes
Също така се амбицирах да си върна формата отпреди раждането т.е. да спортувам и да заслабна с 3-4 кг, да ама само 1 ден беше това, след това нямаше кога...Да видим днес дали ще ми отпусне домочадието 30 мин за мен.

Атракция как мина? Остави ли мъника на ясла? С рев или без много рев  Laughing

Днес вън е ужасно мрачно и на мен хич не ми се работи, пък и петък - ден на майстора Crossing Arms

# 127
Честит рожден ден, Краси! Да си много здрава, щастлива и обичана!

Ето ме и мен с рапорт! На влизане в яслата ми се дорева  Confused  , а на детето му беше много весело. Нарисува си блузата с флумастри още при директорката, та госпожите му го видяха омърлян още 1 път  Mr. Green  Вкараха го без мен, веднага се е втурнал да играе, после ме потърси 3-4 пъти, да се гушка. Обядва там, изял си всичко, аз гледах през един прозорец, даже позволи и лигавник да му сложат. Заспа преди малко, разказваше ми нещо за децата  Grinning  Ноо, посяга да бие децата, ако не му дадат някоя играчка. Чак неудобно ми стана  Blush

# 128
  • Пловдив
Eeeх, че хубави новини, значи е минало безпроблемно...

# 129
Мале какви преживявания сте имали!!!
Atrakcia -браво на малкия че така бързо се адаптира! Ние също уж тръгнахме на ясла но изтърпях само 30 минути да го слушам как реве и се тръшка грабнах го и сега май месец когато изпишат дечица от групите и се освободи в първа и втора група места пак ще го пусна . защото ни сложиха в 6-та група дето хич не ми хареса обстановката и играчки нямаше -били се счупили и госпожата му връчи на малкия едно скъсано зайче и го грабна от ръцете на мъжа ми и той като видя колко плачещи деца има и като ревна милия -не се спря а и нямаше за нищо да се хване -нито децата играха нито се смееха само плачеха- били децата там от няма накъде на работещи родители! Съжалих малкия и отидохме до 1-ва и 2-ра група там обстановката съвсем различна -весели деца. пързалка. люлка. играчки. та ще чакаме да се освободи място там и тогава живот и здраве пак ще се пробваме!
Ох и много ми домъчня за малката Рая дано да се е оправила вече и мама да си е при нея!!!

# 130
Здравейте, мили мами!
Почерпете за вчерашния ми рожден ден

Аз напоследък все не намирам време да се разпиша, иначе си ви чета сутрин с кафето. Първо да благодаря за пожеланията за рождения ми ден, после Рибче, все така с лекота да взимаш изпитите, а какво учиш, че не си спомням да си  споменавала.
Атракция, браво за успешния първи ден, дано така да е и за напред, да нямате стресови ситуации и да сте здравички.
Иронополис, надявам се тия дни, днес утре вече да излизате от болницата и Райчето никога повече да не се разболява.
Снимките от общия РД са много хубави и клубчето наистина изглежда страхотно.
Вчера моя любимия ме води на италиански ресторант, по повод на това, което казва Катето за шофирането, нали си спомняте как миналата година аз подкарах колата след 12-годишен застой, обаче от тогава до сега не слизам от нея, но мъжа ми съм го возила има няма 5-6 пъти и вчера го возих, ей стопи ми нервите тоя човек да ви кажа. Преди много ми беше мъчно, че не може да ми обърне внимание за карането, но сега изобщо не съжалявам, то прави забележка за такива дреболии само да те изнервя.
НА Вили, пращаме целувки за РД, а на марти още повече, че по-бързо да оздравява.
Нинче, надявам се Ники скоро да се адаптира и да си намери приятелчета в училище.

# 131
Честит празник, момичета!  Бъдете здрави и обичани! Любов и щастие ви желая!

# 132
  • София
Честит празник красиви момичета!

# 133
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ МАЙЧЕТА!БЪДЕТЕ МНОООГОО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ ОТ МЪЖЕТЕ СИ.

# 134
  • БГ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!!!

Бих искала да ви поздравя с едно чудесно послание, което получих първо днес, а именно:

Бъди жена благословена,
с любов и нежност надарена,
с усмивка вечно озарена и
с много радост наградена!!!

Ей, Краси, страхотна торта, голяма си майсторка!!!    bouquet 
Аз нали това си мога, това си правя, че е по-сигурно - желирана тортичка и кексчета.
Ето и моята почерка по случай празника:

Общи условия

Активация на акаунт