Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 099
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Наминавам да честитя новите бебета!

Честито на Олимпия! Да ви е жива и здрава Джорджиа!   bouquet

Добре дошла и на малката Елена, да е здрава и щастлива!  Hug

И още бременни февруарки гледам има. Тук е опасно заразно  Laughing

Аз чета за изпита, спрях Митко от ясла за два месеца и го гледа жена. Много боледуваше, ама много. През седмица. За капак на 10.03. направи пневмония и взех окончателно решение да го спра до лятото. То се измъчи милото, а и ние с баща му също  Tired

Радвам се, че тук всичко е наред, ще пропиша по-редовно след май месец. Не, че тогава мисля да забременявам  Wink, а тогава ще съм по-свободна .

# 241
  • Букурещ
Олимпия, честита рожба! Да ви е жива и здрава!

# 242
Честита дъщеричка на Nasya!!!  Честита дъщеричка и на Олимпия!!!

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Много здраве, щастие и весело детство на сладуранките, а на мамите - бързо възстановяване и щастливи мигове с новородените принцески!

# 243
Честити малки,сладки момиченца на Олимпия newsm51 и Nasya newsm51!!!Да растат здрави,щастливи и много обичани!!!

Честито и на момичетата,които чакат хубавата вест отново-КЪСМЕТ!!!

# 244
  • София

Да е жива и здрава малката принцеса Джорджия! Да радва мама тате, кака и батко!

stork-girl newsm30  ylinfant
 Олимпия - а на теб бързо възстановяване!

Хармони - и на мен не ми е минавала през ума, че може да ги бършат с една и съща кърпа. Та нали за това носим тоалетна хартия и салфетки всеки месец.

Рибче - и в нашата ясла не преобличат децата, след като се изпотят. Първия път, когато Рая остана да спи там беше толкова потна, че чак косата и беше мокра. На есен, когато пак я пратя вече ще е в нова група, и се надявам там госпожите да са по - внимателни и да ги преобличат.

Радвам се, че тук всичко е наред, ще пропиша по-редовно след май месец. Не, че тогава мисля да забременявам  Wink, а тогава ще съм по-свободна .
Дикси - нищо не се знае. Има време до тогава, а и сама си писала, че тук си е заразно направо.  newsm62

# 245
Честито рожбички на Олимпия и Nasya! Да растат здрави! На мамите бързо възстановяване!

# 246
ОЛИМПИЯ,НАСЯ ЧЕСТИТО ВИ МОМИЧЕНЦА! ДА РАСТАТ ЖИВИ И МНОГО ЗДРАВИ.ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ И УМЕРЕНО ПОСЛУШНИ. Laughing  :bouquet:
БОЦИ,честито и на теб.Леко бременеене.
Както вече Красито ви е написала Чечо хич не е добре.Той нали доста боледува през януари изпи три АБ и му биха и инджекции при което го бях спряла от ясла.Реших да го пусна този месец и резултата беше четири дни ходи и се разболя.Няколко дни не можехме да му смъкнам Т,после се появи и разстройство,а след това и този пусти обрив.Втора седмица е на АБ.Оказа се че този обрив е от лекарствата.Пренасищане.Уртикариален обрив.Луда работа само това ни липсваше.Всичко спряхме само му давам фенистил,мажа го с мехлемче,пие вит.С и калции.този обрив бил доста сериозен и ще видим кога ще отшуми.За яслата вече незнам какво да правя и кога и дали да го пускам.Нищо чудно да им бършат сополите с една кърпа няма да се учудя.И така гледаме се,аз си пусна една година неплатена зада го гледам.Лятото живот и здраве ще ходим на плаж да се каляваме.
Пожелава на всички болни дечица бързо да оздравеят и скоро да не се разболяват. Heart Eyes

# 247
Eh,che prekrasni novini1
Olimpia,chestito ti bebche,da ti e jiva i zdrava malkata gospojica i mnogo ,mnogo da te sluchka!

# 248
 newsm44  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap newsm35  jumpuu  Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Bouquet
ОЛИМПИА, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ! ГОЛЯМОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ВИНАГИ ДА ТЕ РАДВА!

# 249
Добре Дошла на Малката Джорджия!!!
Да е жива и здрава и носи много радост на семейството си!

За мама Олимпия!!!

Бързо възстановяване, всеотдайна мамо!!!

# 250
Момичета, наближава края на темичката, давайте предложения за заглавие на новата, че аз взех да се поизчерпвам  Blush Предлагам да нещо в чест на 2-те ни прекрасни нови попълнения - Ели и Джорджи  Heart Eyes

# 251
ЧЕСТИТИ  ДЪЩЕРИЧКИ  НА  ОЛИМПИЯ  и NASYA! smile3525Пожелавам  Ви  бързо  да  се   възстановите  и  да  се   радвате   на   малките   си  съкровища.При  нас   всичко  е   окей.Михаела   засега  е  при   свекърва  ми,докато  я   вземат   на   ясла.Честно   казано  ужасно  ми   липсва,но  се   опитвам   да   съм   твърда,надявам  се   всичко  да  е  за   добро.Опитвам  се   да   запълвам   целия   ден   с   ангажименти,за   да   не   ми   остава   време   да   мисля.Засега  е   здрава  и  всичко  е   добре.Чао   момичета   и   приятен   ден!

# 252
Ей ме и мен. Бужи е с кониоктивит и си е в къщи днес.Станал е невъзможен-за всичко реве,тръшка се,търкаля по земята, раздава шамари-ужасссс  ooooh! Това не е моето дете  Crossing Arms Дано бързо му отминава тоя период, че е лудница  Crazy

# 253
"Февруарските деца, разцъфтяват заедно с пролетта"

"Новородени сестричета и братчета радват двегодишните ни февруарчета"

# 254
  • Пловдив
Ех, че хубави новини...Роди се най-очакваното бебе в темичката...

Олимпия, честито момиченце! Да е живо, здраво, весело и безгрижно дете! Джорджия е много хубаво име  Wink

Дидунчо, мисля и аз за заглавие, но...нещо ми е избягала музата, ако се сетя нещо подходящо ще се включа.

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ! Малко в аванс, но утре няма да имам нет Sad

Ето едно предложение: ФЕВРУАРЧЕТА с трепет и вълнения очакват нови попълнения!

Общи условия

Активация на акаунт