Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 592
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!
Много съжалявам, че пак чувам за болни ....
Игси, оздравявайте всички бързо, аман от тия проклети вируси  Hug....
Иринополис, как е Райчето днес?
Донинка, липсвахте ни на партито, къде сте?
Слънчо, Магика и другите мами, пуснете някоя снимка от партито  Hug

# 91
  • София
Здравейте, момичета!

Още веднъж, много благодаря за милите и окуражителни думи.  И днес не можах да видя Рая, но казаха, че била добре. Утре след главната визитация ще се реши дали ще я изкарат от сектора, но най - вероятно ще. Много се надявам, да има свободно легло и за мен и да съм отново с нея. Иначе дежурния лекар каза, че била добре. Била спокойна. Вече не била на системи, а хапвала по - малко.

Игси, пожелавам ви бързо оздравяване!

# 92
Здравейтееее  Hug
ЧЕСТИТИ ДВУГОДИШНИ ЗАЙЧЕТА-БАЙЧЕТА НА ВСИЧКИ В ТЕМИЧКАТА    
УТРЕ ДА Е ВЕСЕЛ КУПОНА И ПРИ НАШАТА АДАШКА ВИЛЕТО  newsm67
ДА БЪДАТ ЗДРАВИ,МНОГО ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!ДА СА БЕЗГРИЖНИ В ИГРИТЕ СИ И ДА НИ РАДВАТ СЪС СВОЕТО ИЗРАСТВАНЕ   Heart Eyes
Много весело и свежо сте си изкарали на срещичката  Hug
Аз бях виновницата за нашия пропуск,такава хрема ме връхлетя,че два дена си чувствах главата оловна,но мисля,че размина само с това...Точно на 2.03 бях в най-неприятната фаза,та даже не ми и мина през ума за срещата  Rolling Eyes така,поне не ме беше яд Simple Smile Чак после прочетох и видях веселбата  Heart Eyes
На фона на неприятностите при Игси и  irinopolis моите болежки направо са песен.
Игси,мила,кураж за преборване на вирусите  Hug  Praynig Предполагам взимате необходимите мерки,но аз ще споделя от какво съм много доволна при наличието на кашлица.Все пак винаги гледам да започна в началната фаза,и винаги ми е помагало.GeloMyrtol forte предписа ми го преди много време моята лична,при една доста лоша кашлица/бях стигнала чак до ренген/ за 2-3 дни отшумя кашлицата и се изчистват ако има секрети по носа и гърлото.Днес пак се снабдих с него,за да се предпазя,че леко покашлям Sad
Дано размине бързо на всички в семейството  ви. Hug
irinopolis и аз си поплаках за малкото Райче-байче  Cry милата душица дано се съвземе съвсем скоро и после бързо да се възстанови и забрави за тези преживелици  Praynig На мен ми е трудно да си представя как ги обгрижват дечицата  Rolling Eyes дано всички около нея са професионалисти и отдават вниманието си на страдащите дечица.
Следя темата непрекъснато от както прочетох за вашите неволи и също ще очаквам добри,по-добри и най-добри новини за малкото ти слънчице  Hug
Atrakcia и ние ще добавим глас за фотомодела,да ти расте все така сладък и да те кара да се гордееш с него  Hug
За сега толкова успявам да напиша,дано ми се задържи музата и да се включвам по-често  Hug
Поздрави за всички  Hug
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ    bouquet

# 93
С малко закъснения, Ч.Р.Д. на Аница и Биляна! Желая ви много здраве и щастие!

Иринополис, много съжалявам, че е трябвало да преживееш такива притеснения. Радвам се, че Рая вече е по-добре. Пожелавам ви скоро да се приберете вкъщи здравички. bouquet

Много болни в темичката, на малки и големи желая бързо оздравяване.

Качих и нашите снимчици от рождения ден - ЦЪК. Има доста хубави, ама при нашите сладурчета няма и как да е иначе. Simple Smile Ако някой си хареса снимки, може да ми даде мейл на лични да му я изпратя, защото малко се губи от резолюцията. Партито наистина беше страхотно, то е ясно и от снимките. Mr. Green

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ НА ВСИЧКИ!

# 94
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Прекарали сте си страхотно, а децата са се налудували...

Болестите и нас не отминаха, след Руми е ред на таткото, аз още се държа и се надявам да ме отмине, щото като гледам при таткото как протича и не ми се мисли...3 дена не може да смъкне температурата и днес ще почва АБ, при Руми се разминахме само със Суметролим, но като прочетох за Рая на Иринополис, на всяко покашляне изтръпвам, че може и да не е здрава, а само така да си мисля аз. Sad

Последното нещо, което прочетох в петък преди да си тръгна беше поста на Иринополис, горкичката Рая, горкичката й майка...Не можех да го проумея, пътувам си към къщи и само това ми е в главата, как може да оставят детенце без майка си Rolling Eyes Представих си Руми да е далеч от мен, и то в интензивното и се разплаках, трябва да си много силна да устоиш на това... Два дни само за това си мисля. Аз сигурно не бих се прибрала вкъщи, щях да стоя отпред като куче и да плача, да плача...МНОГО СИЛИ И КУРАЖ! ДАНО ПО-СКОРО СТЕ СИ ДВЕТЕ ЗАЕДНО И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯТЕ, ОСОБЕНО ПЪК ПО ТАКИВА ПОВОДИ!

Честит празник на всички със закъснение! Моят мъж има късмета да е роден точно на 3 март, често се шегува, че има заря в негова чест  Mr. Green
Ето малко почерпка

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 12:25 от Катерина78

# 95
Мамиии, взех днес още един изпит!  Flutter  Направо ще откача от кеф  Laughing  Сега си сипах едно кафенце да се освестя, че утре имам един много тежък изпит, а и готвенето мен чака  Crazy  Охх... Много натоварено ми дойде тази година  Grinning , но съм доволна  Joy

Разгледах снимките от купона още сутринта преди изпита, толкова бях нервна, че реших да се разтоваря като ви почета. Денят ми започна чудесно - партито е било на ниво  Heart Eyes
Олимпия,  Heart Eyes  , много целувчици от мен!

Сега нашият тати е при пулмоложката да види Сузи. Много кашля това дете, да видим дали ще прибавя още някое лекарство /пусти алергии, няма отърване/

Бягам да чета за утре! Много ви обичам, хубав и усмихнат ден!

# 96
Честит ден на Вили! Жива и здрава да расте!

# 97
  • София, България
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛЕТКА НА ТИНКА И НА ЕЛЕНА КАРИНА НА ЗАЙЧЕ ДАФИ! КАТО ПОСЛЕДНИ РОЖДЕННИЧЕТА В ТЕМАТА ИМАТЕ НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ПОЖЕЛАНИЯ! БЪДЕТЕ ЖИВИЧКИ, ЗДРАВИЧКИ И НАЙ-ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЧИЦА! ЦЕЛУВКИ!

И аз имам снимчици от РД-то! Дано утре имаме по-малко работа и успея да ги кача!

# 98
честит рожден ден на виолетка! да расте усмихната и щастлива   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Иринополис, утре ти пожелавам да прегърнеш и нацелуваш Рая  Hug
На болните бързо оздравяване Peace
Браво на Рибката - още колко остават за взимане?
Игси и Донинка - не сдавайте фронта!
Аз днес водих Марти на една докторка, която само като го погледна и заяви, че е алергичен  #Crazy - бил много рус и едър?! Та сега съм в чуденка, дали все пак да не го заведа на една консултация при Мустаков  newsm78

# 99
Привет, момичета!!!

Честит Рожден Ден на Елена Карина и Вили. Бъдете щастливи, усмихнати и най-вече здравички!!!

И на мен ми стана много мъчно и болно за Рая. Миличко детенце, как ли се чувства сред толкова непознати хора, болнична обстановка, далеч от мама и тате, и всичките процедури през, които трябва да мине.... Каква смела, малка принцеса си имаме.... Иринополис, силно те прегръщам. Желая ви по-скоро да сте заедно и да си се гушкате. На малкото зайче изпращаме с Габи много целувки и пожелания за бързо оздравяване.  Hug   bouquet  Hug

Рибче, честито за взетия изпит. Удивлявам се как се справяш с две деца и учене. Колко още изпита имаш да взимаш? Стискам палци за следващия....   bouquet

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване. Миналата седмица и аз като Донинка си чувствах главата оловна и като станех от леглото ми се гадеше. Бързо отмина, което е добре и за пръв път от както Габи се е родила, останах сама в къщи за цели два дена. Първо си помислих за всичките неща, които мога да направя, но в последствие се оказа, че прекарах целите дни в леглото.

Скъпата, на какво основание ти казаха, че малкия е алергичен? Не знам дали правилно разбрах, заради това, че е РУС и ЕДЪР ли? Направо недоумявам.

Катерина, да ти е жив и здрав рожденика!!!

Ох, а пък за партито, направо така ви се радвах... Прекрасни деца, прекрасно  клубче, само за завиждане сте...

# 100
Cestit rojden den,milichka Vili!Mnogo zdrave i veseli igri ti pojelavame nie s Luchko... lipsvash ni,skapa priqtelko!
Chestit rojden den i na Elena karina1  bouquet
Specialni pozdravi na Raicheto Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Pozdravleniq za Ribka,za vzetiq izpit i uspeh za sledvashtiq Peace
Razgledahme snimkite...chudesno parti ste si napravili,tolkova sa porasnali vsichki bebeshoci,veche sa istinski dami i kavaleri-golemi sladuri.
Nashiq RD mina skromno,dechicata si poigraha,mnogo se radvaha na tortata...dosta pati zapalihme sveshtichkata,za da moje vseki ot tqh da q duhne,golqma radost beshe.kachila sam dosta snimki v albumcheto(moq album ot USA),ot RD,ot razhodkite ni po molovete i detskite ploshtadki...ako vi e interesno..molq...
Lychko vchera beshe na razhodka v Manhatan.mnogo go bqha vpechatlili nebostargachite,obqsnqvashe mi,che tam imalo "qm bok",v prevod"golqqm blok",stanal e mnogo zabaven i interesen,dosta barbori veche. Joy
Niki hodi na uchilishte s ogromno pritesnenie,pochti vseki den q ostavqm raztroena  i plache dokato stignem do uchilishte.Mnogo i e trudno,opitvam se da q okurajavam,ne spiram da i govorq ,che vsichko tova e normalno io sled vreme shte se smee na spomenite si za tezi dni.Ne pomnq dali vi sponenah,no tq veche e gospojica i  tova oshte poveche q stresira,nasabra i se mnogo ,i cikala,i stresa ot ezikovata bariera i celiq tozi kulturen shok,koito prejivqva tuk...oh,dano po-skoro neshtata se opravqt i da se uspokoi,che se pritesnqvam,kato q gledam taka zatvorena v sebe si i razstroena.
Pri nas s tatito neshtata sa dobre,rabotim,sviknahme veche s rabotata,dori men me napraviha menidjer na magazina,vdignaha mi i zaplatata,za koeto se radvame,zashtoto vse oshte se opitvame  da si stapim na krakata.....sled remonta,koito napravihme na apartamenta.
Takiva sa neshtata okolo nas,rabota i samo rabota(na nashiq tati tozi jivot tuk ne mu haresva),no....
Pozdravqvam vi vsichki....

# 101
  • София, България
Момичета, оправете заглавието на темата, има правописна грешка!

Мама Нина, струпало и се е на Ники, но няма как, всички сме минали оттам, лошото е че се съвпадна с много други новости в живота, но децата са силни - ще се справи, бъди и приятелка, има нужда сега!

Иринополис, по-добре ли е Рая?

Ето и наште снимки от РД-то, ох, дано е успешен опита да ги пусна! Направих албумче, в общата директория в Снимка.бг, някой не знае ли начин, как да се качват повече снимки наведнъж, извади ми се душата, докато ги кача една по една  Whistling

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224976

# 102
някой не знае ли начин, как да се качват повече снимки наведнъж, извади ми се душата, докато ги кача една по една  Whistling

В Snimka.bg се качват по 5 на веднъж, а в    multiply.com -по 20, като  се запазва и цялото качество на снимката, без да е орязана  Peace

# 103
  • София, България
Мама Нина, успях да разгледам и снимките от рождения ден, много ви е хубав апартамента, тортата е страхотна, дечицата са много весели (българчета ли поканихте или вече имате и американски приятелчета?  newsm78). А пък Лъчко, много прилича на татко си!

някой не знае ли начин, как да се качват повече снимки наведнъж, извади ми се душата, докато ги кача една по една  Whistling

В Snimka.bg се качват по 5 на веднъж, а в    multiply.com -по 20, като  се запазва и цялото качество на снимката, без да е орязана  Peace

По пет наведнъж, ама не съвсем - пак трябва една по една да ги избереш. В тва мултиплай не съм влизала  newsm78 Аз със СНИМКАТА едвам се справих  ooooh! А може ли оттам да си свали снимка човек, или ... трудна работа  newsm78

# 104
А може ли оттам да си свали снимка човек, или ... трудна работа  newsm78
Изобщо не е трудно Simple Smile Може  Peace Ако искаш повече инфо, да минаваме на лични или на Скайп  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт