Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 135
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Привет от нас  bouquet

иринополис, радвам се да видя, че вече сте вкъщи и Рая се оправя.

Защо толкова много дечица са болни Sad Рибче,Скъпата,скорошно оздравяване на децата, дано с отминаването на студа, отминат и болестите.

Рени, бебчо е много, много сладък, пу-пу, да ти е жив и здрав, много щастливи моменти желая на цялото семейство.

Олимпия,аз докато се включа пак сигурно бебка вече ще е налице Mr. Green Леко и безпроблемно раждане ти желая, да гушкаш сладичко здраво бебче.  bouquet

Harmony,голям отворко твоя сладур hahaha секс искал... определено не ви е скучно с него

При нас няма нищо ново, чакам малко да се стопли и ръм решила да махам памперса на Дани, защото нямам никакъв успех с гърнето. Не ми се иска да се спарва с памперси през лятото пък и планираме да ходим с него на море и трябва да е по голо дупе до септември Sunglasses

# 196
От 4 часа Пепи е добре  ooooh! и дано да се приключи с тази Т, защото горкото вече е прозрачно - не беше ял от 4 дена, а преди малко изяде половин сандвич, пи сок, водичка ...  Praynig дано свършва гадната болест. Не съм спала като хората от миналия понеделник, то не че иначе спя (Мартинчо всяка вечер се катери на леглото ни и се намества около 1-2 часа на главите ни), ама сега е двойна доза - единият вика мамо, другият и той и аз ставам  #Crazy Няма да ходим на училище до края на тази седмица, а за другата ще видим. Днес говорих с класната на Пепи и тя каза да не се притеснявам изобщо за материала, вече са накрая и няма да му се отрази силно. Много деца били болни и от класа.
Ех, като му поминава на детето всичко ми се вижда по-хубаво, така се бях изнервила, притеснила - не беше шега работа 8 дена с 39.5 Т - докторът каза, че се лежи в болница, но понеже ходим често на контроли, няма да ни вкарва. А и Пепи като не иска ни да яде, ни да пие нищо - само вие и извива, че го боли - хем не мога да му помогна, хем не иска да пие нищо, хем ми е жал, а пък ми иде да го стисна и да му изсипа в устата каквото трябва.... Сега вече си отдъхвам, добре е и дано да не вдига толкова висока Т.
Благодаря ви за вниманието   bouquet

# 197
Здравейте, аз всеки ден ви чета, обаче какво да пиша, то и ние бяхме болни, сега сме на оправяне вече, дори се чудя дали да го пускам утре на ясла или не  newsm78
Скъпата и Рибка, много прегръдки и целувки на мъниците.
Иринополис, много се тревожих за Райчето, радвам се, че вече сте добре, стискам палци да я опазите да не я повтаря,че както ти е писала Олимпия, това е опасно, а се случва доста често.
Олимпия, на теб много прегръдки и целувки, стискам палци всичко да мине както е предвидено.
Не съм забравила нито Хармони нито Рени, радвам се да ви видя   bouquet
Донинка, много хубави снимки!
Ели, аз не знам нищо за Ботци, което ме навява на мисълта, че дори не я познавам на живо, май е време да се запознаем.
Хайде приятен ден!

# 198
  • БГ
Здравейте, милички,   Hug   и аз съм тук, но майка ми ни беше на гости и не ми беше удобно да й обръщам гръб, сядайки пред компа! Днес си я изпратихме към Пловдив и влизаме горе-долу в релси! Марти от вчера не е на ясла, в събота пак се разкашля и сега отново сме със сиропи за кашлица и спрейчета за нос, вече взе да ми идва множко това му боледуване, но за съжаление нищо не зависи от мен, старая се, гледам си го, но ... пак боледува?!

Renny, голям бонбон е вашият Филип, да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

OLYMPIA, стискаме палци всичко да е по мед и масло, големият ден наближава и тръпнем вече в очакване на бебка!!!

Скъпата, дано наистина нещата вървят към оправяне и Пепи да оздравее!!!

ribkata, какво е положението при вас?

Хайде, чао от мен, желая ви приятен ден и успешна седмица!!!   Heart Eyes

# 199
  • София
Здравейте, мами и дечица!

Ние днес водихме Рая на контролен преглед, и снимка. За сега всичко е наред, не се чували вече хрипове, има още 2 дни да си пие антибиотика, спряха й сиропа за кашлица, въпреки че още кашля. Смениха Коларгола с Виброцил, че все още е с лека хрема.

Иначе Рая е добре. Храни се, даже много добре. Яде много сирене и мляко. Все иска да има и мръвка на масата  eat eat

Не знам как са вашите малчовци, но Рая почва да бърбори още с отварянето на очите. Ако не разговаря с нас, не ни разпитва за нещо обикновено си тананика някоя песен. Само пита кога ще гледаме "Мюзик адъл". А вчера като гледах ме "Пей с мен" видя "Ку-ку бенд" и реши че това е "Шоуто на Слави" . И като редувахме БТВ и Нова, заради двата концерта си искаше Шоуто на Слави".

Рени - Филип е много сладък! Да ви е жив и здрав!

Скъпата - пожелавам ви спокойна нощ,  и дано вече нещата вървят към оздравяване!

# 200
  • под жаркото слънце
Браво на Райчето-зайчето!
Благодаря на всички за милите думи  и пожелания, прегръщам ви всички много  Hug
За бърборенето - и нашият започва от сутринта  Laughing Само че пред чужди хора млъква веднага...
Научил се е да пита "Мамо, искаш ли ходим някъде?" и като го питам "Ти къде искаш?", и той веднага "В София, на люлките и паазалките"  Joy  Joy  Joy
Днес ходихме до Т.Киркова да си правя предоперативните изследвания и той вика на баща си "Айде, тате, дай газ, дай газ! Ка'ай бързо колата!"  Laughing
Много обича да сиди на барплота, където яде с баща си и все пита "Може ли горе на плота?"...
Сутрин ме събужда с редовното "Мамо, ставай, десет и трийси  Laughing" и отива веднага при татко си в хола "Калимера, бабака" (добро утро, татенце)  Heart Eyes
Сашо ме уби с този "СЕСК"  Joy  Joy  Joy
А трансформаторът и перпендикулярът на Деян на Аница ме хвърли в оркестъра  Laughing
Браво на умничките дечица   bouquet
Мама Ели не се е хвалила скоро за нови думички  Hug

# 201
  • София
Ама каква съм агентка  Crazy...нещо разглеждах стара тема и попаднах на мнение от Боци...при нея има новина, чудесна новина   bouquet Heart Eyes

Игси, Скъпата, Краси, Стефи, Иринополис, стига вече болести, кашлици и Т - ЗАБРАНЯВАМ  Naughty

# 202
  • под жаркото слънце
Ама каква съм агентка  Crazy...нещо разглеждах стара тема и попаднах на мнение от Боци...при нея има новина, чудесна новина   bouquet Heart Eyes
И аз като видна столична клюкарка надникнах - ще си имаме още едно бебе !!!
Супер! Дано всичко е наред, че не е влизала от месец...

# 203
  • София
И аз да не остана по - назад се разрових във старата тема, да видя за какво става въпрос. Установих, че Боци много отдавна не е писала в темата... Но си има извинение... smile3501

# 204
Ле, ле, какво става-не бях влизала известно време в темата и какво да видя-болести, болести и само болести  #Cussing out Ужас  Sick

И аз си мислех за Олимпия-очакваме включване вдругиден  Praynig

# 205
Здравейте от мен! И аз ровнах в публикациите на Боци  Peace  Hug   bouquet Дано всичко да е наред. Май имам неин телефон, да взема ли да  я проверя  Thinking
Олимпия, тук ли си все още  Hug

Ние тази сутрин заведохме Божидарко на 1 прием, за да може да закусва там, че иначе си седи гладен до обед. То не,че има някаква гаранция, че ще закусва, но да видим.. Като стигна до вратата започна да вика "не ясла, не децата"  Sad  Сега ми е толкова тъпо, явно е настъпил критичния момент, в който  е осъзнал,че го оставям там. Дано не плаче много. Оффф, гадно ми е   Wink Отдала съм се на чистене, но пак го мисля непрекъснато.

# 206
  • под жаркото слънце
Здравейте!
Честит n-ти сняг  Laughing
Влизам в ролята на вестителка - мама Nasya е родила сестричка на Михаела на 13март с идеалните мерки 3500гр и 52см!
Да й е жива и здрава малката Елена!

Мен ме викат утре в 8часа  Heart Eyes

# 207
Честито ни ново бебе! На Nasya честито-живи и здрави!   bouquet

Олимпия, успех! Ще те проверя утре по обед или ти се обозначи,когато е удобно Simple Smile Стискам палци  Hug

# 208
  • Варна
Включвам се на бързо само.
Олимпия, успех  Grinning , желая здраво бебе .  bouquet

# 209
  • БГ
Да ни е честито новото бебче!!! Много   Hug  на мама Nasya !!!    bouquet

OLYMPIA, леко раждане и бързо възстановяване!!!

Игси, Скъпата, Краси, Стефи, Иринополис, стига вече болести, кашлици и Т - ЗАБРАНЯВАМ  Naughty

elix, златна ти уста! Вчера към 17ч Марти вдигна 38,3Т, а тази сутрин в 2,30ч беше с 38,5Т!!! От сиропите пък си докарахме разстройство, абе направо я втасахме, след малко отиваме при доктора, да видим какво ще ни прави?!?

Общи условия

Активация на акаунт