Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 091
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Да питам софийските мами-Дикси ми каза,че има някаква новооткрита верига "Джъмбо" или нещо подобно. Май гръцка.  Ориентирайте ме къде се намира този магазин. Замисляме ходене до София. А може и с някоя от вас да се видя на живо  Peace

# 286
  • Виена
Здравейте момичета,Олимпия утре сигурно ще я изписват,но за по-нетърпеливите,ето:
http://images24.snimka.bg/005450013.jpg
http://images24.snimka.bg/005450017.jpg

Честита радост и от мен на прекрасната Олимпия! Бог и всички светии да бдят над така очакваната и прелестна Джорджия и над цялото семейство! Здраве, късмет и много любов!
Снимката с баткото и беба е за конкурс! Страхотна!  Heart Eyes

# 287
  • София
Снимките са страхотни...каква кукличка е Джорджи  Heart Eyes, а втората снимка наистина е за конкурс.

Атракция, когато решите да идвате насам, ще свиркаш. Дано да можем да се видим, много ще се радвам. Джъмбото се намира на бул.България до Билла .Ако се слиза от Околовръстното  е на около 1.5 км.  Гръцки магазин е наистина и има мноооого играчки  и други джуджурии ... ще ви трябват поне час-два за шопинг   Crazy

# 288
Привет мамета!
Ей, страхотни новини този път-честити ни нови мацки  Wink  bouquet - бъдещи и настоящи!

Кате, аз знам, че ще се почива от 26.04. до 06.05., така че на голяма почивка съм се настроила  Party

При нас новината е, че спряхме с кърменето - направо не мога да повярвам  Shocked Бях в командировка 3 дни и реших това да е края Cry Ивана още си иска, но  Naughty Иначе и тя беше хванала лек конюктивит и я излекувах само с кърма за 2 дни-все още си имам млекце и ми върши работа при нужда  Wink

Друга придобивка е, че Ивана вече си има стая и скоро ще става самостоятелна-ще я местим да си спи там Peace

Лека нощ!

# 289
Олимпия, децата са ти най-голямото богатство  Heart Eyes  А малката Джорджия ще бъде прекрасна като кака си  Sunglasses
didito., много ти благодарим, че внасяш такъв полъх в темичката ни и задоволяваш голямото ни любопитство  Mr. Green  Олимпия може само да се радва, че има сестричка като теб! Подкрепяйте се и много се обичайте!  Hug

Мама на Кирчо, добре си ни дошла!  Grinning  Само можеш да се радваш, че сина ти е буен  Flutter , когато не са буйни моите Дзверчовци  Mr. Green значи нещо не е наред  Laughing  Може да се ядосвам като щуреят или много шум вдигат, когато съм изчистила и се обърна - вече има изсипан кош с играчки..., но като са болни - само за това се моля, да станат и да дивеят, колкото сили имат  Hug   Laughing  Въоръжи се с много търпение! Има и други дечица, доста буйни в темичката, особено Чечо на Тонитка   Joy Той май обира точките  Grinning

Тонитка, как е детенце? Краси, Мони ходи ли на ясла, добре ли сте?
С какво се забавлявате в лошото време? Ние напоследък сме го обърнали на четене на книжки, като ме окупират от сутринта с книжки и няма мърдане  Crazy Чета минимум 5 на ден, само ме дебнат да седна и веднага се покатерват по мен и ми носят книжки /най-вече на Костенурчето Франклин/. Бабата сега им купи една книжка с 25 приказки, но ги сбили на по 2-3 странички, което пък за малко дете май е по-добре, защото няма много търпение да изчака края на приказката  Joy  Сузито я пускам на компютъра да играе на разни Барбенски сайтове и тя умира от кеф, но съм строга в контрола  Naughty , не искам да стане ленива и да стои по цял ден пред него.

Слънчо, и аз покрай гурелчетата на Рони се сетих за кърма, ама нямам вече  Rolling Eyes   А за стаята на детенце чакам снимки  Flutter  Party

Дикси, Атракция, имам рода в Плевен и много обичам този град - почти всяка ваканция съм била там!  Grinning  Много се е променил и все отнякъде изникват кафета и магазини, но работа май почти няма  Rolling Eyes

Хубав ден, мами и дечица!

# 290
Здравейте, мамчета!
Олимпия, страшна си, а малката Джорджи е вече истинска, много ви се радвам, Кокемона, май пак ще си цока яко! Айде надявам се днес да се включиш и при нас да кажеш как си  Hug
Рибче, благодаря, че се интересуваш, децата са добре, Монката ходи на ясла, а Чечкина наистина държи първенството по палавост, а сигурно и по говорене. Да й е жив и здрав на Тонито, че и бая тежичък, истински бандит.  Sunglasses
И на Мони "Костенурчето Франклин", са му любимите книги, не минава ден без да прочетем поне една. Даже ги носи на яслата и кара госпожите да му ги четат. Вика "мамо чи нанкинкг"
Мама на Кирчо, добре си ни дошла   bouquet
Слънчо, браво за отбиването на Ивана, добре, че си набрала смелост, аз още не съм щото  Rolling Eyes, то като се замисля, май само аз останах, а?
Атракция, аз така приготвям шаран, но тук по магазините той нещо все мирише, татко като ми хване от Марица, само тогава го ядем.
На тревожните майки "споко, ще свикнете"  Outta Joint
Хайде, лек ден, че колко работа ме чака, а аз се помайвам тук на компа   bouquet

# 291

Честит празник на именяците : да са здрави и честити   bouquet

# 292
Привет от мен! Честито на всеки, който празнува   bouquet

Чакам Олимпия  Hug  Grinning  Whistling

Сутринта на ранина отидохме в църквата, осветиха рибата и питата, дано Бужака е здрав и няма вече лоши премеждия  Praynig

Атракция - дай да видим поне на снимка питката и рибата.  eat

Следващия път, батериите в апарата били изтощени  Peace Питата е такава, каквато винаги правя за някакъв повод. Ще изровя снимка и ще я цъкна тук Simple Smile   цък

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:18 от Atrakcia

# 293

Общи условия

Активация на акаунт