*Точкова диета - 4*

• 27 560
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Аз: две черрррррррни кафета - 0т
омлет от 2 яйца и сирене- 2т / айран -12т
пиле в сос -12т.
Общо 26 т.

# 196
днес -  4 варени яйца , зелена салата , сирене и портокал  Embarassed  това е ....   Hug справих се и днес  ooooh!

успех на всички точки   bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Здравейте точици,аз не съм писала два дни поради липсата на време,но съм стриктна.Минах и двата дни с около 25 т. на ден.Диетката е супер не чувствам глад,но пък много еднообразна от кам храни с малко точки.Но няма как за красотата трябват жертви така че смело на пред Peace
Все о6те не сам се теглила,но се чувствам доста олекнала и ми е супер така.
чао за сега,и бъдете послу6ни с храната!!!

# 198
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
браво   bouquet

# 199
И аз днес съм си изрядна Grinning Hug.

# 200
ден десети - 30- тина точки.

# 201
Аз днес съм на кафе със сметана
                         4 яйца с малко сирене 50 гр и толкова шунка
                 обяд 2 кюфтета 1 банан
               вечеря пилешко месо
Това е. Не знам колко точки е всичко ( не ми се смята  newsm78 ), но предполагам че няма 40 точки.Поправете ме ако греша #Crazy Приятна вечер точки   lovekiss

# 202
borislava 82 няма 40т.  newsm10 

аз днес съм на 4 яйца, зелева салата ,хек и малко зрънчо от на бебка  Embarassed Crazy Laughing

# 203
Аз съм днес съ6то на около 30т. ,но сутринта се събудих с голямо главоболие,отпаднала,и просто нямах сили за ни6то.
Дали може да е от диетата и от това,че не се приемат въглехидрати ooooh!
А и анемия имам когато не се храня добре та се налага да пия хапчета,но се надявам да не е това.
Вие чувствали ли сте се така понякога?
     Лека но6т точици,че утре ставам рано.

# 204
Аз съм днес съ6то на около 30т. ,но сутринта се събудих с голямо главоболие,отпаднала,и просто нямах сили за ни6то.
Дали може да е от диетата и от това,че не се приемат въглехидрати ooooh!
А и анемия имам когато не се храня добре та се налага да пия хапчета,но се надявам да не е това.
Вие чувствали ли сте се така понякога?

Да, възможно да е от това. Предлагам ти два варианта:
- да си разчетеш храната за деня по точки - да речем ще приемеш 20т., за останалите 20 сметни колко шоколад можеш да си позволиш (грубо е около 1/4 - 50 грама е около 27 точки, 25 грама около 14 точки, една малко Своге горе-долу), но е добре да го хапнеш предиобяд, затова казвам да сметнеш предварително точките за деня;
-ако правиш много под 40 точки, както беше при мен, можеш да си позволиш един ден на всеки 5-6 или един ден в седмицата да имаш въглехидратен ден, в който не смяташ точки и даваш на организма повече въглехидрати, отколкото има нужда, нещо като почивка и рестартиране на диетата, също и избягване на кетозата, която се получава именно от недостиг на въглехидрати.

# 205
  • София
Добро утро и от мен, макар и да не пиша съм много стриктна в броенето на точките. Сега от сутринта съм на 1 кафе  kaffeetrmker_2, чай без захар, и две чаши вода. Имам един въпрос към вас. Вие сваляте ли бързо килограми от тази диета. Аз съм в някакъв застой, стоя си все на 64, но пък явно малко съм понамалила в сантиметрите на талията и дупето, защото дънките ми са станали леко широки. Възможно е и да си въобразявам  Embarassed За съжаление не си премерих мерките като започнах. Та гледайки кантарчето се обезверявам, дано намалеят скоро кг, за да не ми изчезне ентусиазма #Crazy

# 206
 Rolling Eyes ами и аз не съм се мерила ,ама днес като си облякох една пола дето я закопчавах до половина  Embarassed вече я закопчавам до горе  newsm44  значи има напредък  newsm10   

# 207
Лилян4о,благодаря ти много за съветите.  bouquetАз съ6то зациклям когато съм пове4е време на диета затова ре6их от понеделник до събота на диетата и в неделя пове4ко въглехидрати така се надявам да свалям по пове4е.Аз даже в една от старите теми бях 4ела 4е е добре да се правят 3 седмици 40т. и една седмица 75т. то4но с такава цел.Е аз 6те пробвам 6+1 и 6те ви кажа как е надявам се един въглехидратен ден да не навреди.
Ина4е днес съм на пастет,5,6 маслини и малко краставица около 10т.
и за ве4еря пържола и салата около 10т.

# 208
и днес спрях на 30 точки. само, че вчера съм се объркала- днес е 12 -тия ми ден. Е, резултатите не са кой знае какви, но все пак ги има. И съм изпълнена с оптимизъм.  Hug

# 209
  • София
И аз да се отчета за днес: на обяд около 100 гр пастет, следобяд 1 кремвирш и за вечеря 1 салата от маруля.Мисля че не са повече от 40 точките, но не мога да ги сметна, защото не знам колко е пастета. Приятна вечер и лека нощ на заспиващите smile3524

Общи условия

Активация на акаунт