Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 124
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Еееехх, че хубави новини  Hug   мама Nasya, да ти е живо и здраво бебчето! Чакаме снимки  Mr. Green
Олимпия, наближи моментът!  Hug  С теб сме  Heart Eyes  И ние с теб чакаме с нетърпение кулминацията  Joy  Всичко ще бъде наред, а ти бъди спокойна и бързо бързо да си нагушкаш бебето!!!

Аз не смея да се оплаквам, има за какво, но утре ще пиша, водя децата всеки ден на лекар и пак не можем да овладеем нещата!

И честит ви предпролетен сняг  hahaha  Вчера го чух във Времето, но не повярвах, а сутринта - през прозореца всичко бяло  Joy

# 211
Здравейте февруарки, голяма миграция към отчетни '08 . Simple Smile
Честито на Нася и много късмет на Олимпия утре- леко раждане и още по-леко възстановяване.
Днес изпратих Сашо на ясла, стерилен и обезсополен , да видим тоз път колко ще откара преди хремата.
За разлика от Божидар на Атракция, Сашо се врътна, помаха и каза - "Тивам гушам Линката"- Любов к'во да прай'ш, ама милия днес ще остане разо4арован, нея я няма на градина.

# 212
  • София

Да е жива и здрава малката Елена!

Олимпия - на теб ти желая леко и безпроблемно раждане утре! Чакаме добрата вест!

От сиропите пък си докарахме разстройство, абе направо я втасахме, след малко отиваме при доктора, да видим какво ще ни прави?!?

Стефи, Рая в болницата беше хванала разстройство, къде от антибиотика, къде от някаква инфекция в болницата. От нея даже пак вдигна висока Т, ама това е друга тема. Там й давала прахчета ентерол /по 1 оп сутрин и вечер и Низорал/. Не видях особен ефект от тях, но когато татето ни донесе чай от джоджен /гьозум/ се оправи доста бързо.

Атракция - дано Бужи бързо се адаптира! В началото повечето са така, но бързо се преодолява. Не се притеснявай. Повечето деца спират да плачат в момента в който влезнат в групата. И когато следобед отидеш да го вземеш може пак да ти се разплаче, като те види.

# 213
И когато следобед отидеш да го вземеш може пак да ти се разплаче, като те види.

Вчера за малко да ревне, чак се учудих защо, след като съм там  Rolling Eyes Бебешки му реакции  Heart Eyes
Мисля да пратя смс на Боци  Peace

# 214
  • БГ
Тук сме!   Hug   Да докладвам, пък после ще видим - доктора каза, че гърдите са чисти, няма хрипове и т.н., няма да бързаме с АБ, ще изчакаме да направим един пълен ден с Т пък тогава!!! Дано не е прав и Марти да не вдига повече Т!!!  Praynig

irinopolis, приготвила съм Ентерол-а, но нищо не пречи да направя и чайче, благодаря за съвета, дано помогне!

Мисля да пратя смс на Боци  Peace

Аз съм ЗА! Направо си се притеснявам за нея, не е влизала тук от месец почти!!!

Atrakcia, не се притеснявай за Бужи, може пък скоро да те изненада и с удоволствие да ходи на ясла!

Сняг при нас няма, даже дъжд?!?!? Звучи ми нереално, че някъде има сняг??? Бяхме от 11,30ч до 13ч навън и печеше слънце?!? Е, това не е нормално, тук всички дръвчета са цъфнали, вързали и ще е ужасно да ги пресече студа, но ...

# 215
  • София
Да й е честита дъщеричката на Нася, много здраве и щастлив живот й пожелавам на малката адашка!

Олимпия, леко и безпроблемно раждане ти желая, нали знаеш, че всички сме с теб Heart Eyes

Стефи,  дано е от смяната на сезоните и бързо да отмине  Praynig П/в разтройство може и чай от дренки да му даваш. Голяма  Hug от нас!

Атракция, не мога да те посъветвам нищо за яслата, но съм сигурна, че Бужи ще се адаптира след няколко дни във вашата хубава градинка  Peace Пиши й на Боци, сигурно й горят ушите вече  Laughing

# 216
Писах! Отговор нямам! Чакам  Peace
След малко отивам да взема Божидарко. Побърках се от мисли днес. Довечера ще докладвам  Simple Smile

# 217
  • Виена
Момичета, благодаря ви!  Hug Наистина най-важното е да са ни живи и здрави мъничетата! Е, няма как, приличат понякога повече на тати, но нали уж им избираме баща по вкус  Wink Обаче съм съгласна, че не е много честно  Crossing Arms Ние сме на етапа "Първото зъбче си пробива път" и затова е кисел миличкия, та нямам време за форум. Но това е хубава причина! Все пак надниквам да следя какво става с Олимпия. Стискам палци всичко да мине бързо и лесно и мама скоро да се възстанови!
Изчезвам, че синеокият ми дълг ме зове  Mr. Green
На всички ви още веднъж благодаря!   bouquet

# 218
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

От 4 дни не съм влизала, а вие сте писали, писали...цял ден ми отне да ви изчета.

Браво на малката Рая, дано повече никога не се разболява! Надявам се бързо да се оттърсила от болничната обстановка и да няма панически страх от белите манти...кой знае как е надупчена горкичката  Cry

Олимпия и аз стискам палци всичко да мине гладко! Ще чакаме да се похвалиш  Heart Eyes

Неонка, ето една тема за памперсите...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=272644.0;topicseen Ние сме на същия хал, с периодични успехи, но общо взето нямаме кой знае какъв напредък, лятото ще го махам памперса. До тогава не мисля да й давам зор. Понякога и тя не иска да сменяме памперса, бяга, вика НЕЕЕ, а понякога сама ме води да й го сменям...или да мием дупето.

Атракция, доста изчетох за яслите, май при доста деца е така, сигурна съм, че ще мине и при вас... Peace

Честито на Боци! (макар да не се е похвалила лично, всички тук вече разбрахме хубавата новина Laughing)

Честито и на мама Нася! Да расте щастливо и здраво бебче!

Стефи, за разстройство наистина помага чай от гьозум, също от дренки, а от свекито научих още един лек - оризова вода. Вариш малко ориз и даваш водата на детето да я пие. Аз съм пила няколко капки йод, разредени с вода, но ме е страх да препоръчам за дете
 Thinking

Днес е отвратително време, до вчера беше хубаво и слънчево, а днес  Confused Надявам се бързо да се оправи и пак да се разхождаме с малката Praynig

# 219
По-бързо оздравяване на всички болни дечица, какво е това чудо... направо мъчно да ти стане.

Нооо виждам, че има и хубави вести.

Да е жива и здрава малката Елена!!! Да е спокойно и кротко бебче! На мама Нася бързо възстановяване!

Олимпия – пожелавам ти всичко утре да мине по мед и масло утре!!!    bouquet Ще чакаме добрата вест.

Честито и на Боци!!! Лека бременност!!!  Hug

# 220
Честито бебче на Нася   bouquet

ОЛИМПИА, УСПЕХ! БЪРЗО И ЛЕКО ДА МИНЕ ВСИЧКО И ДА ГУШНЕШ НАЙ-СЛАДКАТА БЕБКА УТРЕ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Атракция, и Мартинчо беше така - първите 2 дена смело напред, а после рев..., но лелите ми казаха, че бързо спирал (той като види храна и забравя всичко друго )

Аз тихичко да се похваля, че Пепи е добре - всичко вече се нормализира, но до другата сряда да си седи в къщи - за да се стабилизира организмът. И ... не иска да яде това дете, ама в Макдоналдс яде  #Cussing out - манджи, супи - гадни били, ама кво да правим - от 3 дена е на Макдоналдс само и само да хапне нещо, че ще се счупи - отслабнал е 2 кг. и сега е завидните 21!!!!

# 221
Привет! Ще заведа Бужака на ясла и започвам да чакам новини от Олимпия Simple Smile

# 222
Здравейте, мами! И аз се зареждам да чакам новинки от Олимпия!  Hug  Толкова е вълнуващо  Flutter

Скъпата, много слабичък милия 21кг  Crazy  , че и злояд  Mr. Green  Ама хитрец, а, Макдоналдс  hahaha 
Мами, тия от блока само чакаха да завали сняг и сега парното е до дупка 24часа, аз пък искам да ми е по-студено  Crossing Arms  Рони нощес пак направи пристъп на кашлица и пак я взех при нас на отворен прозорец и след 10тина минути се успокои. Тя горката се влачи със сополи 2 седмици вече и ще видим какво ще правим. Сега слагам Коларгол, после 1 ден почивка и ми изписаха рецепта за правени капки за още 2-3 дни после, пък да видим  ooooh!
Сузито пък не е кашляла през нощта и аз съм обнадеждена, че днес ще са по-малко хриповете  Praynig  Полудях, ей, тия вируси...

Айде, мами, до после!

# 223
Оле, колко много новини,
Честито бебенце Нася, да ти е жива и здрава и много да те радва, а каката да помага!
Олимпия  Praynig  Praynig  Praynig всичко да е наред и бързо да ни се похвалиш лично  Hug
Ботци, честито и на теб мила, хайде чакаме подробности, преди беше редовна тук при нас, а сега къде забегна  newsm78
Атракция, вестителката на добрите вести, чакаме ..................
А днес направо няма да излизам ще чакам тук пред компа да знаете  Crazy
Стефи, много гушки на Марти, аз също съм за джоджена, много добре действа и успокоява коремчето да не го боли.
Рибче, на вас какво ви е пак, кажи де, стискам палци бързо да се възстановите  Praynig
Рени, бързо и безпроблемно зъбоникнене ви желаем!
Ох и Чечо е много болен, пак е с два антибиотика, от вчера пък е с някакъв обрив, Тонито го води къде ли не и нищо конкретно не й казват, вече се подлудила милата
 Хармони, и аз го засилих Мони на яслата, обеззаразен както казваш, дано да нямаме скоро включване от сополивата страна.
И нашите дръвчета тъкмо нацъфтяха, а тая сутрин беше -1 градуса, дано не ги пресече, бързо се вдигна Т над нулата, но ..............
Хайде приятен ден, чакаме добрата новина!

# 224
  • БГ
 newsm68   Нещо не ме свърта тази сутрин?!?  newsm68 

OLYMPIA, с теб сме, изпращам ти цялата си положителна енергия!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт