Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 143
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Атракция, как така ви дават да влизате с дечицата и да стоите с тях в яслата

Това е само в тази ясла в Плевен. Аз бях решила да го записвам в друга, доста прехвалена, но после се разколебах и го записахме в тази , заради адаптационния период, през който ми позволяват да съм с него, а и позната имаме в групата. Стоях плътно до обед 1 ден, на 2 до 9,30, а в четвъртък само го оставих. Вчера трябваше да направи дебютно спане , но беше с Т .
Лек ден на всички  Hug Ние отиваме на детски рожден ден  Party

# 181
  • София, България
Неонка, не се притеснявай. И ние сме още с памперс. Нищо не казва, а и аз не съм си в къщи, не мога да му настоявам, мисля вече лятото да започваме с опитите. Не мисля да го насилвам, като реши - тогава!

Донинка, и на мен ми стана интересно за сребърната вода, може да разпитам направо в някоя аптека ...

Еликс, ще видя в здравния дали пише нещо за хомеопатите, но вчера говорих с една приятелка и тя каза, че те отричат ваксините напълно. Давали някакво .... нещо .... да се изчисти организма от вече битите ваксини и после започвали да лекуват с техните си методи. Аз обаче не съм сигурна дали искам да спираме ваксините  newsm78 ще го мисля още. Ще звънна днес на нашта докторка да и кажа каква диагноза му поставиха и какъв антибиотик пие Деянчо, пък да видим ... И тва заразно ли е  newsm78 че утре сме на ден ден ... гадна работа ... От една страна да не зарази някое детенце, а от друга да не пипне нещо той, че сега организма му е слабичък  newsm78 но пък ни е много близко детенцето ...

# 182
  • София
Здравейте!

Рая е добре. Все още не смея да я извеждам на вън, че духа студен вятър и си седим в нас.
 Вчера ходих до нашата лекарка да си взема нов болничен, ама не стана номера. Трябвало с епикризата от болницата /която още не е готова/ да ходя на Лекарска Комисия в Окръжна болница. А тази комисия заседава само в понеделник и сряда от 12ч. А и според нашата "компетентна" лекарка едва ли щели да ми дадат повече от 10 дни за гледане на болно дете. Изглежда ще е голяма разправия и мисля в понеделник да ида до работата си и да си пусна отпуска до края на месеца. Нямам време да се занимавам да ходя още по болници.
 После свекърва ми е 10 дни във ваканция /тя е учителка/ След това ще видим дали ще пратим Рая на село или ще викнем бабичката да я гледа тук. Много - много не ми се ще да е далеч от мен, но и на ясла няма да я пуснем толкова скоро. Ще го измислим де...

Иначе Рая е добре. Има лека хрема, но й слагам Коларгол в носа. Кашля, но и това било нормално. Храни се много добре.Все иска да има мръвка в манджата. Само се пазари като се оправи окончателно баща й да й купи торта и нааай - големия сок. Като пуснат реклама по ТВ - то на нещо шоколадово ме поглежда с един хитър поглед и ми вика "аз много обичам такова".

Преди да влезем в болницата различаваше най - вече розовия цвят. Сега вече познава и червен, син, зелен и жълт. Постоянно сочи разни работи и казва какъв цвят са.

Скъпата, Рибке пожелавам ви бързо оздравяване. 

# 183
  • София

Честит имен ден на Тея на Игси! Желаем й щастливо детство!

# 184
Олимпия, тук ли си или да те проверявам вече?  Hug

Еликс, ти къде се затри?

# 185
Здравейте!
Тук съмм още  Laughing
Цял ден бяхме навън, прибрахме се в 17ч и....спахме до 19.30ч....
Сега гладя миниатюрни дрешченца, голеееееми ризи, малки ризи, тийнейджърски панталони.....
Отивам да догледам филма  Peace
Пишете как са дечицата  Hug

# 186
Здравейте февруар4ета, забравихте ли ме - сигурно да.
Аз пак пропуснах тема две, но надлежно ще се информирам Wink.
Надявам се в тази тема, ве4е никой да не пише за болести, защото и ние зимния сезон го изкарахме- седмица на ясла, седмица у дома.
Моят две годишен мъж ме заби с израза "и аз искам сеск" = секс #Crazyи един куп други бисери от типа - баба работи супа, мама работи тати (а последният потвърдим 4е направи со го обработвам ), а тати работи- бръм4и. "клионион4ето кара бунбони само за мене, не яж !!!"
Аз нямам с какво да се похваля, освен 4е малко диетувам и направих още едно пътуване- до Рим. Беше уникално.
За тази ве4ер нямам много време , но пак ще пиша, след като наваксам с новините. Виждам 4е голямата новина на Олимпия си седи на топли4ко още.
ПС. Сашо е с памперс и не ще и да 4уе за гърне. 4акам лятото, за да се напикава на воля докато се нау4и.

# 187
Здравейте на всички по никое време  Crazy
Надявам се сте си изкарали приятни и пълни с хубави емоции почивни дни.
Дано при Скъпата и ribkata болничките са оздравяли  Praynig
Игсииии,как сте и вие,преборихте ли се с кашлицата?
OLYMPIA   bouquet  Hug
harmony_broken  Hug
Понеже няма за кога да се разписвам надълго,само малко снимков материал от тези дни,ето от тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=37268&photo=40

# 188
  • Виена
Честит отминал празник, февруарски мамчета! Да са ви живи и здрави дечицата! Да ви даряват само с хубави емоции! На тях - щастливо детство, а на вас - много радост и хубави моменти покрай тях!
Извинете ме, че нахлувам в темичката ви... Изкушавам се понякога да погледна как растат малчовците и искрено ви се радвам! Моят прекрасен Филип утре, животи здраве, ще навърши 8 месеца. Няма нужда да ви казвам какво щастие е да виждам очичките му как ми се смеят! Ето три актуални снимки, ако искате да го видите като по-голям мъж:
http://images24.snimka.bg/005392788-big.jpg
http://images24.snimka.bg/005392789-big.jpg
http://images24.snimka.bg/005392790-big.jpg
Поздрави на всички!  Hug   bouquet

# 189
Сладък, сладък, сладък - ама много сладък! Да ти расте много здрав и силен, умен и с късмет  Hug
Рени, честно ли е 9месеца да ги носим под сърцето и накрая да се метнат на татито? Прилича ми много на мъжа ти, от тебе май само бялата кожа е взел, а?
Честита месечинка, Филип, бъди на мама радостта и на тати гордостта!!!

# 190
Здравейте  Hug
Все по-рядко пиша в темичката, ама пусто време, все не достига. Откакто почнах и работа нося няколко дини под една мишница и резултатът е че имам време само да спя  Wink
Всеки ден до обяд се гледаме с Митето, после отивам на работа. След работа минавам да го взема от баба му и дядо му - засега още не ходи на ясла, но планът е следващият месец да тръгва. На всичкото отгоре и пустата му магистратура ме мъчи с постоянни изпити и какви ли не глупости  Rolling Eyes Така си мечтая за малко време само за мен...да съм си сама вкъщи един ден и да си почивам, да почета някоя книга...ех  Wink
Иначе Митето е добре изкара една настинка, но му мина за 2 дни само със сополки. Не иска да приказва, само "ъ"-ка, все едно си имам маймунка. Иначе е много див и палав, даже прекалено  Crazy

Мила, Рени, толкова много се радвам за теб и малкия Фипил  Heart Eyes Много е хубав! Пожелавам му да расте здрав! Пожелавам му весели игри и много много усмивки, които да топлят сърцата ви  Hug Отбивай се по-често в темичката да ни разказваш как расте Филип и да споделяш негови снимчици, за нас е наистина е много приятно!   bouquet

иринополис, много съжалявам че така се е получило с Райчето. Надявам се бързо да се възстанови и пак да тича и играе навън. А ти бързо да забравиш тревогите и пак да се радваш на здраво детенце  Hug

Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване и това да са последните болести за тази година  Hug

Олимпия, всеки път като вляза да чета темичката (чета я почти всеки ден, независимо от това че не пиша  Blush) с трепет препрочитам постовете да не би случайно да си имаме ново бебче  baby_neutral Наскоро разбрах, че ще раждането ще е секцио и въпреки това все поглеждам за някоя радостна новина  Heart Eyes

# 191
Ааааххх, че сладко бебеееее  Hug  Пу пу, Рени, да ти расте жив и здрав и да ви радва със своите усмивки нежни очички!  Hug   Ще те подканим да пускаш по-честичко снимчици  Flutter

Ааа, Олимпия, аз мисля бебка да си поседи още малко при мама, има време  Wink

А моите муцунки не са добре и сега някак ще се набутам за час следобед при педиатърката. Сливиците на Рони си стоят големи, сега няма бели петънца, но се уголемиха, а кашлицата продължава, сополките също, че и очичките й пак нещо имат секрети и почнах веднага Офталмосептонекс /днес сутринта имаше малко и сега няма, което е добре/. А Сузи я почнахме с АБ вчера, защото всяка вечер започна да вдига Т, което направо си върви към влошаване  Sad  Иначе като общо са си палави и жизнени децата. Хорово си кашлят и поскарват  Mr. Green 

Дидунче, още малко ти остава, ти основния път го извървя /бакалавъра/, а сега ли няма да се справиш  Hug
Скъпата, как сте?  Flutter
Донинка, толкова е пораснала твоята кукличка, и косичката много й е станала по-дълга  Grinning  Гледкайте се още, тя не ти е от палавите деца, така че, ако не е наложително финансово, въобще не я давай на ясла  bowuu

Ние до обяд бяхме навън, водих децата до моята работа до другия край на София. Трябва да отбележа, че като се изпишка преди да се качим в автобуса, Рони си стиска и не съм имала проблеми  Sunglasses  Тя от много време е без пампи, за което съм много благодарна на свекър ми, защото той я научи през август в двора на къщата  Grinning - по гащички и рокличка, като се напишка само гащи сменят и готово   Joy  А нашето гърне се спука на дъното и сега Рони си ходи на детската седалка върху тоалетната  Grinning , много й се кефи.

Хубав ден, мами! Дано успея да ги вредя децата за преглед  Praynig и после ще ви пиша какво е станало.

# 192
Привет  момичета!Все  не  ми  остава  време  да   пиша  в  темата.Ние   чакаме  ред  за  яслата,та  сега  Михаела  е  при   свекърва  ми.Много  ми   липсва,но  няма  как,понякога  животът  го  налага.Аз  сега  тичам  по  Бюра  по  труда,оправям   документи.Хванах  се   да   карам   курс   да  си  опресня  малко  знанията  по  английски,та  всеки  ден  съм   като  ученичка.Чуваме  се  с  малката  по  два  пъти  на   ден,баба й  я  хвали,че  взела  да  говори   по-вече.Надявам  се  скоро  да  имаме   възможност  да  си   отидем  и  да  си   видя  момиченцето.Чао  и  приятен  ден   на  всички! Flowers Rose

# 193
  • София

Еликс, ти къде се затри?

- Я сам тук, както пееше Цеца  Laughing  Нищо нова няма при нас, нито ясла, нито нищо. 
Липсват други редовни мами, напр.Боци , варненските агентки знаете я ли къде се загуби ?

Рени, много е чаровен малкият ти мъж, да ви е жив и здрав   bouquet Винаги си добре дошла в нашта темичка Hug

Олимпия, не останаааа, нали тази седмица ще е събитието живот и здраве...много вълнуващо, чакаме го и ние  Grinning

Чао засега  Simple Smile

# 194
Мерси за поздравленията за Именния ден на Тея! Получи си момичето кукличка и домашни чехлички Simple Smile
Irinopolis, много се радвам, че Рая е вече по-добре!
Дони, мерси, че питаш за нас, може да се каже, че сме почти здрави - почти защото още покашляме, но общо взето се пооправихме. Тея пак тръгна на ясла, аз на работа, Дидо - също, а Емо е в Свищов при майка ми.
Скъпата, ама и на вас колко болести ви минаха през главата! Дано да не боледувате повече.
Олимпия стискам палци всичко да мине по мед и масло и в края на седмицата да си гушкаш новородената госпожичка!

Общи условия

Активация на акаунт