Олимпия - стискаме палци всичко да мине успешно!
Скъпата - разсмя ме твоя Пепи. Знае какво да иска, когато мама за всичко ще му угоди. Аз на времето най - много играчки получавах, когато бях болна. Ама си бях слабостта на тате - какво да правиш

Рибче - много неприятно с тия сополи. И Рая си влачи една хрема, още от болницата. Слагах 5 дни Коларгол, а сега е на Виброцил. Ама май няма ефект. Кажи после правените капки как са. А това за надутото парно - нямам думи. А водила ли си Рони на лекар за тези пристъпи на кашлица? Да не е нещо по - сериозно. Аз вече сигурно звуча като параноичка, ама след престоя ни в болницата, и като се нагледах на какво ли не...Сега изтръпвам само Рая да кихне,а недай - си Боже ако вдигне Т.
А откакто Рая се разболя много се поти. Тя и преди се потеше, но сега...Нощем спи само с едно олекотено юрганче, при условие че не палим печка. Вярно, че ръчичките и нослето й са топли, но аз нали съм си по - зиморничава...все си мисля, че й е студено.
Краси - обрива на Чечо а не е от антибиотика? Алергиите към АБ се проявяват на първия, третия или седмия ден.