Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 136
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте скъпи майчета и големи февруарски сладури и сладурани,  bouquet  bouquet  bouquet
развълнувах се от посланието изпратено от Атракция и целия "февруарски отбор" Wink Heart Eyes Hug Hug Hug,
много ми липсвате  Cryи ви обичам момичета Hug Hug Hug, но нямам никакво време,нещата при нас се обърнаха на 180 градуса, добрата и щастлива новина е ,че ОТНОВО ЩЕ СТАВАМ МАМА  Blush Simple Smile Heart Eyes Wink и трябваше на бързо да се върна на работа,доста е уморително цял ден на крак и се занимаваш с нервни "изкопаеми",но за да ми се актуализира заплата трябваше да почна за извесно време  до края на април и след това отново ще се включвам редовно Wink
ох само хубави новини ЧЕСТИТО НА ОЛИМПИЯ И НАСЯ, ДА СЪМ ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ
радвам се и за мама Нина,че отнова са всички заедно  bouquet,
само това успях да прочета моля да ме извините,
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНИЦИ ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И САМО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ!!!/на патерици/

пожелавам ви всичко най-най от сърце  newsm51 newsm51 newsm51

# 256
botzi, мнооого се радвам да те видя  Hug

# 257
  • София
Здрасти Боци Hug, започнахме да се притесняваме вече. Официално ти казвам- Честито   bouquetи не се преуморявай, доколкото е възможно.Чакаме те тук!

Атракция, къде го хвана тоз конюктивит, от яслата ли  ooooh!? Какво стана с конкурса от списанието?

Едно предложение и от мен  Blush  "Започнаха да стават батковци и каки, Февруарчетата сладки"

# 258
ох, момиче   love001  love001  love001 направо се просълзих благодаря за хубавите пожелания,
ще се опитам да се включвам по-често  Peace,
лека вечер  lovekiss

# 259
Атракция, къде го хвана тоз конюктивит, от яслата ли  ooooh!? Какво стана с конкурса от списанието?

За конкурса ще разбера другата седмица, тогава излиза новия брой.
За кониоктивита-а , познай!? В яслата нямало нито едно дете заразено, от къде сме го лепнали, ме попита директорката ? Той с други деца не е играл  Crossing Arms

# 260
# 261
Пак да открия деня Simple Smile Къде сте?
Олимпия, прибрахте ли се вече  Hug Снимкиии!

# 262
Здравейте на всички!!!
Атракция, раждане със секцио не изисква ли поне 5 дни обитаване  Mr. Green на болницата  Grinning
Ох, ама и аз като теб чакам с нетърпение Олимпия да се включи и да разкаже, да пусне снимчици  Heart Eyes
А за конюктивита - както в нашата детска ясла - съобщават на нашия тати, че имало 2 деца в групата и да знаем  #Crazy  , а Ронито вече беше с по-особен цвят гурелчета. Поизчезнаха, ама ето, че пак нещо гурелясва  Sick  В днешно време яслите не са като в онова време  Mr. Green  , и лелките са едни мърли, и учителките... Пускат им детско да гледат, а не да им прочетат някоя приказка... или да играят на нещо!
Аз вече се чудя кога да пускам Сузи на детска, тя вече се оправи, има лека остатъчна кашлица. Все пак е предучилищна и си има подготовка. Пък и аз искам да чета за изпити, че нямам много време. А Ронито ще си я гледам до края на месеца, че да не се влоши нещо, сега капем нови капки - правени /аз споменах преди 2 дена/. Едвам намерихме Адреналин ампула, от Видин свекърва ми ни прати последната за целия град. Разбрах, че се спирало зареждането на лекарства в ампули, вие знаете ли нещо по въпроса? Даже и вит. С  Rolling Eyes  Каква да е причината  newsm78

Айде лек ден и много усмивки!!!  Hug

# 263
Здравейте, момичета!
От сърце благодаря за милите пожелания за мен и Елена Simple Smile. Много мило, че не сте ни забравили, макар, че аз откровено липсвам от хоризонта. В последно време ми се събра работа, училище, коремче и Михаела и съвсем до никъде не ми стигаше времето.
Иначе сме добре, като изключим че Михаела ни посрещна с кашлица и сополи..., ама какво да се прави. Лекуваме се и се надяваме дребната да не прихване.
Аз раждах и този път нормално, беше по бързо от първия път Wink. Възстанових се вече мога да кажа напълно и лека полека пак трябва да почна да влизам в един по забързан ритъм.
За всички болнички бързо оздравяване. Пожелавам на себе си и на вас хубаво временце, за да подновим пролетните разходки с пълни сили Simple Smile

# 264
Здравейте!
Хайде и аз да се разпиша във вашата(нашата)темичка.Моя син Кирил е роден на 27.02.2006.

# 265
 Здрасти, nasya   bouquet

Атракция, раждане със секцио не изисква ли поне 5 дни обитаване  Mr. Green на болницата  Grinning

Хич не съм броила дните  Grinning Аз  я чакам да се обозначи и да видя снимки  Sunglasses

Здрасти,  mama`na`kir4o ! Добре дошла  Hug

# 266
Честито Олимпия и Нася!
Да са ви живи и здрави момиченцата-кокиченца!

Момичета, помпите ли ме още Laughing
Стефко ходи на ясла от 05.03. Все още не е оставал да спи на обяд. Щеше да остава в четвъртък, но в понеделлник като го взех от яслата, вечерта беше с конюктивит. 2 дни си беше вкъщи и в четвъртък отново на ясла Grinning Каката и тя се зарази. Продължаваме да капем капки и на двамата.
Проблема с Маги продължава Cry След 2м. непрекъснато пиене на АБ, вече го спряхме. Утре ще пускам стерилна урина. Стискайте палци да няма бактерии в урината, защото отново трябва да я тъпча с АБ. Но най-лошото е, че продължава с изспускане на урина по гащичките при всяко пишкане Sad 5м. не беше ходила на градина и започна много да се изнервя като стои вкъщи. Решихме да я пращаме до обяд. Ходи 3 дни на градина - четвъртък, петък и понеделник. И в понеделник вечерта вдигна Т, започна да кашля, след 2 дни и ухото почна да я боли. Сега си стои вкъщи и незнам какво да я правя вече. Какво беше това моето дете - 3-та год. не може да ходи на градина. 2-3 дни ходене и после 4-5мес. вкъщи Cry

Сега малко и да се похваля Grinning В събота брат ми ще се жени и нямам търпение да дойде денят. Маги ще бъде шаферка и е много щастлива. Дано да оздравее до тогава, както и не й се вложи състоянието Praynig
Ще пусна снимки, като мине сватбата Wink

# 267
  • София
Здравейте и от нас!

Черешка - радвам се да те видя! Стискам палци изследванията на Маги да са добри и да не се налага повече пиене на АБ. Весело изкарване на сватбата! До тогава да дечицата да са преборили настинките, и Маги да е най - прекрасната шаферка!

mama`na`kir4o - добре дошла при нас!

# 268
  • БГ
Привет, мамета и сладки връстничета!!!   Hug

botzi, много се радвам, че се завърна, липсваше ни!!!  Heart Eyes  Честита ти втора бременност,    bouquet  желая ти да е по-лека от първата и мъжете ти много да ти помагат!

chere6ka, привет и на теб! Стискаме палци изследванията на Маги да са в норма, стига вече АБ! За яслата няма какво ново да ти кажа, така е, една седмица там, две в къщи, за съжаление, това май важи навсякъде!!!

Мами, направо ме плашите с тоя конюнктивит?!? И той като "яслената хрема" явно е нещо обичайно?  Thinking  Atrakcia, ribkata, какво е положението при вас? Аз все още се чудя да пускам ли Марти от утре на ясла.  newsm78   Видимо е добре, но утрото ще покаже, ако нещата са ОК, минаваме през доктора за контактна бележка и бегом към яслата.

Предполагам скоро ще имаме вест от Олимпия?! Аз родих със секцио и на четвъртия ден ме изписаха, ако всичко е наред, може би утре или вторник вече ще са си в къщи!

elix, заглавието ти е чудесно, даже и в обратен ред!

mama`na`kir4o, добре дошла в отбора! Разкажи ни нещо повече за вас!

Хайде, стига толкова от мен, желая ви една приятна неделна вечер!!!

# 269
  • БГ
Добро утроооо!!!   Hug  Как сте днес, мамета и сладки дечица? Надявам се всички да са добре!!!   Peace  Марти днес е на ясла, доктора каза, че е ОК и макар и с малко закъснение, влязохме точно на време - за закуската!!!  Laughing  Аз, като добра снаха, пийнах кафенце със свеки (беше решила да ме изненада, идвайки без да се обади), изпратих я, имала мнооого ангажименти днес, и сега съм в дилема от къде да започна, пуснах пералнята, но нещо още нямам стимул за готвене и чистене, дано скоро се мобилизирам, че времето си върви ...

Atrakcia, беше писала, че за първи път ще водиш Бужи за първи прием в яслата, какво е това чудо?!? Тук децата трябва да са на линия в 8,20ч, най-късно, иначе може да си останат без ядене за цял ден, но това е така, защото яденето идва от вън, в 8,30ч се дава заявката за бройката за деня и край, а и заключват входната врата!!! Вашето ядене в яслата ли си го приготвят или им го доставят?

Желая ви чудесен слънчев ден и успешна седмица на всички!!!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт