Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 106
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро и от нас!

Олимпия - стискаме палци всичко да мине успешно!

Скъпата - разсмя ме твоя Пепи. Знае какво да иска, когато мама за всичко ще му угоди. Аз на времето най - много играчки получавах, когато бях болна. Ама си бях слабостта на тате - какво да правиш  newsm03

Рибче - много неприятно с тия сополи. И Рая си влачи една хрема, още от болницата. Слагах 5 дни Коларгол, а сега е на Виброцил. Ама май няма ефект. Кажи после правените капки как са. А това за надутото парно - нямам думи. А водила ли си Рони на лекар за тези пристъпи на кашлица? Да не е нещо по - сериозно. Аз вече сигурно звуча като параноичка, ама след престоя ни в болницата, и като се нагледах на какво ли не...Сега изтръпвам само Рая да кихне,а недай - си Боже ако вдигне Т.

А откакто Рая се разболя много се поти. Тя и преди се потеше, но сега...Нощем спи само с едно олекотено юрганче, при условие че не палим печка. Вярно, че ръчичките и нослето й са топли, но аз нали съм си по - зиморничава...все си мисля, че й е студено.

Краси - обрива на Чечо а не е от антибиотика? Алергиите към АБ се проявяват на първия, третия или седмия ден.

# 226
  • София
Здравейте момичета,пиша ви,за да ви кажа,че сестричката ми ОЛИМПИЯ е родила прекрасно,здраво момиченце!Принцесата е висока 51см. и тежи 3100!Много съм щастлива!Желая на нея и семейството и много щастие и любов! Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 10:44 от didito.

# 227
  • БГ
УРАААААААААА, имаме си принцеска!!! Да ни е жива и здрава, а мама бързо да се възстановява!!!

# 228
Браво на вас -май всички са обзети от щастието на родилките!
Честито бебчета на мамите и най вече на ОЛИМПИЯ- многодетна мама стана тя  bouquet! И аз искам ама няма кой да помага особено че малчо мие за три бебета а таткото все ни го няма!
Кате мерси за темата то има много такива ама омръзна ми вече да мия наакано дупе  ooooh!при положение че вече всичко знае и казва. Ето сутринта сам направи изречение. става от леглото а аз съм в кухнята и вика - Де си мамоооо!

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 11:00 от neonkaa

# 229
Nasya, Честито ви момиченце! Нека бъде живо и здраво! Пожелавам й весели игри и много усмивки!

Олимпия, Честито! Нека малката госпожица расте здрава и послушна и много щастлива!

# 230
Честито бебче, Олимпия! Да ви е жива и здрава малката принцеса, много радост да ви носи!

# 231
newsm44   Добре дошло на най-очакваното бебе в темичката!!!  newsm44
Олимпия, бъдете честити и много здрави, бързо възстановяване и много гушки от нас!!!
[/color]

Иринополис, мила, покрай прегледите на каката преглеждат и малката. Засега не казват, че е нещо по-сериозно, гърдичките са чистички. Казаха ми да капя 2-3 дни Коларгол, после 1ден почивка и после правените капки /упс, аз май го писах вече по-горе  Mr. Green / Но пък няма една от съставките за тия капки и днес ще питам дали може и без нея, става дума за Адреналин.  Исках да ти кажа и за потенето - Сузи много се поти, особено като прекара двустранната пневмония направо се побърквах - в детската й носех 2-3 комплекта за преобличане, така се потеше и се разправях с госпожите да я пускат да се преоблича. Че след репетиция за тържество и танци, направо се миели и сядали да ядат и детето не можело да се преоблече  ooooh!  и си стои с изпотеното потниче  ooooh!   Чувам, че и други деца, прекарали пневмония, имат такъв проблем - усилено потене. Искам да те успокоя, че това при нас беше преди 2г и сега Сузи не се поти толкова много.

Ааа, Атракция, нали ти щеше да ни съобщиш  Heart Eyes   Нищо, важното е, че новината бързо пристигна при нас, независимо как  Hug

# 232

Ааа, Атракция, нали ти щеше да ни съобщиш  Heart Eyes   Нищо, важното е, че новината бързо пристигна при нас, независимо как  Hug
  Laughing Нямаше как да разбера преди сестра й  Wink Важното е, че са добре  Peace

didito., дай ни повече инфо-как е Коко, Джули, бащата. Бебе как се казва? Някакъв спомен имам, но да не се изкажа неподготвена  Crazy

# 233
  • варна
Здравейте!Аз съм от много нередовните Simple SmileИсках да ви кажа за Олимпия,но виждам,че вече знаете.
Олимпия,честито!Да ви е жива и здрава Джорджиа,бързо възстановяване и на двете!
  ylinfant newsm51 newsm51 newsm51

# 234
  • София
Както Теди писа,малката се казва Джорджиа.Заради грипозното време вече не показват бебетата.Допуснали са само татито за малко да ги види.Оля е добре и казала,че бебка е много сладка! GrinningСега е в реанимация и чакам като се почувства по-добре да ми звънне!Джулка и Коки са си вкъщи с баба,която дойде специално от Гърция,но това сигурно го знаете.Джули е много щастлива и няма търпение да отиде до училище,за да почерпи!Коко питал за мама,но те му обясняват,че мама скоро ще се върне с едно бебенце..
Това е засега-благодаря за пожеланията,малката е наистина много чакано с любов бебче! Hug

# 235
О-о-о колко прекрасна новина, да са здрави и честити и двете, много обичани и много обичащи.  stork-girl

Дано многодетните се множат, макар 4е аз за 2ро се кумя още.

да ви споделя нещо което дискутирах с приятелки в4ера и съм в шок. една дружка, с кояти децата ни ходят в една група, забелязала, 4е здравото й мом4енце се връща изцапано със сополи по лицето от ясла. реалността на яслената хрема е банална: представете си моля как лелите ги бършат с една носна кърпа вси4ките. много разо4ароващо. не ми беше хрумвало за такова заразяване.   а градината ни е много добра на фона на останалите, за които 4ета.
 Crazyне знам кое съм пове4е бясна #Cussing out или разо4арована.  Cry

# 236

Crazyне знам кое съм пове4е бясна #Cussing out или разо4арована.  Cry
И аз съм вече в тоя отбор-на 2 пъти си го взимам със засъхнали сополки-потресаваща гледка.Уж ги бършат с различни салфетки, нооо..знам ли. За 2 дни станах много мнителна. Откачам  Rolling Eyes

# 237
аз съм СИ мнителна, но сашо ходи на градина повече от година ве4е и не ми беше хрумвало дори подобно безумие. сега си имам обяснение за невероятно 4естите му хреми.

днес се 4увствам изстискана до дупка- не спах добре, сутринта 4етох семинар, по който не се бях подготвила добре, но все пак съм доволна, 4е мина ок, бях много притеснена и сега ме боли глава.
за да довърша "Идилията" в4ера моят приятел ми се обяди от ремонта и ми каза 4е е изгърмял ел. инталацията. представих си как на прясната шпакловка се налага къртене и полагане на кабели и полудях. добре 4е опави нещата , 4е ина4е .....

# 238
Олимпия, честито бебенце, да ти е жива и здрава малката Джорджи!

Хармони, наистина ли,  newsm78  #Crazy

# 239
  • София
Олимпияяя, честита дъщеричка! Да расте умна и красива, като мама и тате!

На теб бързо възстановяване ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт