развълнувах се от посланието изпратено от Атракция и целия "февруарски отбор"
,много ми липсвате
и ви обичам момичета
, но нямам никакво време,нещата при нас се обърнаха на 180 градуса, добрата и щастлива новина е ,че ОТНОВО ЩЕ СТАВАМ МАМА
и трябваше на бързо да се върна на работа,доста е уморително цял ден на крак и се занимаваш с нервни "изкопаеми",но за да ми се актуализира заплата трябваше да почна за извесно време до края на април и след това отново ще се включвам редовно 
ох само хубави новини ЧЕСТИТО НА ОЛИМПИЯ И НАСЯ, ДА СЪМ ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ

радвам се и за мама Нина,че отнова са всички заедно
,само това успях да прочета моля да ме извините,
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНИЦИ ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И САМО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ!!!/на патерици/
пожелавам ви всичко най-най от сърце
? Какво стана с конкурса от списанието?
,

, а Ронито вече беше с по-особен цвят гурелчета. Поизчезнаха, ама ето, че пак нещо гурелясва
В днешно време яслите не са като в онова време

5м. не беше ходила на градина и започна много да се изнервя като стои вкъщи. Решихме да я пращаме до обяд. Ходи 3 дни на градина - четвъртък, петък и понеделник. И в понеделник вечерта вдигна Т, започна да кашля, след 2 дни и ухото почна да я боли. Сега си стои вкъщи и незнам какво да я правя вече. Какво беше това моето дете - 3-та год. не може да ходи на градина. 2-3 дни ходене и после 4-5мес. вкъщи