Затуй че ФЕВРУАЧЕТАТА станаха на две - НАЗДРАВЕ!

• 15 391
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
irinopolis, много съжалявам. Дано минава по-бързо и да си гушкаш Райчето. Прегръдка голяма от мен  Hug

# 61
  • БГ
irinopolis, изпращам ти цялата си положителна енергия, дано Райчето бързо излезе от интензивното и отново да сте заедно!!!

Atrakcia, гласувах за снежния Бужи, успех в конкурса!!!  Peace

# 62
  • София
irinopolis, много ми стана мъчно, милото...По-бързо да се прибере вкъщи и да забрави. Вашата докторка е за... #2gunfire 
Да цункаш Рая от нас!!!

# 63
  • София, България
Момичета, а ще има ли торта на общия рожден ден! Предлагат ли от клубчето, ако не да се организираме да вземем някаква торта, че Деян от сега се е засилил пак да духа свещите!  Joy

Рибката, дано да няма нищо страшно при Рони.  PraynigДано да се оправи бързо, сигурна ли си че даваш точните капки, по-добре отидете направо при очен лекар! Иначе и ние не можем да приберем сиропите, постоянно са си на шкафчето. И се обновяват!

Красикм
, много са хубави снимките, личи си, че са били страшни купони! И клоуни и всичко - голяма работа сте! Sunglasses

Атракция,гласувахме за Бужи - как няма да гласуваме, той и без тва си беше най-хубав там! И аз до едно време изпращах снимки, обаче вече спрях да купувам списанието, много обичах да го чета (две години и половина не съм пропускала брой) ... обаче напоследък хич не ми остава време за него ... взех само да го купувам и да си стои в чантата ... Успех!  Peace

Иринополис, стискаме палци по-бързо да сте заедно с Рая.  Praynig Много е гадно, че е самичка там ... Аз просто не мога да си представя да оставя детенце в някаква болница, самичък, да спинка без никой от близките му да е наблизо. Той ще се побърка горкия, толкова е свикнал с нас. Дано по-бързо да сте си заедно и да се оправя!

# 64
  • София
Много Ви благодаря за милите думи, момичета!
 Олимпия, много драго ми стана като прочетох поста ти. Благодаря, за предложението и за подкрепата.
 Радос, и аз така казвах, че няма да я оставя сама, но няма как да седя и аз там - външни лица не пускат в интензивното. А по принцип детското отделение на Трета градска е за 33 деца, и има само около 10 легла за придружители. Отделението беше пълно и чакахме повече от час вчера, за да се освободи легло за Рая и да ни приемат. Имах късмет, че се освободи едно легло и за мен.

Рибката -  капки за очи са Офталмосептонекс, но ако вече има жълт или зелен секрет по - добре направо на Тобрекс. Те са антибиотик, и доста бързо действат.

Атракция - имате и моя глас.

# 65

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 15:54 от Atrakcia

# 66
Здравейте!
Честита Баба Марта, да сте бели и червени, румени засмени!

Аз дълго време нямах ту компютър, ту кирилица, та не можах да пиша, но пък редовно четях.
Иринополис, много целувки и прегръдки за малката Рая, дано с тази интензивна терапия бързо да се възстанови и още  скоро пак да се гушкате.  Hug Когато ние бяхме в болница заради пневмонията, имаше доста деца по същия начин пили Сумамед, явно подтиска симптомите и затова не се чува на слушалки.
Данида, честито и леко бременеене.  Hug
Рибчице, браво за изпитите, благодаря, че си сетила за нас, много целувчици на Рони и Криси като тръгна на градина се зарази с конюнктивит, та бая зор видяхме докато го излекуваме, ходихме на офталмолог и ни изписаха два вида някакви по-различни капки та чак тогава мина.
Радост, благодаря, снимките с клоуна са от на Чечо рождения ден, а тортата с русалките аз съм я правила.  Embarassed
Лек ден мили мамчета!

# 67
Честита Баба Марта на всички - и големи, и мънички!
Много здраве на всички, по-специално за нашето Райче - зайче  Hug Бързо да оздравее и повече никога и на никого да не се случва да е е в болница и самичко...
Пре нощта се събудих и се сетих за мъничката. Много ми стана мъчно пак - представих си, ако се събуди колко й е мъчно за вкъщи и за мама...Иринополис, аз съвсем сериозно си предлагам помощта, защото чувството на безсилие много ме мъчи...
Някой няма ли връзки в тази болница - ако може да се вкара едно походно легло?!

# 68
Чакам вести за Райчето....
Иринополис, пиши две думи дали има значително подобрение  Hug

# 69
  • София
Здравейте!
 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!ДА СТЕ БЕЛИ  И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!
 Днес ходихме по обяд, да ни кажат как е Рая. Продължава да е в интензивното, вдигала е лека Т 37,6*С, което е нормално за състоянието й. Казаха, че днес е малко по - добре видимо. т.е. е живнала малко.
За кратко са я оставили без маската с кислорода, което е добре. Но като цяло състоянието й е тежко, така че.... Sad
 Утре по обяд, след визитацията пак ще ходим. Информация по телефона не дават - само по обяд след главната визитация.

Олимпия - външни лица не се допускат в интензивното. Така, че няма как да седя в общото отделение и да заемам легло, което някоя друга майка може да ползва, за да е до детенцето си. И без това леглата за придружители са им малко.
 Успокоявам се, че през почти цялото време Рая е унесена от лекарствата и спи, и не се разстройва много. Поне ми се иска да вярвам, че е така.

Мама Нина - как е Лъчко? Оправи ли се от настинката?

# 70
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Бузички червени и личица засмени!!!

Иринополис, какви са тия работки, милото... И ние така сме били с каката, но не в интензивно, божееее що за вируси са това, че се развиват толкова бързо и тежко  Sick  Стискам палци за бързо възстановяване на мъничката душичка, а на теб много силички и търпение!

Вероничка е с по-малко секретчета, да не кажа почти никакви. Но кашля и вчера я заведохме на док. Преслуша я ОК, но като видя гърлото и  Shocked  сливиците в бели точки като калинки  #Crazy  Баааммм, антибиотик, а миналия го свършихме на 18ти, преди 11 дни. Лошо ми стана.

Нещо се изморих с това учене и ме обхвана лека апатия, а няма време за помотване   Mr. Green
Лека вечер и хубави почивни дни!!!

# 71
  • София
Честита Баба Марта на всички големи и мънички!

Иринополис, ще чакаме още по-добри новини от вас Praynig

Рибка, и на вас ви желая бързо стабилизиране и това да е последният антибиотик поне до догодина!

Като ви слушам, направо се плаша...никаква ясла за Калия, евентуално чак на градина ще я пусна  Naughty

Атракция, успех, и аз гласувах за вас Peace!

# 72
Атракция, успех, и аз гласувах за вас Peace!
И аз  Peace
Бужи откога  е софиянче?  Laughing
Рибката, забранявам да боледувате  Naughty  Последен антибиотик, стига вече....
Тези болести съсипаха децата...
Баба Марта да ги пази   bouquet
Иринополис, дано да вървят по-бързо нещата на добре  Hug

# 73
  • София

ooooh! ти си гласувала за другия Божидар  Laughing нашия човек е по-надолу...

# 74
ooooh! ти си гласувала за другия Божидар  Laughing нашия човек е по-надолу...
Малееее  Embarassed  Embarassed  Embarassed Въъъъъй (както казват по морето)....
Бременна блондинка съм, простете  Embarassed
Поправих грешката - прие ми гласа.
Колко пъти може да се гласува?

Общи условия

Активация на акаунт